Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rysunek dla Riotu

Funnyers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Potrzebuję około 35rp na skin. Słyszałem, że można wysłać jakiś rysunek i dostać "darmowe" rp. Teraz moje pytanie: Ile mogę max dostać rp (35 wystarczy), i czy to jeszcze aktualne?(widziałem tematy z roku 2013-2014, dlatego piszę nowy). Z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Dostaniesz nawet i 70 RP zapewne, rysunek obojętnie jaki choć oni zazwyczaj dają Ci temat pracy. Mimo wszystko jej wykonanie nie ma znaczenia, możesz nawet w paincie narysować.

Opublikowano

max chyba 15-25rp ale zawsze możesz spróbować i napisać do angielskiego supportu

Nie wiesz to się nie wypowiadaj. Dostać możesz nawet do 80-90 rp, zależnie od riotera na którego trafisz. Rysunek jest tylko taką "tradycją" do pokazania im, że nie dostaniesz tych rp za darmo.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Niektorzy odmawiaja, niektorzy nie, jestes w stanie dostac swoje RP najlepiej wyslij jakis wierszyk o lolu czy rysunek lecz jakis oryginalny, zeby sie nie pospinali przypadkiem i zablokowali ci mozliwosc. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dokładnie zależy na kogo trafisz, nie polecam do Polskiego supportu pisac mi 6 modow powiedzialo ze nie mozna za to dostac rp.

4521609.png

Opublikowano

Spokojnie dostaniesz te 35rp za rysunek lecz pisz tylko i wyłącznie do angielskiego supportu, w polskim często odmawiają dawania rp za rysunki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...