Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tropico 5 - wygasły kod

rossana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W maju z CDAction kupilem Troopico 5, jednak nie zbyt mnie ta gra wtedy interesowała (kupiłem agazyn dla plakatu ;))

Dziś chciałem w nią pograć, wpisuje kod na Kalypso i pisze, ze kod wygasl. Na plycie nie ma nigdzie info ze to ma jakas waznosc. 

Co mam zrobić? ;/

I skoro juz tu jestem...

To polecicie mi jakąś dobra strategie?

Chodzi mi o rozwoj swojego panstwa w handlu, rolnictwie itd. zebym mial na wiekszosc wpływ, nie chodzi mi o typowa strategie ze mam 3 rodzaje surki i robie wojskoi sie napitalam. Chce sam wszystko osiagnac ;P

Probowalem grac w ETS2, jednak jest zbyt nudny ;/

Moj komp to leneovo G510 (i3 i raden 8750M + 8GB RAMu)

Opublikowano

Napisałem, co sie dzieje. Będę czekał na odpowiedź.

Czy do CK jest jakieś ofilcajne demo? Gra troche koszuje i nie chciałbym wydać kasy na marne.

EDIT:

Odpisali, że kod trzeba wprowadzić po zainstolowaniu gry, w sensie, ze w trakcie grania.

Jednak gra mi sie nie instaluje. Kilkam INSTALUJ i sie nic nie dzieje, żadne okno instalacji nie wyskakuje. Inne gry i rzeczy z płyty działają ideanie, Tropico nie.

Opublikowano

Napisałem, co sie dzieje. Będę czekał na odpowiedź.

Czy do CK jest jakieś ofilcajne demo? Gra troche koszuje i nie chciałbym wydać kasy na marne.

EDIT:

Odpisali, że kod trzeba wprowadzić po zainstolowaniu gry, w sensie, ze w trakcie grania.

Jednak gra mi sie nie instaluje. Kilkam INSTALUJ i sie nic nie dzieje, żadne okno instalacji nie wyskakuje. Inne gry i rzeczy z płyty działają ideanie, Tropico nie.

Wez jakis kod z internetu znajdz i najwyzej pozniej wprowadz ten swoj. Bardzo fajna gra moze byc Anno 1701 lub jakiekolwiek inne.

QL4A4Sf.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zagraj w anno 1404 lub jeśli chcesz strategie typowo wojenną to seria Twierdza.

PS: Gdybyś zechciał  zagrać w anno 1404(Multiplayer) to z chęcią zagram.(PW na mpcforum)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...