Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Załadowanie coinsów z innej karty.

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jeśli np przełożył bym karty w telefonie i załadował coinsy z innej, to jest niezgodne, czy jak najbardziej bez znaczenia?

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

A co ma mieć do tego karta ? Doładowujesz konto z karty jakąkolwiek tam posiadasz. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nic się nie stanie, spokojnie.. Nie robi to różnicy.

8933614719009171151098.png

Chcesz dowiedzieć się więcej o mnie?

Wpadnij na mój profil!

Opublikowano

A ja myślałem, że zadasz pytanie typu, że jak doładujesz na jednej karcie coinsy i włożysz drugą czy coinsy przechodzą xD Nie no ludzie, karta SIM nie ma nic do rzeczy w tej grze.

giphy.gif

Opublikowano

Nie, normalnie z karty ale to działa chyba tylko na abonamencie. 

Reszta płatności to tylko usługi podpięte do konta google na którym akurat sie jest, paypal, karta kredytowa czy debeowa, rachunek bankowy czy bon upominkowy do kupienia w kiosku czy innym sklepie.  

Opublikowano

Koledze po 30min rozmowy z orange udało się załatwić, żeby Pani przelała środki z karty na konto google (chodzi mi o saldo do robienia zakupów w sklepie play nie wiem jak to się nazywa). Numer był oczywiście na kartę, a nie abonament.

Opublikowano

Bajki, nie ma nawet takiej możliwości by zrobiła to jakakolwiek inna osoba jak tylko właściciel numeru z telefonu/tabletu mającego ta kartę założoną.

Tym bardziej że  prepaidem z Orange konto google nie współpracuje ( tylko z abonamentem i Mix )  a cudów nie ma że zrobiono wyjątek dla jednej osoby.  

Opublikowano

Bajki, nie ma nawet takiej możliwości by zrobiła to jakakolwiek inna osoba jak tylko właściciel numeru z telefonu/tabletu mającego ta kartę założoną.

Tym bardziej że  prepaidem z Orange konto google nie współpracuje ( tylko z abonamentem i Mix )  a cudów nie ma że zrobiono wyjątek dla jednej osoby.  

Nie chcesz to nie wierz sam widziałem, jak nie mógł doładować bo miał zablokowaną tą możliwość mimo posiadania 50zł na karcie. Kartę znalazł po długim czasie i doładował za 5zł, żeby mu środki wróciły na konto. Porozmawiał z orange (wcześniej oczywiście zarejestrował kartę, więc był właścicielem) i jakoś to załatwił ;)

Opublikowano

Człowieku nie pisz i nie słuchaj bajek bo Orange nie ma żadnej umowy ze sklepem Google na płatności prepaid. Jak pisałem nie robi się wyjątków z płatnościami dla nikogo.  Za taką płatność przychodzi rachunek na osobę która jest zarejestrowana jak właściciel i dopiero ona  płaci a nie pieniędzmi z telefonu. 

Nie było i nie będzie takiej możliwości w najbliższym czasie zwłaszcza w Orange.  

Opublikowano

Ok przepraszam zwracam honor, specjalnie zmarnowałem godzinę swojego życia na wyszukanie odpowiednich informacji. Najwidoczniej kolega nie chciał, żebym myślał że wydał celowo kasę na grę.

Opublikowano

Może jednak miał abonament typu MIX , na niego  przychodzą rachunki, sam miałem na 36 miesięcy  i mogłem kupować, rachunek w tym przypadku ściągał pieniądze  z telefonu jeśli były doładowane albo dopłacało się płacąc rachunek , po zmianie MIX na konto prepaid  została płatność w google play niby chce wykonać ale nie wykonuje bo pisze że telefon ma nie obsługiwaną usługę płatności mimo ze na koncie telefonu prawie 1000 zł realnej kasy a nie premii do zużycia. 

Czasami płatności np typu google play trzeba sobie odblokować w ustawieniach na stronie albo p kontakcie z biurem obsługi. 

Na jakiekolwiek usługi premium SMS działa karta normalnie tylko nie w Google Play.  

Wszędzie na świecie Google Play nie obsługuje prepaidów , poza abonamentami albo usługami typu  Pay Monthly ( płać miesięcznie ) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...