Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie znaleźć Pokemony w Łodzi?

TrezzyQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod pokładem może się skurczybyki ukrywają, sprawdź

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Tylko uważaj jak będziesz chodził wieczorek bo takie różne typki się czają przy pokestopach. I mojego znajomego już pobili i chcieli okraść ale akurat byłem z nim. Szedłem trochę dalej, mnie też chcieli pobić ale nie spodziewali się że trenuje karate, boks i kickboxing

@Anty_Admin

To nie spam ani offtopic tylko ostrzeżenie ;3

Opublikowano

Tylko uważaj jak będziesz chodził wieczorek bo takie różne typki się czają przy pokestopach. I mojego znajomego już pobili i chcieli okraść ale akurat byłem z nim. Szedłem trochę dalej, mnie też chcieli pobić ale nie spodziewali się że trenuje karate, boks i kickboxing

@Anty_Admin

To nie spam ani offtopic tylko ostrzeżenie ;3

Przy pokestopach? Raczej przy GYM`ach to pierwsza rzecz. Druga to jest taka, że to jest typowy spam niskich lotów. Kolega spytał się o ciekawe spowny w Łodzi a nie kto wymyśli śmieszniejszą historię na poczekaniu. Teraz aż poleciałem z polotem i sprawdziłem twój profil i daje mi dużo do namysłu 15latek i bokser, karateka i kickboxing, pominmy fakt, że łatwiej było by napisać MMA, ale wyczuwam, że musiałeś się pochwalić, że znasz tyle nazw :)

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...