Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 konta z CS

Kokos9090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcę kupić drugie konto w cs do ćwiczenia i luznego grania na podobnych rangach do mojej, zrobiłem osobne konto steam ustawiłem steam guarda na ten sam nr tel i wyświetla mi się w bibliotece cs na nowym koncie,Co muszę zrobić żeby mieć 2 osobne konta? na jednym laptopie ?

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Kup porostu drugiego CS'a. Gdy bedziesz odpalał jednego klienta gry to bedzie Ci sie włączać dane konto na ktorym jestes zalogowanym na steam.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Kup porostu drugiego CS'a. Gdy bedziesz odpalał jednego klienta gry to bedzie Ci sie włączać dane konto na ktorym jestes zalogowanym na steam.

czyli mogą być 2 konta na jednym steam guard i prime? :P

Opublikowano

czyli mogą być 2 konta na jednym steam guard i prime? :P

Prime nie, guard tak. I tak do prime'a potrzebujesz 21lvl w cs'ie, a wbicie tego trochę trwa ^^.

tenor.gif

Opublikowano

1. Robisz nowe konto steam.

2. Po prostu kupujesz CS:GO.

Prime:

1. Do każdego konta osobny numer.

Weź pod uwagę to, że teraz trzeba rejestrować karty do telefonów (podawać dane osobowe itd), a wszystkie niezarejestrowane zostaną dezaktywowane w 2017 roku.

Opublikowano

@up

Mozesz zawsze kupić tele na dual sim^^.

@topic

Steam Guard jest tylko potrzebny by sie zalogować lub sprzedać przedmiot. Zawsze możesz użyć maila :)

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

1.po zrobieniu drugiego konta i kupieniu na steam cs na tym drugim koncie ma się 2 konta cs da się mieć na tym samym nr tel 2 steam guard,ale na tym samym numerze nie może być 2 kont prime,wszystko już wiem

do zamknięcia :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...