Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pgnexus.gg czy może być ban za sprawdzenie iv?

DarkReFresh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio coraz częściej widzę w internecie, że ktoś dostał bana za sprawdzanie iv poka, tylko jakoś nikt nie podaje strony www z jakiej korzystał, bo przecież za pokeassistant czy thesilphroad bana nie może być, ponieważ dane wprowadzamy ręcznie... Strona pgnexus.gg jest bardzo wygodna, jednak czy jest ona bezpieczna? W końcu w jakiś sposób musi łączyć się z serwerami niantic, które to wysyłają statystyki poków na nexusa. Nie chciałbym stracić głównego konta 27lvl, które nabiłem w 100% uczciwie z buta i rowerem, jeśli dostałbym bana to po prostu kończę grę bo nie mam zamiaru grać od nowa.

Opublikowano

nie ma szans zebyś dostał bana . Może oni pobierali jakieś programy i tam sie logowali i sprawdzało im IV

Opublikowano

Dlaczego np. w Lolu nie ma banów za to, że na lolnexusie sprawdzimy czyjąś dywizję/ilość wygranych/% gier? To też się łączy z serwerami, a skoro Niantic banowałoby za to, to podziękowałbym za grę. Skoro oni sami nie podają takich informacji w grze to dlaczego nie można tego sprawdzić w taki sposób? Według mnie nie będzie za to bana, a jeśli tak to odwołaj się i powiedz, że to legalne bo nie ułatwia Ci to gry, a jedynie wiedzę usprawnia na temat danego Pokemona, którego chcesz ulepszać, itp.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...