Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po kilku próbach grania na prywatnych serwerach zamierzam zacząć grać na globalu. Mój problem tkwi w tym, że nie wiem, który realm wybrać(jest ich za dużo ;o). Chciałbym realm gdzie jest nawet dość spora ilość graczy żeby było z kim grać. Liczę też na polaków na serwerze żeby było można znaleźć jakąś polską gildię bez problemów. Rozmyślałem nad Defias Brotherhood, ale także nad serwerami typu Silvermoon czy Draenor. Z góry dziękuje za odpowiedź :) 

Opublikowano

Jesli chcesz polski serwer to glownie Burning Legion, nic ciekawszego nie znajdziesz mozesz nawet temu serwerowi nadac notke [PL]

Jesli jestes zainteresowany rafem, daj znac ;)

Opublikowano

Na kazdym serwerze znajdziesz polakow, polskie gildie. Najwiecej jest ich na burning legionie, w hordzie.

Praktycznie wszedzie spotkasz graczy z innych serwerow, ze wzgledu na cross realm.

Opublikowano

Z tego co ludzie mi pisali to na Burning Legion jest patologia z polakami :v czy to prawda? Na czym dokładnie polega ten cross realm?

Opublikowano

Crossrealm, tzn polaczone serwery. Grajac np. bg czy arene waczysz z/przeciwko graczom takze z innych serwerow. To samo jest z RDF, podczas robienia zadan itd. Mozesz tez "przeniesc" sie na inny serwer bedac w grupie, a lider jest z innego serwera.

Co do BLa, jak to z polaczkami. Ja tam nie gralem, ale gralem na sunwellu. Masakra.

Opublikowano

BL aż taki straszny nie jest ale jeżeli chodzi o ekonomię serwera to jest masakryczna, polacy strasznie zaniżają ceny więc nie polecam. Ja osobiście gram na Outland i jest całkiem fajnie.