Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie używać Minecraft by Zyczu?

Kuba0303-2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 
W tym poście opisze czego nie używać Lanchera Zyczu
Jest wiele powodów

1. Antyfani: Są antyfani którzy uważają że zyczu ma keyloggera. Że rzekomo wyłudza informacje... Programik wywołujący start Minecrafta. To trochę denerwujące. Dzięki temu było dużo afer i dram...
2. Mod na skiny: Trochę minęło czasu... Zaniedbano to = Coś się zwaliło. Mod na skiny jest zwalony. Zamiast skinu miałem czarnego ludka.
3. Wersje: Ostatnia wersje to: 3.3.3. Została wydana szmal czas temu. *Rok Wcześniej.* 3.3.3 *Dwa lata wcześniej* 3.3.3 Doskonale pamiętam jak w lato 2014 miałem zyczu aktualną wersję. To była wersja: 3.3.3. Zyczu widać porzucone.
4. Strona: Przez pewien czas pobieranie było trudne. Czemu? Bo się nie da pobrać!!!! Błąd 404 not found!!!
2016-08: Ale teraz już działa pobieranie.
5. Wirusy: zyczu jest narażone na wirusy.

Dlatego rzuciłem zyczu.
To tylko moja opinia!!! Proszę krytyke i ostrą opinie zachować dla siebie.

Chcesz się dowiedzieć nieco o mnie? Zapraszam na mój profil ?

Opublikowano

Całkowicie się z tym zgadzam c:

Zyczu jest zwalone

dlaczego to czytasz?

Opublikowano

A Crystal Launcher?

ja do Crystal Launcher nie mam zastrzeżeń. Crystal Launcher jest przydatny

I nie jest rakiem w przeciwieństwie do zyczu

Opublikowano

@Kuba0303-2005

Dlaczego musisz pisać bezsensowne tematy które i tak nic nie wnoszą do internetów, wystarczyło zmienić launcher gdy korzystałeś z zyczu.

Skoro tak was jakiś launcher denerwuje to **** zmieńcie po prostu na inny, te dzisiejsze problemy ludzi...

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

kupcie premium a nie pierdzielicie sie w launchery cebule

Racja, ludzie wydają po 30 zł za jeden SMS na jakimś byle jakim serwerze, a nie mogą na premium odłożyć. A i jeszcze wielce oburzeni, że skinów nie mają... Nie rozumiem też po co na własne życzenie pchać sobie syf na komputer, ale jak kto woli.

@topic

Osobiście jakbym miał używać non-premium to wybrałbym mineshafter. Z tego co wiem to jest to wersja identyczna z oryginalną, ale wycięto sprawdzanie logowania. To znaczy, że wygląda i działa identycznie jak oryginalny launcher, ale hasło przy logowaniu można wpisać dowolne, a i tak zatwierdzi.

Opublikowano

@up ja też mineshafter 
ale mam premium od roku

Opublikowano

Również nie rozumiem niektórych raczków które wydaja po 30zł na turbo dropy na jakichś easy hc pod pieniądze a nie mają pieniędzy na premium.

A wracając do zyczu same błędy, tak jak na górze niektóre mody zawierały wirusy i wiele innych nie za dobrych rzeczy :v Odradzam korzystania z tego launchera -,-

dlaczego to czytasz?

Opublikowano

istnieje wiele lepszych launcherów (chociażby shiginima launcher, z którego korzystałem gdy nie miałem jeszcze premki), a dzieciaki się bawią w jakieś zyczu...

Co najlepsze- wydają na jakiś serwerach (no chociażby niektórych) 25zł za supervipa czy tam ultra dropy na easyhc...  Czyli lepiej kupić jakieś rangi na serwery, które po tygodniu się znudzą zamiast oszczędzić na premium.

Chcesz mieć skina, wchodzić na serwery premium?

> Kup Minecrafta

Chcesz piracić?

> Pobierz shiginima launcher lub inny na bieżąco aktualizowany launcher z dobrymi ocenami, a nie zyczu..

//

Opublikowano

Zyczu od samego początku mi się nie podobał.

Z takich popularnych launcherów ja polecam Shinigimę.

Prosty, użyteczny.

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

Opublikowano

Najlepiej to kupcie oryginalną wersję gry. Nie będziecie musieli się męczyć, który launcher ma wirusy, który coś tam. ;)

P.S. Do testowania non-premek czasem używam Shinigima czy jak to się tam nazywa - jest okej.

5465845486.png

Opublikowano

Ja używam tego "zyczu" i jakoś nigdy z kontem nie miałem problemu, używam go tylko dlatego ze mam więcej fps'ów. :D

Pomogłem? Zostaw lajka!

Opublikowano

@@K1ks_ za to odpowiada mod Optifine, a nie ten lipny launcher

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Opublikowano

Zgadzam się w 100%. Zyczu to bardzo słaby launcher, sam miałem i nie polecam, piszę mi że mam coś z Javą, to pobieram najnowszą, zainstalowałem, dalej nie działa, to uruchomiłem na nowo komputer, dalej nie działa. I inne częste bugi, bardzo długo się ładuję, ja polecam Keinett Launcher, sam używałem i wszystko perfekcyjnie działało. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat jest krótki, ale bardzo szczegółowy.
Naprawdę, zyczu to jedna z najbardziej popularnych, jak i beznadziejnych launcherów.

5120514749178281372145.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...