Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium | start: 27.08.2016r godz 19.00 ! SEASON 10 ! exp: 1000x / drop: 60% !

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znów będzie stał miesiąc czasu.... A później online 15 osób:-D

Donate jest?

Nie pamietam kiedy medium stal miesiac no ale pewnie sie myle. Donate jest, myslimy tylko nad forma.

Osoby ktore by chcialy jakies credity na test moga pisac do mnie na gg: 4884533

Ustawione testowo jest 500pkt za level wiec wbicie maxow to chwilka :)

Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie tylko exp mógłby być o połowę mniejszy ew.  kasowanie statystyk po resecie i wbicie maxów powiedzmy na 120 rr. 

Chcielismy wszytko zrobic tak jak kilka lat temu to wygladalo, tego chcieli starzy gracze.

Mam tez w planac postawienie wlasnie takiego serwera o jakim mowisz, ale to pomysl na przyszly miesiac :)

Teraz chcemy zobaczyc jak przyjmie sie w Polsce sezon 10 :) czy ludzie zaryzukuja czy jednak ciagle beda na s6 woleli grac :)

Ktos to sprawdzic musi, a ze lubimy innowacje padlo na nas :)

Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie tylko exp mógłby być o połowę mniejszy ew.  kasowanie statystyk po resecie i wbicie maxów powiedzmy na 120 rr. 

Chcielismy wszytko zrobic tak jak kilka lat temu to wygladalo, tego chcieli starzy gracze.

Mam tez w planac postawienie wlasnie takiego serwera o jakim mowisz, ale to pomysl na przyszly miesiac :)

Teraz chcemy zobaczyc jak przyjmie sie w Polsce sezon 10 :) czy ludzie zaryzukuja czy jednak ciagle beda na s6 woleli grac :)

Czy kiedyś wrócą stare dobre czasu MuOnline ? Za kilka lat będziemy grać na sezonie 20... A tymi graczami będą same gimby, bo takie sezony im odpowiadają...

Opublikowano

Czy kiedyś wrócą stare dobre czasu MuOnline ? Za kilka lat będziemy grać na sezonie 20... A tymi graczami będą same gimby, bo takie sezony im odpowiadają...

Co poradzisz. Każda gra musi się rozwijać, a nie stać w miejscu.

Opublikowano

Ten, może Mu Legend coś zmieni.

Opublikowano

jak tak to zrobicie jak kilka lat temu to nawet ja za witam na dluzej :D

Opublikowano

Kazdy sentyment kiedys mija, sadze ze chodzi wlasnie o to zeby sie przelamac, bo to nic trudnego te nowe sezony.

To tak jak z windowsem i legendarnym XP, kazdy sie bal itp, a sadze ze ci co przeszli na 7 czy 10 nikt nie zaluje, ba nawet sobie system chwala ze lepszy jak xp :P

To taki przyklad, bo mozna ich mnozyc na potege :P

Gry ida do przodu i nikt nie chce zostawac w tyle, nawet taka gra jak MuOnline.

Opublikowano

Ten, może Mu Legend coś zmieni.

Raczej to nie jest miejsce na takie dyskusje, ale wydaje mi się, że Mu Legend będzie zbyt p2w dla graczy i szybko skończy jak taka ELOA.

Anyway, prosiłabym bardzo o rozmawianie na temat serwera War of Glory, jak chcecie porozmawiać o starych czasach MU to po prostu stwórzcie osobny temat tutaj: http://www.mpcforum.pl/forum/4-mu-online/ :)

Opublikowano

Osoby, ktore boja sie wbijania socketow na sezonach s9 i wyzej moge uspokoic :) Sphery 3lvl ustawilismy tak samo jak Sphery 4 lvl :) Co to oznacza ze nie ma potrzeb wbijac seeda w 4 bo bedzie tak samo mocny.

Jest wiec u nas podobnie w tej kwestii jak na sezonie 6 :)

Opublikowano

Nowe osoby przybywające na serwer nie muszą się niczego bać, że połowy z tych rzeczy co oferuje season 10 to nie dadzą sobie rady tego wszystkiego opanować, - po to są gildie czy GMi aby ich o takie rzeczy pytać jak nie wiecie czegoś. Wszystko to jest identiko co znacie z S6, mechaniki, trochę zmieniony interface i dużo dodatków które cieszą mordę i bawią gracza. 

A co do tekstów typu " Na tym seasonoe grają tylko gimby, dla mnie ten season to nie mu" - Jakoś kiedyś gęsto siedziałem nad tymi seasonami, najbardziej przypadł mi do gustu S6 owszem, ale to było za dzieciaka, a teraz wychodzą to coraz nowsze Seasony co wymagają zapoznania się i oferują coraz to trudniejsze rzeczy do stworzenia, nic nie będzie stało w miejscu, tylko będzie stale rozwijało, jestem za nowszymi seasonami tak samo dużo wymagają od gracza wysiłku w stworzenie czegoś niż szukanie seta co właśnie się stało dość monotonne dla mnie na S6.

Jeśli jest ktoś zainteresowany nowymi możliwościami jakimi oferuje S10 to nie musi się bać, że niczego nie zna, tak samo szybko sobie przyswoi co niegdyś ja.

Teraż badam S11 na innym serwie :D

Opublikowano

wszedlem na serwer sprawdzic i osobiscie nie podoba mi sie za duzo wszystkiego ,,Seasony 2-6  najlepszee'' :) wyzej to juz nie ma sensu :D ale to moje zdanie pewnie wejdzie duzo graczy na serwer

Powodzenia :)

Opublikowano

Mogę ci w tym momencie  już napisać ,że ten sezon 10 się nie przyjmie..ciągle piszesz o tym ,że nie można stać w miejscu trzeba sie rozwijać itd a nic ci z tego nie wychodzi ciągle gonisz za nowymi sezonami a graczy masz tylko na początku ,po miesiącu czy 2 już prawie nikt nie gra.Nie mów,że będzie inaczej tym razem bo mówiłeś już to X edycji temu.Najlepsze serwery na jakich grałem stały na s2 i s3 i tyle w tym temacie

Opublikowano

Start jak zwykle bedzie kozacki przypuszczam ze 100 + osób moze wbić ale po dwóch tygodniach wprowadzicie webshop i połowa graczy spierdzieli , z webshopem serwer nie ma przyszłości

Opublikowano

Mogę ci w tym momencie  już napisać ,że ten sezon 10 się nie przyjmie..ciągle piszesz o tym ,że nie można stać w miejscu trzeba sie rozwijać itd a nic ci z tego nie wychodzi ciągle gonisz za nowymi sezonami a graczy masz tylko na początku ,po miesiącu czy 2 już prawie nikt nie gra.Nie mów,że będzie inaczej tym razem bo mówiłeś już to X edycji temu.Najlepsze serwery na jakich grałem stały na s2 i s3 i tyle w tym temacie

Zgadzam sie bo tez gralem na tamtych sezonach tylko czy napewno to od wersji zalezalo ? podejrzewam ze raczej chodzilo o klimat, kiedys byla masa guild warow, gdzie kazda gildia chciala cos udowodnic.

Czasy sie zmieniaja moze mu zbytnio wzoruje sie na innych grach, lecz to tez dziala w dwie strony, ci co grali np na exie czy s8, 9, czesto im brakuje nawet takich pierdolek jak widocznosc nicka nad glowa itp.

Takich przykladow jest masa, uwazam ze kazdy sezon, a mozna je w sumie podzielic na s1 do s6 i s7+ ma swoje plusy i minusy :)

W download nowy patch, dodalem nowe muuny do xshopa oraz po 90k wcoinow wiec mozna kupowac i testowac.

Opublikowano

Potwierdzam!!!  no i moze season4 :)

Opublikowano

Potwierdzam!!!  no i moze season4 :)

A dlaczego nie ma takich serwerow ? odpowiedz jest prosta nie ma juz plikow "bezpiecznych". S4 narazone jest na haxy i cala reszte nieuczciwego shitu. Kazdy sezon wyzej zawsze ma jakies zabezpieczenia lepsze, zreszta sam webzen nad tym pracuje i szlifuje. To co kiedys bylo fajne nie wiem czy kiedykolwiek wroci. Niestety.
Opublikowano

Zgadzam się w 100% z Glorasem,  serwery z sezonami poniżej s4 sa już po prostu przestarzale i nudne. Kto powiedział, ze nie ma serwerow na s2 czy s3? Oczywiście, ze sa tylko trzeba dobrze poszukać; osobiście kilka sprawdzałem i mogę tu z cala odpowiedzialnoscia stwierdzić: to nie zależne jest od wersji tylko od całej reszty otoczki jakim jest serwer. Stoja puste bądź zaledwie garstka ludzi na nich grywa. Owszem,  ze dawne serwery na tych plikach miały swój niepowtarzalny klimat ale to było za nim wprowadzlili s6 i autohelper - od tego momentu ludzie zaczeli być" wygodni". Nie oszukujmy się - ta gra jest stworzona do grania na afku inaczej by programy typu autoclicker lub bardziej zaawnsowany avanta czy elite nie powstawaly a skoro webzen sam to udostepnil w udoskonalonej wersji to tylko to potwierdza. Mimo iż jeszcze pare lat wstecz dość dobrze funkcjonowaly wcześniej wersje sezonow to  wszystko idzie naprzód, może to każdy negować ale nie da się tego oszukać - lubimy nowości i wygode a im dalej w przyszlosc tym więcej ulatwien. Przytocze zwykly, najzwyklejszy przykład - Diablo 2. Każdy szanowany gracz stwierdzi ze to prekursor gier hack & slash  i tego typu mmorpg - ja osobiście po tej grze przeszedłem na MU ale do czego zmierzam - wielu graczy nie może przeboleć nowszej wersji' bo nie oddaje klimatu 2, bo jest zbyt lagodna kolorystyka, bo drzewka nie ma i inne pierdoly ale większość i tak w 3 gra bo ma wiele ulatwien i nowości co starsza wersja nie oferowala. Inny slowy jeżeli serwer będzie mieć to cos, nie skupi się na zdzieraniu jak największej liczby kasy z uzytkownikow i  da mniejwiecej rowne szanse graczom p2p a f2p to na pewno szybko nie upadnie a ludzie chętnie na polskim serwie zagrają nowa klasa.

Opublikowano

Popieram w/w wypowiedż dodam że ludzie przyzwyczajeni do prostoty starych sezonów boją się nowości . Ci co nie grali na nowszyxh sezonach nie rozumieją pewnych dodatków ale to żaden problem - pograją,nauczą się i za jakiś czas bedą wymiatali jak na s2 czy s3. Ja sama przyzwyczajam się do s9 w tej chwili bo grałam na max s4 i nie mam specjalnie problemów.No i racja że otoczka jak to napisał noys odgrywa niebagatelna role w całym tym świecie mu.Wiele zależy od nastawienia gracza również bo dużo ludzi skacze z serwera na serwer i szuka Bóg wie czego . 

Opublikowano

Czasy gdzie szukalo sie przedmiotu zeby polozyc na prawy klawisz myszy chyba juz minely :P a szkoda. Kto teraz wyobraza sobie grac bez helpera :P

Opublikowano

Tez jestem tego zdania ze s2/3/4 przez co ? przez brak helpera te sezony jednak mialy swoj klimat szkoda ze nie ma takiego klimatu na wyzszych sezonach.

Glory co do twojego serwera dobrze ze idziesz w nowosci itp tylko jedno mnie wkurza w wogu mianowicie jeden miesiac ludzie porobia donate i serwer zaczyna swiecic pustkami przez itemy z ws bo takie osoby nie maja juz poprostu co robic nie myslales o tym zeby usunac WS zostawic xshop i tam dodac rzeczy ktore az tak bardzo nie ingeruja w gre? Tak wiem byl ostatnio low wog z takimi ustawieniami ale nie kazdy lubi low exp.

Tak czy inaczej powodzenia.

Opublikowano

Myślę że to nie po stronie sezonu leży problem, tylko jak już ktoś wyżej wspomniał ws który ruinuje rozgrywkę. Tak samo będzie tym razem i następnym itd. Albo się robi serwer żeby zarobić albo żeby pograć jedno i drugie już dawno nie idzie w parze... Zresztą liczba edycji w tak krótkim czasie mówi sam za siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...