Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt ogromnego statku

RomekP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A juz kiedys robilem ten statek ale teraz postanowilem do niego wrocic i dalej go budowac, mialem go wstawionego na plenetminecraft, nie robie go takm, ze od dna po kolei wszystko(dlatego taki przeciety) tylko buduje np dziub i go wypelniam(lubie improwizowac :P). Statek ma zamiar laczyc i wojskowy i pasazerski+pare udogodniej jak sie zmieszcza, na obecna chwile zrobilem pasy, mostek, czesc hangaru oraz maszynownie(rozpoczeta mam budowe juz zwyklych kajut).

Niestety nowszych zrzutow nie chcialem wstawiac poniewasz shadery nie chcialy mi sie uruchomic :/ A o to zrzuty :)

To jest ukryta treść, proszę

Nie wiem, jak wam sie do tej pory podoba ?

Opublikowano

@creative Wodzio

Mysle ze dlatego moze nie wygladac teraz jakos mega bo jeszcze niestety jest to, ze tak powiem stan surowy, ale robie postepy :P Jesli chodzi o budowanie to mam ta wade ze nie lubie robic czegos na czesci(chodzi mi ze np w tym wypadku wpierw dno, pozniej warstwy na poklad) tylko ide od razu caloscia momentami(czyli buduje i nagle zamiast robic dana czesc dalej to zaczynam rozbudowywac mocno jedna lokacje, w tym wypadku hangar pod pokladem). Statek na dlugosc jest zrobiony chyba tak 1/3 ;-;

I to jest tez nowoczesny statek to by to dobrze wygladalo to puki co nie moge sie zajmowac jakimis nwm jak duzymi dekoracjami, statek na teraz lekko inaczej wyglada(bo ma juz uformowane cale dno, hydroelektrownie po czesci oraz maszynownie cala)

Mysle ze zajme sie gornym pokadem teraz statku i jak juz cos duzo na nim zrobie to wstawie nowe ss :P, o ile mi sie shadery wlacza

Opublikowano

według mnie bardzo ciekawe :) i ja bym napewno nie ocenił tego na poziom przeciętny... a patrząc na to z perspektywy tego co publikują tu gracze to jest to poziom wybitny :)

a napewno to będzie pracochłonny projekt więc zawsze jest wart uwagi. 

Opublikowano

Jesli chodzi o ten statek to mam chec go wstawic na serwer moj i go tam budowac, chodzi mi o to ze osoby ktore by chcialy np zobaczyc jego obecny stan mogly go obejrzec :P ale nie wiem jeszcze czy to zrobie, jak chcecie to sami mozecie mi polecic co zrobic :)

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wow, jestem pod wrażeniem. Dla mnie raczej to nie jest nic codziennego - budowanie w minecrafcie - ale to naprawdę urocze, że niektórym ludziom sprawia to tyle satysfakcji. Projekt bardzo mi się podoba, aż chciałabym zobaczyć więcej Twoich prac!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo ciekawy statek, ja takiego skilla osobiście w budowaniu nie posiadam. W sumie żadnego nie posiadam! :D

Jeszcze fajnie sobie dorzucić sobie roboty, i pobrać mody na meble - wtedy efekt mógłby być powalający z nóg! :O 

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...