Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o reaktywacji Diamonda?

waet455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy kto lubi takie klimaty to wróci a kto nie lubi to nie wbije

Opublikowano

a ja bym chętnie wrócił do starych czasów pandory i diamonda 

W ilu reaktywacjach starych "klasyków" ludzie tak pisali ?

A w ilu reaktywacja przetrwała więcej niż rok ? 

Odsetek graczy chcących wrócić na stare dobre "klasyki" jest mały, ta marna garstka osób nie utrzyma serwera :D

Moim zdaniem zamiast robić "kotlety" mogliby połączyć siły i zrobić jeden naprawdę ogarnięty serwer, no ale cóż marzenie ściętej głowy :) 

Pozdrawiam DarkSnow95

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Odsetek graczy chcących wrócić na stare dobre "klasyki" jest mały, ta marna garstka osób nie utrzyma serwera :D

Moim zdaniem zamiast robić "kotlety" mogliby połączyć siły i zrobić jeden naprawdę ogarnięty serwer, no ale cóż marzenie ściętej głowy :)

Pozdrawiam DarkSnow95

Bo wszystkie reaktywacje robili ludzie, że albo nie grali na nim, albo technik był noname :)

Opublikowano

Pozdrawiam DarkSnow95

A w ilu reaktywacjach serwer był zrobiony 1:1 + bez bugów i z administracja? Masz odpowiedź

Co do tematu zagrał bym gdyby tak jak up inaczej po tygodniu upadek

Opublikowano

Jeżeli byłby stabilny jak ten stary + ci sami gracze (co jest nierealne) to bez zastanowienia bym zagrał... bo taki klimat jaki tam był to nigdy na żadnym serwie się nie powtórzył.

Cyrk.png

Opublikowano

Jeżeli byłby stabilny jak ten stary + ci sami gracze (co jest nierealne) to bez zastanowienia bym zagrał... bo taki klimat jaki tam był to nigdy na żadnym serwie się nie powtórzył.

Xyl0

Takie coś już niestety nie wróci.

Nie ma sensu robić reworka...

3703514729403791528062.png

Opublikowano

Moje zdanie jest takie, odgrzewane kotlety są w tym wieku już bezsensu, lepiej poświęcić więcej czasu, zgrać wśród administracji dobrą ekipę, taką która będzie odpowiadać graczom na pytania i ta która będzie się opiekowała serwerem i nad nim pracować.

Jeżeli chodzi o DiamondMt2, to już chyba S3, z tego co pamiętam grałem na pierwszej edycji i mi się podobała, na 2 już praktycznie nikt nie grał.

Pozdrawiam i polecam się na przyszłość.Życzę powodzenia

Opublikowano

@waet455 Możliwe, że się podejme tego wyzwania zwłaszcza, że diamond to mój sentyment ;)

kys :D były już reworki tego serwera i żaden nie wypalił.

Opublikowano

@waet455 Możliwe, że się podejme tego wyzwania zwłaszcza, że diamond to mój sentyment ;)

Ty sie podejmiesz ? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kur**, przejdz pierw porzadnie mutacje, nawet nie potrafisz zrobic eventu, jedynie potrafisz liczyc $.

Nie. Jakby wlasciciel (Crive) reaktywowal, to tak, ale domena jest wystawiona na sprzedaz, plikow nie sprzeda, wiec... -_-

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Ty pierw jeden serwer ogarnij, a wtedy się bierz za następny.

Zresztą serwer z navi tak jak cortium nie przejdzie

Opublikowano

Ty sie podejmiesz ? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kur**, przejdz pierw porzadnie mutacje, nawet nie potrafisz zrobic eventu, jedynie potrafisz liczyc $.

Nie. Jakby wlasciciel (Crive) reaktywowal, to tak, ale domena jest wystawiona na sprzedaz, plikow nie sprzeda, wiec... -_-

Mati sprzedaję pliki wystarczy do niego napisać i złożyć ofertę.

Opublikowano

Jak najbardziej chciałbym zobaczyć reaktywację Diamonda i przypomnieć sobie stare czasy, ale nie chcę zobaczyć tego wydania z rąk Persergi tyle w temacie. XDDDD

Opublikowano

Diamondmt2 był yo najlepszy serwer na jakim grałem. zero jakiejś alchemii ,zbędnego is, i przekłamanych naładowanych dupersznitami , rzeczami. Staary poczciwy bardzo dobry serwer. Jak najbardziej wróciłbym na niego <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...