Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lapras - power up'ować?

oski0132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio z jajka 10km wykluł mi się Lapras 700 CP, najlepszy move-set (9/100) + 20 cukierków i moje pytanie brzmi następująco: opłaca się go power up'ować czy lepiej znaleźć lepszego i tamtego power up'ować (pamiętajcie, że laprasy są bardzo, bardzo rzadkie :P)

Opublikowano

Nic nie może sie opłacać,  masz dosłownie wielki nic by robić cokolwiek a zwłaszcza podnosić CP.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

No nie wiem czy nie znajdzie, jak ma dobre miejsce spokojnie może 1-2 dziennie łapać. A tak na razie liczy na jajeczka ;) 

Sam szukałem np u siebie Charmandera, nie było nigdzie w całym mieście ( grupy na fb, forum itp )  a okazało się że spot gdzie można dziennie złapać do 20 sztuk jest kilometr od granicy miasta.

Lapras jeśli znajdziesz spot respi 1-2 x dziennie, tak w Londynie nad Tamizą złapałem dwa

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Odradzam, Lapras to rzadki Pokemon ale nie opłaca ci się go power up'ować nawet z dobrym IV (które generalnie z jajek jest wysokie), szybko zostaniesz bez cukierków a może z następnego 10 kilometrowego jajka i z trochę większym lvl wykluje ci się następny Lapras z podwójnym CP niż ten.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...