Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Pokemon GO na starsze wersje + APK Editor

kacpicygan123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, ponieważ chciałem edytować apkę "Pokemon GO" w wersji 0.29.3 oraz 0.35 za pomocą aplikacji APK Editor. Powszechnie wiadomo, że jeśli nie posiadasz wersji Android zgodnej z wersją Twojej gry, możesz zedytować plik .apk za pomocą APK Editor. Jednak mi to nie działa, a teraz opiszę krok po kroku, co robiłem:

1.Pobieram aplikację "Pokemon GO (wersja 0.29.2 lub 0.35)

2. Pobieram aplikację "APK Editor" ze Sklepu Play.

3.Wchodzę w APK Editor

4.W tej aplikacji wybieram "Select an Apk File".

5. Następnie wyszukuję, gdzie jest plik .apk moich Pokemonów (Czyli w folderze Downloads)

6. Wchodzę w plik .apk

7.Z trzech opcji, czyli:

• Full Edit (RESOURCE RE-BUILD)
  • Simple Edit (FILE REPLACEMENT)
  • Common Edit

Wybieram Common Edit.

8.I tutaj błąd. Jaki? 

"Niestety aplikacja APK Editor została zatrzymana."

O co chodzi?

Model Telefonu: Huawei Y300-0100

Wersja Systemu Android: 4.1.1

Proszę o szybką pomoc! Daję Najlepszą Odpowiedź oraz Like!

Jeżeli moglibyście sami to zedytować jakoś na moją wersję, byłbym wdzięczny.

Opublikowano

UWAGA:

Próbowałem też instalować wersję Laszlo Mozsika na wszystkie Androidy, ale wtedy jest:

1. Wchodze do gry

2. Robi się biały ekran

3. Potem czarny

4. Potem początkowe okno Niantic Company

5. I wywala mnie do głównego menu telefonu (gra się nie wyłącza, lecz po próbie wznowienia jej, znowu dzieje się to, co przed chwilą.)

Opublikowano

Ja robiłem tak i działało : 

- pobrałem Pokemony na komputer 

- podłączyłem telefon do kompa i wrzuciłem pobrany plik do folderu "Downloads" w pamięci wewnętrznej telefonu

- na telefon opbieram apke " ASTRO "

- wchodze w powyższą apke i w karte pamieci i wymieram pokemony

- pozniej juz wszystko jasne

Ja robiłem tak i działało : 

- pobrałem Pokemony na komputer 

- podłączyłem telefon do kompa i wrzuciłem pobrany plik do folderu "Downloads" w pamięci wewnętrznej telefonu

- na telefon opbieram apke " ASTRO "

- wchodze w powyższą apke i w karte pamieci i wymieram pokemony

- pozniej juz wszystko jasne

Opublikowano

wchodzisz w ASTRO -> strzałke w lewym górnym rogu " <-- " -> "sdcard0" -> szukasz folder Downloads -> i tam masz pokemon go

Opublikowano

No i mam coś takiego:

Klikam na te pokemony w ASTRO

Kończę czynność korzystając z: "App Details"

A tam błąd: "Operation Failed"

Pomocy!

@Diskienss

może pobrałeś jakiś zły plik. sprobuj pobrac inny i zobacz czy bedzie to samo .

Tutaj masz link z YT do pobrania : http://www.mediafire.com/download/3as1c0nci13kcmt/Pokemon+GO+0.35+Unlocked+by+MIS.apk

Opublikowano

@Diskienss

Dobrze, powiedzmy, że mi działa. A co, jeśli wyjdzie nowy patch? Trzeba będzie od nowa szukać wersji Unlocked.

Edit:

Wersja podana przez Ciebie instaluje mi się na telefonie jakieś milion lat. Czekam i czekam od czterech godzin jest tylko "

Instalowanie". Proszę o dalszą pomoc.

Opublikowano

@Diskienss

Dobrze, powiedzmy, że mi działa. A co, jeśli wyjdzie nowy patch? Trzeba będzie od nowa szukać wersji Unlocked.

Edit:

Wersja podana przez Ciebie instaluje mi się na telefonie jakieś milion lat. Czekam i czekam od czterech godzin jest tylko "

Instalowanie". Proszę o dalszą pomoc.

albo nie umiesz zrobic albo telefon jest kompletnie zrabany, w koncu pokemony sa od Androida 4.4 (ja mam 4.3 i pieknie smiga) tak jak wyjdzie nowa wersja (update) to trzeba poczekac pare godzin i juz pojawiaja sie na internecie i znow trzeba pobrac, wrzucic na telefon i zainstalować. Jest tylko jedna rada- wymiana telefonu jezeli twoj jest do du**   -.-

Opublikowano

Uwaga:

Znaleziono przyczynę błędu - Mój Telefon ma 512 MB RAM'u. Jeżeli przeglądasz ten temat, bo masz taki sam problem, jak ja, to jest jedno rozwiązanie:

Kup telefon, który ma 1GB/więcej RAM'u!

Wiecie może, gdzie można kupić tani Huawei z RAM min. 1GB? Tanio, czyli przedział 300 - 400 zł. Może być używany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...