Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zalogowaniem po sierpniowym patchu

Scor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Na wstępie zaznaczę ,że widziałem już kilka podobnych tematów ,ale po prostu były one słabo rozwinięte i nawet nie był w części opisane.
Zacznę od tego ,że na moim telefonie (android 4.4.4) pokemony nie chcą się połączyć z kontem google, po reinstalacji gry / pobierania z apk mirror / czyszczeniu konta google z telefonu, apka dalej nie chce się zalogować. Próbowałem już przez pokeclub no i działa (ale wiadomo że są to dwa osobne konta). Dodam do tego że używałem nielegalnych programów (fake GPS z innego IP) ,ale gdy odpalam pokemony na komputerze śmigają bez problemów i normalnie mnie loguje. Próbowałem już czyścić konto google z emulatora na komputerze i też nic nie pomogło. Z tego co zaobserwowałem myślę ,że to jest wina wersji androida ,a jak wy się na to zapatrujecie?

Opublikowano

Prawdopodobnie wina androida, pobierz wersje 0.31 z apk mirror zaloguj się, zaktualizuj grę i spamuj retry aż zajarzy, jak będziesz mial failed to get data from server to raczej perm, ale jak tylko failed to log in to wkoncu sie zalogujesz

Opublikowano

Cały zamysł jest tego ,że perma nie mam bo na komputerze loguje się bez problemu ,a jeżeli chodzi o logowanie się to nie mam "gayardosa" w tle i napisu "loading" o ile mnie pamięć nie myli tylko mam wybór konta klikam konto google i pokazuje się na sekundę lub dwie okienko JAKBY z logowania tzn. "może to potrwać kilka minut" ,ale do końca się nie ładuje (z góry przepraszam za chaotyczną wypowiedź ,ale staram się tylko zobrazować żeby to dobrze przedstawić) i później wyskakuje mi "Our servers are humbled by your incredible response. We are working to resolve the issue. Please try again soon!"

Opublikowano

Na wersji 0.31 powinieneś sie normalnie zalogować, potem zaktualizować grę do 0.33 i wtedy ciągle klikać retry bo już będziesz zalogowany, i nie będzie komunikatu że serwery są przeciążone

Opublikowano

Na wersji 0.31 powinieneś sie normalnie zalogować, potem zaktualizować grę do 0.33 i wtedy ciągle klikać retry bo już będziesz zalogowany, i nie będzie komunikatu że serwery są przeciążone

Ja nie moglem zalogować sie z starszej wersji gry ponieważ wyskakiwal mi komunikat ze jest nowa wersja gry i od razu następowało przekierowanie do sklepu play:/

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

@ToshiKatsu No i o to chodzi, jak już dasz żeby Cie logowalo czekasz chwile i w tle jak sie pojawi twoja postać to wychodzisz, aktualizujesz grę i dobijasz się ciągle klikając retry aż zajarzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...