Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon do pokemonow ? czy beda dzialac ?

HolcioPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na telefonie Huawei y3 ll beda dzialac pokemony ?

Albo jaki telefon jest dobry i fajny do 400zl do fb i pokemonow ? nie interesuja mnie chinskie marki.

Huawei jest chińską marką  <.<  Będzie działać ale będzie też ciąć się jak emos, 1GB ramu 4x1GHz dupy nie urywa. Patrz minimum 2GB ramu i 4x1.3Ghz, nianiatic sam zaleca 2GB ramu+. Do 400zł nie znajdziesz ogarniętego telefonu "markowego"

1.jpg

Opublikowano

A te z chin to chociasz dobre ? nie wysiada tak szybko bateria ? ( chodzi mi o to czy nie trzeba ladowac co godzine xD )
Edit: a na Huawei y3 ll by dzialaly ?

Opublikowano

Polecam MyPhone Cube, iphone 4s, htc 610/620

Obecnie mam iphona 6 (dziala plynnie ale sa straszne scin w gymach nie raz i nie da sie nawet podbic ;/ ar dziala idealnie)

Jeżeli Myphone polska marka moze 1gb ramu ale moj kolega ma i jest zadowolony

Iphone 4s chodzi plynie sam mam (testowalem  ale sa sciny ;/ 2 wada to  ze ar dziala ale sa sciny w nim 

htc 610 i 620 sa to telefony tajwańskie jak sie nie myle dobrze chodza w pokach nawet slyszalem

Opublikowano

Czy na telefonie Huawei y3 ll beda dzialac pokemony ?

Albo jaki telefon jest dobry i fajny do 400zl do fb i pokemonow ? nie interesuja mnie chinskie marki.

Ja korzystam z Huawei y6. Wzięłam go w abonamencie w playu, nie wychodzi drogo. Normalnie niestety kosztuje chyba 500zł+. Pokemony działają dobrze, nie ma AR, ale to w sumie (dla mnie) bez znaczenia. xp Czasami ma zwiechy, ale cóż... Ma tylko 1gb ramu. xp Ogólnie jestem zadowolona.

Opublikowano

Xperia m2 np też dobra jest 1gb ramu 4.8ghz procek i za 300/400 zł znajdziesz taka albo e4 jak już ktoś tam ją wspominał ja sam mam m2 i spoko działają pokemony na niej

możesz też popatrzeć też właśnie na takie jak xiaomi czy huawei dasz wiecej hajsu cos lepszego sie znajdzie :D

Opublikowano

A te z chin to chociasz dobre ? nie wysiada tak szybko bateria ? ( chodzi mi o to czy nie trzeba ladowac co godzine xD )

Edit: a na Huawei y3 ll by dzialaly ?

Xiaomi redmi 3 polecam ;)

Huawei Honor 5X LTE - może nie ma trybu AR, aczkolwiek działa dość dobrze, nie narzekam na niego ;)

Nigdy Huaweia, to samo to xiaomi a płacisz jak za zborze ;)

Xperia m2 np też dobra jest 1gb ramu 4.8ghz procek i za 300/400 zł znajdziesz taka albo e4 jak już ktoś tam ją wspominał ja sam mam m2 i spoko działają pokemony na niej

możesz też popatrzeć też właśnie na takie jak xiaomi czy huawei dasz wiecej hajsu cos lepszego sie znajdzie :D

Procek 4.8? :D 4x1.2Ghz nie oznacza, że ma procek 4.8Ghz.... Oznacza to, że ma procesor o taktowaniu 1.2Ghz posiada 4rdzenie... twoim tokiem myślenia jako, że mam 8x1.7Ghz mam 13.6Ghz? :D 

Ja jestem zwolennikiem chińskich telefonów bo nie płacisz za marketing tylko czysto za jakość ;) Dozbieraj do 700zł i polecam xiaomi redmi 3 3/32Gb :)

1.jpg

Opublikowano

Płynnie i nawet szybko na Luniach z 1 Gb ram działa, sprawdzone na Luni 640 XL i Lumi 735.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Sony xpiera m2 d2303

Polecam telefonik koleżanka ma.. Graliśmy na nim i całkiem spoko ..

Ale polecam bardziej xpierie z5.. Mała różnica budżetu :D :D

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

Płynnie i nawet szybko na Luniach z 1 Gb ram działa, sprawdzone na Luni 640 XL i Lumi 735.  

Lumie? Czy przypadkiem to nie stoi na winchłamie? O,o No chyba, że są jakieś emulatory. Ale i tak te telefony wykraczają za zakres cenowy 400zł.

1.jpg

Opublikowano

To ty chyba kompletnie nie masz pojęcia o telefonach bo z windowsem wspólnego nic nie ma poza producentem i podobnym interfejsem.

Nie wykraczają cenowo  bo używki albo i nowe Lumie z 1 Gb RAM  spokojnie można dostać w cenie 400 zł , nawet przy słabym procku gra działa dobrze. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

z tanich i dobrych telefonow polecam SONY Xperia M . Gra ładnie śmiga lecz czasami zdarza sie crashować podczas wchodzenia do GYMu . Ale daje rade i jest w miare tani

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...