Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile expa za 30 min ewolucji na Lucky Egg?

Deji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ile gdzieś wyciągnę expa przez ewolucje podczas trwania 1 Luck Egg'a ( 30 min ) wliczając wszystkie animacje itp. Ja myslę ,że max 50k expa

Opublikowano

wczoraj robiłem ewolucje Pidgeyów, Weedlów i Rattat, w 30 min 65k expa.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

mam takie pytanie. ile dostaje się expa za ewolucje ? I czy dostaje się wiecej expa jak evoluje sie okemony co potrzebują np. 50 tych kuleczek?

Opublikowano

mam takie pytanie. ile dostaje się expa za ewolucje ? I czy dostaje się wiecej expa jak evoluje sie okemony co potrzebują np. 50 tych kuleczek?

Nie. Zawsze dostaje się 500 expa za ewolucję. 1000 na jajeczku. :)

Opublikowano

ewolucja:

którą już masz - 500 xp

którą już masz na jajku - 1 000 xp

Której dotychczas nie miałeś - 1 000 xp

Której dotychczas nie miałeś na jajku - 2 000 xp

Z każdej ewolucji dostajesz tyle samo expa co wedle rozpiski wyżej. Różnica w cuksach ile pokemony potrzebują często jest zależna ilość ewolucji tzn. Jeśli pokemon ma 3 formy to najczęściej koszt pierwszej to 25(czasami 12) następnie 100(czasami 50), a jeśli pokemon ma 2 formy to jego ewolucja najczęściej kosztuje 50cuksów ;)

1.jpg

Opublikowano

ewolucja:

którą już masz - 500 xp

Z każdej ewolucji dostajesz tyle samo expa co wedle rozpiski wyżej. Różnica w cuksach ile pokemony potrzebują często jest zależna ilość ewolucji tzn. Jeśli pokemon ma 3 formy to najczęściej koszt pierwszej to 25(czasami 12) następnie 100(czasami 50), a jeśli pokemon ma 2 formy to jego ewolucja najczęściej kosztuje 50cuksów ;)

nie zabardzo rozumiem o co chodzi z tym ze miałem na jajku ?

Opublikowano

ewolucja:

którą już masz - 500 xp

nie zabardzo rozumiem o co chodzi z tym ze miałem na jajku ?

Lucky egg - szczęśliwe jajko/jajko szczęścia.

1.jpg

Opublikowano

Z tego co pamiętam to ponad 10k , oglądałem filmik na Youtube tylko nie pamiętam ile dokładnie ale na 100% więcej niż 10k

Star Wars

Opublikowano

Z tego co pamiętam to ponad 10k , oglądałem filmik na Youtube tylko nie pamiętam ile dokładnie ale na 100% więcej niż 10k

Koleś, zasada odpisywania na temat

1. Czytasz post autora

2. Czytasz wszystkie posty po kolei

3. NIE ODPISUJESZ NA POST JEŚLI GÓWNO WIESZ A CHCESZ SIĘ WYPOWIEDZIEĆ.

Dodam jeszcze raz że 65k zrobiłem ja na samych powtórkach czyli 1k za ewolucję. Z nowymi pokemonami dało by się nawet i ponad 70 wyciągnąć.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...