Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemony w zestawie Happy Meal w McDonaldzie

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne są, ale McDonald robi to tylko dla reklamy.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

No przecież to oczywiste. McDonald duużo na tym zyska, tak samo jak sami twórcy pokemonów. :)

Opublikowano

Podobno współpraca między McDonalds i PokemonGO będzie jeszcze bardziej rozwinięta. W kodzie źródłowym aplikacji są zapisy o promocji w McDonaldzie, więc może wkrótce oprócz kart i figurek będzie można też dostać wirtualne stworki.

szewc bez butów chodzi

w jego głowie tylko naprawa i renowacja butów klientów zamiast swoimi się zająć

a kiwi kiwi kiwi

Opublikowano

Podobno współpraca między McDonalds i PokemonGO będzie jeszcze bardziej rozwinięta. W kodzie źródłowym aplikacji są zapisy o promocji w McDonaldzie, więc może wkrótce oprócz kart i figurek będzie można też dostać wirtualne stworki.

Ja bym wolała zobaczyć pluszaki. :P 

Opublikowano

Ech, człowiek na urlopie a w pracy mu takie cuda sprawują  :((  McD robi to dlatego, bo ma umowę z Nintendo (a raczej Nintendo ma zajebistą umowę z McD) Bardzo często są różne zabawki spod szyldu Nintendo w McD.

1.jpg

Opublikowano

Ja już byłem wziąłem Shiny Magikarp , bo pikachu nie było :c

No, pikachu szybko zniknął z tych popularniejszych maków. Jak byłam w tym "swoim" to pierwszego dnia go już nie było. :P

Opublikowano

Ja już byłem wziąłem Shiny Magikarp , bo pikachu nie było :c

No, pikachu szybko zniknął z tych popularniejszych maków. Jak byłam w tym "swoim" to pierwszego dnia go już nie było. :P

Na ogół przyjeżdżają po 2 kartony każdej zabawki a 1 karton to 75 zabawek :D To ładny popyt jest :O

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...