Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do dziennych

adamorowek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej taki bot nie istnieje. W niektórych dziennych trzeba wybierać różne opcje z tego co mi się zdaje. Ciężko by było takie coś zaprogramować.

rJtsc5O.png

Opublikowano

Raczej taki bot nie istnieje. W niektórych dziennych trzeba wybierać różne opcje z tego co mi się zdaje. Ciężko by było takie coś zaprogramować.

Jeśli opcje byłyby pod pewnym względem te same, cały czas(mam na myśli różne opcje i pytania ale w jakimś zakresie który dałoby się rozpisać) to jasne, że jest to możliwe, ale no niestety za darmo raczej tego nikt nie zrobi.

Opublikowano

Dziękuję bardzo :)

Jak tego używać?

@

sandking91 Można poprosić małą instrukcje ? ;x

Jestem początkujący ;x

Gdzie tego bota trzeba wpisac ? Normalnie w konsole?

Dziękuję bardzo :)

Tak samo, jak pozostałe dodatki. Trzeba go gdzieś wgrać i link do dodatku do konsoli/użyć grasemonkey/tampermonkey

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli mam go włączonego i klikam next to on sam zacznie robić questa jezeli mam go zabranego bo nei wiem oco chodzi niby wszystko okej ale nie wiem jak go odpalić pomoże ktoś on automatyczne zabiera go przechodzi przez przejścia i wlg ?

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...