Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie jest teraz Timo?

Canecorso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, zastanawiacie się gdzie jest Timo aka SirDanUk?

Tutaj się ukrywa www.forum.shentia.eu/ pod nickiem Dan`s. Tworzy kolejny serwer z masą bugów jak jego poprzedni Altaris gdzie każdego oszukał ;)

Nie polecam Pana. Temat ma na celu zrobić już przed startem antyreklamę tego czegoś zwanego "prywatnym serwerem Metina".

Opinie o tym Panie.

http://pecetowicz.pl/opinie-o-timo-sirdanuk-t77759/

https://tapatalk.com/topic/77759-1030902

lubie-to-png.png

Opublikowano

te tematy co dałeś w linkach to mało, bo on opierdolił już w c**j osób xD

No masz rację nie bedę wszystkich wymieniał + osoby z mpc

lubie-to-png.png

Opublikowano

A mi tam za grafikę zapłacił i nie mam Mu nic do zarzucenia.

Widać ktoś nie umie się upomnieć o swoje.

Opublikowano

Ja słyszałem, że komuś raz zapłacił jak za usługę na PayPalu a potem cofnął płatności.. :D 

Opublikowano

Mi w sumie zawsze płaci, czasem lekkie opóźnienia, ale jeszcze nie było by nie zapłacił wszystkiego co ma do zapłaty :P

Złodziej

Opublikowano

Ja słyszałem, że komuś raz zapłacił jak za usługę na PayPalu a potem cofnął płatności.. :D

Ja słyszałam odwrotnie, że to pewna osoba Jemu cofnęła płatność, dlatego teraz nie lubi załatwiać spraw przez PP.

Ale różni ludzie, różne wersje jak to mawiają.

Opublikowano

Z tego co wiem zrobił tak Trecowi.

lubie-to-png.png

Opublikowano

No niestety muszę zmienić opinie na temat tego frajera :)

Przyciął w c***a i nie zapłacił mi za zrobienie forum, wziął jakiegoś typa i stwierdził że nie zapłaci bo forum jest zbugowane xD

a2CKQhD.png

Zachowanie na poziomie ameby umysłowej, już mu obiecałem, że ten serwer prawa bytu mieć nie będzie i się trochę pośmiejemy z przygłupa :)

Opublikowano

No niestety muszę zmienić opinie na temat tego frajera :)

Przyciął w c***a i nie zapłacił mi za zrobienie forum, wziął jakiegoś typa i stwierdził że nie zapłaci bo forum jest zbugowane xD

a2CKQhD.png

Zachowanie na poziomie ameby umysłowej, już mu obiecałem, że ten serwer prawa bytu mieć nie będzie i się trochę pośmiejemy z przygłupa :)

https://scr.hu/dajMGW
Musiałem zrobić ssa xD Ja równiez nie polecam timo, złodziej jak sam skurwesyn. :v 
Opublikowano

Nie znam gościa, ale skoro wykorzystał wasza wiedzę intelektualną i czas za który miał zapłacić to chyba coś tu nie gra :|. Dlaczego nikt nic z tym nie zrobił? Ziomek zarabia grosze, ale zarabia na oszukiwaniu was. Polecam zajrzeć na stronę w której można porozmawiać, popisać z prawnikiem za darmo. Ja na waszym miejscu takie zero zniszczył moralnie, prawnie i "fizycznie" :].

4521609.png

Opublikowano

Nie znam gościa, ale skoro wykorzystał wasza wiedzę intelektualną i czas za który miał zapłacić to chyba coś tu nie gra :|. Dlaczego nikt nic z tym nie zrobił? Ziomek zarabia grosze, ale zarabia na oszukiwaniu was. Polecam zajrzeć na stronę w której można porozmawiać, popisać z prawnikiem za darmo. Ja na waszym miejscu takie zero zniszczył moralnie, prawnie i "fizycznie" :].

Jeszcze jakby ktoś miał jego dane osobowe, wszystko jest załatwiane bez takich informacji, dodatkowo jeśli robi przelewy to jego ziomek z PL, ale on tylko od przelewów jest.

A Timo z UK.

Opublikowano

Jeszcze jakby ktoś miał jego dane osobowe, wszystko jest załatwiane bez takich informacji, dodatkowo jeśli robi przelewy to jego ziomek z PL, ale on tylko od przelewów jest.

A Timo z UK.

Myślę, że on jest w stanie wam pomóc :D

Ja również zostałem wyjebany przez sławnego Tima, na szczęście tylko na grosze, ale śmiesznie byłoby, gdyby tak teraz ładnie pyknąć zbiorowy pozew :)

Ogólnie najbardziej śmieszy mnie jego wypieranie się, że nigdy w życiu nie miał żadnego swojego serwera. :D

14b31a626d74b73c2cd15bac6ced4eb3.png

Opublikowano

Ale co kogo obchodzi gdzie jest jakiś timo, jak ktoś ma rozum to potrafi sam wybrać serwer, a nie lecieć za innymi. Typa nie znam, ale skoro jest złodziejem to nawet gdy zrobi jakiś serwer ludzie od razu to zobaczą.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...