Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie to samo, a grałem dużo na cs go loung, gdzie z dropu z gry poprzez obstawianie doszedłem do kosy i to nie najgorszej. Lecz teraz nie mogę odebrać swoich skinów, nie jest to może majatek bo okolo 12 $ pozostało że tak powiem w puli, ale jednak ni jak nie moge ich odebrac.

Ktoś ma jakąś radę?

Opublikowano

U mnie to samo, a grałem dużo na cs go loung, gdzie z dropu z gry poprzez obstawianie doszedłem do kosy i to nie najgorszej. Lecz teraz nie mogę odebrać swoich skinów, nie jest to może majatek bo okolo 12 $ pozostało że tak powiem w puli, ale jednak ni jak nie moge ich odebrac.

Ktoś ma jakąś radę?

Przecież Lounge zamknęło wczoraj możliwość betowania na stałe. Teraz każdy próbuje wyciągać wszystko co miał w środku.

Opublikowano

Ktoś ma jakąś radę?

Przecież Lounge zamknęło wczoraj możliwość betowania na stałe. Teraz każdy próbuje wyciągać wszystko co miał w środku.

Tylko od początku, gdy tylko loung pozmienial struktury, po liście od Gaben nie mogę tych przedmiotów wyciągnąć

Opublikowano

Nawet nie próbujcie wyjmować ich teraz. Boty lounge zostały zablokowane przez steam a lounge walczy o ich odzyskanie. Tak samo zablokowali boty csgopolygon.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...