Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chroma packs za IP!

Thoose

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dzisiejszego dnia riot dodał możliwość kupna zestawów chromatycznych za IP. 

Dostępne są w sklepie w zakładce skórki --> kategoria zestawy chromatyczne.

30vki8g.png

Koszt jednego 'koloru' chromatycznego to 2000 IP lub 290RP. 

Niestety nie kupuję się wszystkich na raz do danej postaci (np. luciana) tylko dany kolor kosztuje 2k IP, czyli zeby do luciana kupic wszystkie trzeba wydac 6k IP.

Wyprzedaż trwa do 8 września.

Edit. Nie widziałem żeby ktos dał info o dostępności chroma packów w sklepie więc jeśli było to sorry. 

Opublikowano

Szkoda ze nie wiedzialem kiedy to dokladnie bedzie, bo wszystkie IP wydalem, ale na pewno skorzystam choc z jednego :v Jak rito daje za free to trzeba brac. Prawie za free oczywiscie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Tylko jeśli nie mam skina żadnego do lee sina a chce kupic sobie tego chroma packa który opiera się na skinie to czy jest to możliwe bez kupna skina? 

8259114700795331298119.png

Opublikowano

Nie wiem tylko czemu chroma do Jaxa zostały na ten moment wycofane. Wcześniej były dostępne normalnie do kupienia za IP tak jak reszta..

Opublikowano

Gdzie się kupuje te chroma packs za IP ? Na EUNE tego ni widać a ni nie slychać :D.

edit@

nie wazne, znalazlem

ale ten sklep skomplikowany:D!

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Niby małe a do Zaca są niezłe nawet :\\

Chyba sobie kupie nawet he 

// Edit

W sumie brakuje mi do Zileana jakby były to XDD

Opublikowano

Gdyby zrobili skórki chroma do klasycznej skórki Skarnera to bym kupił, a tak to nic ciekawego dla mnie ;/

Opublikowano

Kurde kozak sprawa, aż patchuje i kupuje :D
dzięki ;)

I Members I

Już tutaj byłem, osiągnąłem co chciałem a teraz czas osiągnąć to drugi raz ;)

Opublikowano

do kiedy to?

Wyprzedaż trwa do 8 września.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Fajnie, że można coś za fri wyciągnąć. Ale z tego co się orientuje to żeby mieć chroma, trzeba wpierw posiadać zwykłą skórkę. xp

Do Zaca, Garena, Dariusa, Fizza, Cait, Luciana nie musisz mieć

Do Barda , Blitzcrancka i Morgany również nie trzeba mieć skina. ;)

Opublikowano

Gdyby zrobili skórki chroma do klasycznej skórki Skarnera to bym kupił, a tak to nic ciekawego dla mnie ;/

Podobno (nie wiem ile w tym prawdy) co miesiąc mają nowe chromy być, a po 5 wyprzedaż za IP.Czytałem o tym bodajże 2 dni temu na stronie lola(chyba , do takich "pierdół" mam słabą pamięć :D

Osobiście twierdzę że chromy za IP są trochę za drogie (2k * 5 kolorów * 3-4 skiny =30/40 k ip - wiem mozna kupic jednego czy dwa ale teemo musi jakoś wyglądać :D) mogliby zrobić pakiet za IP i dać np o nawet 5% taniej bo osobiście myślałem że będą całe zestawy w takiej cenie dlatego zdziwiło mnie jak wbiłem na PBE testować nowe że są osobno,ale cóż to je rito. BTW jak macie stare konta z rpkami to stare chromy mozna giftowac :) Kupujecie np 1 za 2k ip a pozostałe 2 giftem za rp :P 

Opublikowano

Do Zeda nie mogę kupić chroma, a mam tego skina :/. Szkoda, że do wszystkich nie ma za IP ale ważne, że są inne xD

/Do lee też nie trzeba mieć ^^

Opublikowano

Do Zeda nie mogę kupić chroma, a mam tego skina :/. Szkoda, że do wszystkich nie ma za IP ale ważne, że są inne xD

/Do lee też nie trzeba mieć ^^

A więc tak. Do zeda nie mozesz kupic chroma mimo iz masz skina, dlatego ze są to nowe chroma, a te będą za IP za 5miesięcy. Natomiast do Lee trzeba miec skina zeby kupic chroma, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Opublikowano

Fajnie, że można coś za fri wyciągnąć. Ale z tego co się orientuje to żeby mieć chroma, trzeba wpierw posiadać zwykłą skórkę. xp

Damn kupiłem chroma pink Zaca i go nie mam, trzeba mieć w końcu jakiegoś skina czy n ie

Opublikowano

Damn kupiłem chroma pink Zaca i go nie mam, trzeba mieć w końcu jakiegoś skina czy n ie

Nie musisz.Skoro mogłeś go kupić to nie musiałeś go mieć,w championselect po wybraniu zaca powinieneś mieć takie kwadraty na spash-arcie i tam zmieniasz pomiędzy "czystym" a chroma packiem.

Opublikowano

No właśnie nie mogę

https://scr.hu/NmgepR

Trzeba mieć wszystkie chromy do zaca czy jak?

@Edit

Nie wiem co się stało ale mam już możliwość wyboru

Widocznie był jakiś bug, mi z Cait dzialalo, na innych skinach z chroma packami bylo widac te kwadraty.

Opublikowano

Do zaca różowego biore w ciemno :D

p.s Bawi fakt, że niektórzy narzekają, że drogo :x Raz na ruski rok riot daje coś za ip i jeszcze za drogo albo coś tam coś tam. Ludzie bez przesady :D Cieszmy sie z tego co dają i nie wybrzydzajmy ;) Oni też z czegoś sie muszą utrzymywać prawda ? :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...