Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płynność myszki

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Otóż moja myszka nie chodzi płynnie, kiedy poruszam w grze wolno, myszka też jest wolno a gdy szybko to tak przyśpiesza. A ja chce żeby była jednolita prędkość. Znacie jakieś porady ?

pozdrawiam

Opublikowano

Wpisz te komendy w opcje uruchamiania:

STEAM -> Biblioteka -> Prawym Przyciskiem Myszy na "Counter Strike" -> Właściwości -> Ustaw opcje uruchamiania -> i wpisujesz

To jest ukryta treść, proszę
34fmy4o.jpg

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by nastepnie pokonać doświadczeniem... :rolleyes:  <3

Opublikowano

jak masz myszke od steelseries to w ss engine ustaw acceleration i deceleration na 0 i bedzie dobrze :/ nwm jak z innymi myszkami ale jak masz program do myszki to poszperaj i ustaw te opcji na 0 

Opublikowano

@MrSeligus Mam ową myszke i to nic nie daje ;d

akceleracje jedynie wyłączają tamte komendy ;p

34fmy4o.jpg

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by nastepnie pokonać doświadczeniem... :rolleyes:  <3

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam użyć MouseFix jest to plik rejestru, który wyłącza akceleracje myszki jeżeli -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd  jeżeli to nie pomaga 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...