Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polanie 2 - jak zagrać na multiplayer?

arabkostek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

ostatnio kupiłem sobie Polanów by powiększyć swojego steamowego siusiaka(bo pudełkową wersje mam) no ale jest to patch 1.3 wiec spoko jest.

Pograłem sobie z 10 godzin na botach, chcialem iśc na multiplayer z kolegą.

Słyszałem o jakimś programie Evolve (cos jak hamachi tylko lepsze) no to konto zrobiłem, potwierdziłem -> poczekalnie do polan zrobiłem.

I tutaj jest pies pogrzebany. Jak zagrać multiplayer RTS (z kolegą na boty)?

Na DirectPlay IP/LAN starałem się jakoś zahostować poczekalnie (stworzyłem, hasło dalem itd) ale koledze owej poczekalni nie wykrywa.

To poszedłem na te EarthNet a tam to w ogóle, nie wiem o co chodzi.

***Niech ktoś opisze jak zagrać multiplayer ***

Wszystko w necie przeczytałem, a właściwie to nic bo nic takiego nie ma. (jak cos bylo to jaranie sie grą bo posty z 2003 roku)

Jak już coś tu było to jakiś admin zamknal temat na mpcforum bo piracka wersja gry no i dupa.

==== OBECNA SPECYFIKACJA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

CPU: AMD FX-6300 X6     GPU: Nvidia GeForce MSI GTX 750Ti 2GB GDDR5                PSU: SilentumPC Vero L1 500W 80Bronze PLUS     MOBO: ASUS M5A97-PRO R 2.0 [AM3+]     RAM: GoodRam 2X4GB 1333MHz CL9      HDD: 1TB SEAGATE 7200RPM/s  
PC CASE: SilentiumPC Regnum RG1w       CPU COOLER: SilentiumPC Fera III v.2 

==== SPRZĘT POZA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

MONITOR: LG FLATRON W2241S 60Hz (@71Hz) MONITOR #2: LG 24M45 60Hz KEYBOARD: Natec Genesis RX22     MOUSE: A4TECH Bloody Sniper ZL5     MOUSEPAD: A4Tech Bloody B-070   

Potrzebujesz gotowki w GTA Online?http://araboooo.weebly.com

Opublikowano

@ref

CPU: AMD FX-6300 X6     GPU: Nvidia GeForce MSI GTX 750Ti 2GB GDDR5                PSU: SilentumPC Vero L1 500W 80Bronze PLUS     MOBO: ASUS M5A97-PRO R 2.0 [AM3+]     RAM: GoodRam 2X4GB 1333MHz CL9      HDD: 1TB SEAGATE 7200RPM/s  

MONITOR: LG FLATRON W2241S 60Hz (@71Hz) MONITOR #2: LG 24M45 60Hz KEYBOARD: Natec Genesis RX22     MOUSE: A4TECH Bloody Sniper ZL5     MOUSEPAD: A4Tech Bloody B-070   

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Refresh. Ktoś coś? Bo wciaz nic nie ma na internecie xD

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Refresh. Ktoś coś? Bo wciaz nic nie ma na internecie xD

zaraz moment co?

przecież jak ja pykam z kumplem w polanów to normalnie ciągnie, nawet hamachi tam działa to wczym problem > na gamerangrze tez mozesz sobie pograć na easy 

p.s wiem ze odkopanie tematu, ale i tak temat nie zostal zamkniety.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...