Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nemezis Bot Manager [GUI] [PROXY] [LIMIT POKEMONÓW/POKESTOPÓW] [Wiele języków] [Stoper]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dawno nie dawałem żadnych botów, bo prawie wszystkie są już na forum, ale znalazłem nowy lepszy bot nawet od TurningBot'a

Funkcje bota

[Proxy] używanie wielu kont naraz.

[GUI] Czyli ładne wyglądające dla oka GUI

Limit Pokemonów na 1900 pokestopów, 1000 pokemonów.

Wybranie dla siebie dobrego speeda bot'a od 1 do 25 czyli jak bezpieczne prędkości.

Wiele jezyków do wybrania English, Czech, Dutch, German, Indonesian, Khemer, Polish, Romainan, Thai, Vietnamase, caltalan, danish , french, hungarian, japanese, norwegian, swedishm spanish, ukrainian,

Stoper czyli zegarek który liczy ile już bot działa

[instrukcja]

1. Wypakowujemy

2. Otwieramy Nemesis Bot Manager.exe

3. Ustawiamy wszystko pod siebie.

Screeny

f28d36a7c4496.png

Download

link:https://mega.nz/#!7ld1zLRT!jOIuxM4ijoOkQiolh3hx8S4x9OTVqnwI4Jk20y5xZuo

Skan:https://virustotal.com/pl/file/8ed2d59fd3a268556edd209e3373f49281659c167a0453403023bbd97d5697e6/analysis/1472708079/

Proxy lista.

http://proxylist.hidemyass.com/search-1300169#listable

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Czemu twierdzisz, że jest bezpieczniejszy od TuringBota? Jak ustawisz tutaj prędkość 50km/h i zostawisz bota na cały tydzień to na pewno bana wychwycisz, tak samo jak w Turingu. Poza tym nie podoba mi się gui, jakoś mało przejrzyste. xp No, ale może po prostu się przyzwyczaiłam do typowych botków.

Btw. taki polski można o tyłek obić. "Ustaw zabitych wyłącznik krańcowy" - wut? 

Opublikowano

Czemu twierdzisz, że jest bezpieczniejszy od TuringBota? Jak ustawisz tutaj prędkość 50km/h i zostawisz bota na cały tydzień to na pewno bana wychwycisz, tak samo jak w Turingu. Poza tym nie podoba mi się gui, jakoś mało przejrzyste. xp No, ale może po prostu się przyzwyczaiłam do typowych botków.

bocilem wczoraj 5 kontami na 50km/h w Sydney 0 banow ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wcześniej czy później zostanie zauważone, że śmigasz z za wysoką prędkością i wyłapiesz tego bana. 

Opublikowano

Jest tu predkosc max 25km/h... czyli bezpieczne

EDIT: Chyba ze jesteś cheaterem i ustawisz 50km/h w config'u

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Jest tu predkosc max 25km/h... czyli bezpieczne

EDIT: Chyba ze jesteś cheaterem i ustawisz 50km/h w config'u

Ale 25k/h też nie jest zbytnio bezpieczne, bo ciężko jechać np. na rowerze z taką prędkością i łapać pokestopy, pokemony, ewoluować i usuwać jednocześnie. xp A samochodem też po chodnikach nie jeździsz. 

Opublikowano

mam pytanko jaki login i haslo do proxy? ; / 

Jeśli masz prywatne proxy to wpisujesz login i hasło.

Wcześniej czy później zostanie zauważone, że śmigasz z za wysoką prędkością i wyłapiesz tego bana. 

Niekoniecznie zauważą, ja boce na pokecrocie po 20h dziennie na 30km/h od miesiąca i nie dostałem jeszcze bana. Na koncie robię jeszcze ewolucje na jajku po 300 sztuk, używam snipera, chyba, że takie moje głupie szczęście.

Bot ma mało opcji do bawienia się jak robienie ewolucji, zarządzanie pokemonami, trzymanie lub nie trzymanie poków do evo.

1.jpg

Opublikowano

mam pytanko jaki login i haslo do proxy? ; / 

Jeśli masz prywatne proxy to wpisujesz login i hasło.

Niekoniecznie zauważą, ja boce na pokecrocie po 20h dziennie na 30km/h od miesiąca i nie dostałem jeszcze bana. Na koncie robię jeszcze ewolucje na jajku po 300 sztuk, używam snipera, chyba, że takie moje głupie szczęście.

Bot ma mało opcji do bawienia się jak robienie ewolucji, zarządzanie pokemonami, trzymanie lub nie trzymanie poków do evo.

Ma owiele wiecej funkcji niż napisałem w temacie.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

@MkoPixel

Bot od Nemesis jest na source od NecroBot Forked, funkcji wiecej od tego bota nie ma;) Tylko bardziej estetycznie wyglada. Dodatkowym plusem Nemesis Bot'a jest opcja wielu kont :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@MkoPixel

Bot od Nemesis jest na source od NecroBot Forked, funkcji wiecej od tego bota nie ma;) Tylko bardziej estetycznie wyglada. Dodatkowym plusem Nemesis Bot'a jest opcja wielu kont :)

No może z necrobota zrobione ale zawsze dobrze ze zrobione.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Witam pytanko jak mg zmienic lokalizacje? Odpalam config notepad++ widze linijke:

"DefaultLatitude": 40.7711329,
    "DefaultLongitude": -73.9741874,
Te wartosci jak zmienie bot bedzie chodzil po innych?
Opublikowano

Witam pytanko jak mg zmienic lokalizacje? Odpalam config notepad++ widze linijke:

"DefaultLatitude": 40.7711329,
    "DefaultLongitude": -73.9741874,
Te wartosci jak zmienie bot bedzie chodzil po innych?

muysisz wpisac np. sydnet coordinates i dostaniesz Latidude i longitude podmieniasz dostaniesz bana na jakies 10 minut i bot smiga dalej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeszcze 1 pytanko. Czy można ustawić aby bot stał na miejscu gdzie jest np 5 pokestopow poruszajac sie po nich lub stajac w ich obszarze i farmil pokeballe?

a jak sie da to jak?

Opublikowano

Jeszcze 1 pytanko. Czy można ustawić aby bot stał na miejscu gdzie jest np 5 pokestopow poruszajac sie po nich lub stajac w ich obszarze i farmil pokeballe?

a jak sie da to jak?

Ustaw np. promień na 1m - będzie się poruszał w okręgu o promieniu 1m od danej lokalizacji.

Opublikowano

Pytanie czy przy zwiekszonej ilosci pokestopow i zlapania pokemonow na 24h wyłapie bana ? 2 sprawa podesle ktos swoj config ? bd wdzieczny

Edit i ciagle mi wywala cos takiego... jak mam to ustawic -.- ?  

post-56957-0-04834000-1473249752_thumb.png

sygna2.png

Opublikowano

Świetna robota! Nie wiedziałem że coś takiego jest. Dzięki 

8933614719009171151098.png

Chcesz dowiedzieć się więcej o mnie?

Wpadnij na mój profil!

Opublikowano

Sorka ale mam pytanko. Co to znaczy nazwa użytkownika i hasło PTC? Moge się tutaj normalnie zalogować do mojego konta pokemon go które mam i będzie to to tam działać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...