Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie pokemony lubisz najbardziej z gry lub anime?

Sith Inqusitor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypiszcie top 10 swoich ulubionych pokemonów, niekoniecznie tylko tych z GO, moze byc tez anime. Piszcie tez dlaczego akurat te =)

1. Lucario - Pokemon Aura, jego tajemniczość, osobowość i władanie aurą mnie do niego przekonało. Świetnie wygląda, zalaszcza mega ewolucja oraz jest bardzo potężny. Nie mogę się go doczekać w GO ;)

2. Gallade - Pokemon Psychiczno Walczący czyli moje 2 ulubione typy, świetnie wygląda ( zwlaszcza mega evo ) oraz jego atak jest perfekcją.

3. Haxorus - potężny smok, który może poznać Dragon Dance oraz Outrage, machina do oneshotowania przeciwników.

4. Togekiss - ahh, jej gracja oraz movepool <3

5. Blaziken - mega potęga, wygląd oraz movepool to cos co przekonało mnie do wzięcia go jako mojego startera w grze :)

6. Scizor - tak samo oneshot machine, szkoda tylko, że taki wolny.

7. Garchomp - TEN WYGLĄD, TA POTĘGA. Szkoda tylko, ze nie moze nauczyc sie Dragon Dance'a, bylby moim ulubionym smokiem.

8. Infernape - Iron Fist oraz Blaze czynią go idealnym sweeperem, genialny debiut w anime =)

9. Greninja - wygląd, szybkość, łatwość zdobycia - idealny kandydat na wodnego pokemona w teamie.

10. Charizard - cóż mogę powiedzieć^^

Opublikowano

Pikachuu,Evee,Snorlax,Dragonite,miniun,Raichuu,Executor,Espeon,meow,Gyardos mam nadzieję że zostawisz +

Wysłane z mojego myPhone Cube przy użyciu Tapatalka

pseudol to koks

Opublikowano

Pikachuu,Evee,Snorlax,Dragonite,miniun,Raichuu,Executor,Espeon,meow,Gyardos mam nadzieję że zostawisz +Wysłane z mojego myPhone Cube przy użyciu Tapatalka

Typek z tym plusem rozjebał.

Ulubiony pokemon bądź pokemony?

Ditto, pamietam jak w ostatniej grupie przedszkola tj; zerówce - kolega z gameboyem kolorem, grał w pierwsza wersje pokemon red.

Jeszcze ewentualnie groudon - moje pierwsze pokemony ruby, byłem w podstawówce jakos 3/4 klasa z game boyem advence sp jakos tak, dostałem rownież wymarzone juz kiedys pokemony (do tej pory jestem wdzięczny rodzica). Dostępny tylko w mojej wersji pokemon, legendarny i jedyny groudon. Oczywiście jako młody chłopak, pełen energii i wewnętrznego podniecenia w koncu dotarłem do legendarnego poka! Zamiast zapisać gre i rozpocząć pojedynek (Ew. Możliwość nie złapania) - zacząłem z nim walczyć i go zabiłem. Dlatego wlasnie, groudon jest jednym z ulubionych Pokémonów - to przez niego nie mogłem "miec ich wszystkich"

Opublikowano

Snorlax, Dragonite, Pikachu, Raichu i Voltrob :D Takie top 5 pokemonów. Snorlax silny i gruby. Smoki spoko. Pikachu znam już z tych starych bajek :D Raichu chce mieć też jego ewolucje i Voltrob też spoko.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...