Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3

Matek1193

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jakis tydzien temu pobrałem csa ze steam i śmigało tak 2 dni, trzeciego dnia próbuje wbić na serwer i przy koncu ładowania mapy crashuje mi csa i musze go wylączać poprzez crl alt delate. Czytałem w necie chyba juz wszystko o tym i żadna z tych rzeczy mi nie poomogła, próbowałem wszystko prócz formatu kompa.. Wie ktoś jak temu zaradzić?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Za mało informacji.

Na jednej mapie się tak dzieje, na serwerze społeczności czy np. lokalnie też? Jakiś screen czy coś.

Jak się będzie mapa ładować odpal konsole, chwile przed crashem powinien się dodać jakiś wpis o tym. Nwm czy CS sam w sobie ma jakieś logi, inaczej się nie chyba da sprawdzić co się dokładnie stało.

Opublikowano

Na każdej grze nawet z botami.

zaraz spróbuje odpalić console ale wątpie żeby coś takiego było. po prostu wywala csa czarny erkan i nic wiecej :x jak przycisk kontynuuj sie pojawia to wtedy jest crash cs i slychac jeden dźwięk jakby go zacięło i tyle ;)

ps. nie dziala odpalenie consoli ;)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Za mało informacji.

Na jednej mapie się tak dzieje, na serwerze społeczności czy np. lokalnie też? Jakiś screen czy coś.

Jak się będzie mapa ładować odpal konsole, chwile przed crashem powinien się dodać jakiś wpis o tym. Nwm czy CS sam w sobie ma jakieś logi, inaczej się nie chyba da sprawdzić co się dokładnie stało.

Za mało informacji.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Sprawdzałeś spójność plików? 

Logi możesz sprawdzić tak: Zarządzanie komputerem -> Narzędzia systemowe -> Podgląd zdarzeń -> Dziennik systemu windows -> Aplikacja

Dowiesz się co powoduje crash.

Opublikowano

Sprawdzałeś spójność plików? 

Logi możesz sprawdzić tak: Zarządzanie komputerem -> Narzędzia systemowe -> Podgląd zdarzeń -> Dziennik systemu windows -> Aplikacja

Dowiesz się co powoduje crash.

Sprawdzalem.

tam gdzie logi to nic nie ma z cs go 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Przeskanuj kompa jakimś NAPRAWDĘ dobrym antyvirusem. Czyli żaden darmowy. Crack i lecisz. Sprawdzales inne gry?

czyściłem ccleanerem i pobralem combifix co powinien sam naprawić wszystkie błędy. 

Inne gry mi normalnie śmigają ze steam

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Przeskanuj kompa jakimś NAPRAWDĘ dobrym antyvirusem. Czyli żaden darmowy. Crack i lecisz. Sprawdzales inne gry?

czyściłem ccleanerem i pobralem combifix co powinien sam naprawić wszystkie błędy. 

Czekaj, już Ci podesle coś.

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2671450995&feature=iv&src_vid=YTmMT9vKM14&v=6s_89Ll2TRw Spróbuj.

Opublikowano

Czekaj, już Ci podesle coś.

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2671450995&feature=iv&src_vid=YTmMT9vKM14&v=6s_89Ll2TRw Spróbuj.

obejrzałem chyba każdy poradnik i nic ;)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Ccleaner czysci i usuwa niektore popularne bledy a combofix nie jest w 100% pewny

Opublikowano

A próbowałeś usunąć config i video.txt i wejść na server?

Zaraz wypróbuje ale chyba już próbowalem.

Ccleaner czysci i usuwa niektore popularne bledy a combofix nie jest w 100% pewny

no ale wątpię żeby w odstępie dosłownie paru godzin wkradło mi się cos na kompa i nagle cs nie działczy

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Windows automatycznie stopuje programy, które ciągną za dużo cpu. Włącz Cs'a, wejdź w menedżer urządzeń > daj priorytet na cs:go na niski, spróbuj się połączyć z serwerem, jak się uda daj na wysoki. Chociaż lepszym rozwiązaniem jest próba uspokojenia innych procesów aby cs miał więcej miejsca.

Opublikowano

Podaj specyfikacje komputera, a nuż się przyda, tak samo config.cfg.

Odpal CS na zintegrowanej karcie jeśli chodzi Ci na dedykowanej i zobacz czy następuje crash.

Opublikowano

Usunąłem config, video i videodeafaults i śmiga, wina była chyba w configu który pobrałem z neta od jakiegoś pro plejera który miał coś co mój komp nie ogarniał, dzięki chlopaki za pomoc ;) 

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...