Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sens gry bez płacenia.

Sith Inqusitor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest sens grania w Shakesy bez kupowania grzybów? Nie chciałbym tracić hajsu na grę, w którą gram przelotnie, żeby móc cokolwiek zrobić. Jak mam dorównać osobom, które wydają hajs, żeby np. na epicki weekend wykupić sobie całe eq, a ja bez grzybów nie miałbym co zrobić? Jest jakikolwiek sens? A jak nie to polećcie mi jakiegoś fajnego priva, który dodaje grzyby raz na dzień czy coś. Z góry dziękuję =]

Opublikowano

Siemanko, zbytnio teraz sensu nie ma grać w sf, dopóki nie wystartuje w12 ale to i tak bez szans bo zaraz znajdą się grzybiarze. Powiem Ci że niedługo wystartuje dość spoko serwer Atessia, są już betatesty i oczekiwany start ma być niedługo. ;*

Opublikowano

Ja polecam Ci priva Sarthia.cf . Co do globala to grałem i stwierdzam ,że bez grzybów praktycznie nie ma co robić. Także gry na globalu nie polecam (chyba ,że masz $ na grzyby) ,a grę na privach jak najbardziej! :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...