Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon MU | S6 E3 | x150 | Start 07.10.2016 o 18:00

Moon MU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zastanawia mnie fakt dlaczego jest taki sam adres IP strony jak był na hof.sytes.net ;D

Coś więcej na ten temat?

Opublikowano

Jednemu psu burek na imię?
Jest takie ip, jakie jest, serwer postawiony po to, żeby ludzie się dobrze bawili, a nie po to by kasę na nich trzepać.
Lepiej pilnuj swojego dziurawego serwa i swoich śmiesznych usług ;)

Moon Mu Project.

http://moonmu.eu

Opublikowano

Jest takie ip, jakie jest, serwer postawiony po to, żeby ludzie się dobrze bawili, a nie po to by kasę na nich trzepać.

W takim razie odwiedzę twój serwer na starcie. Zapewnię doskonałą rozrywkę.

Czekam na start z niecierpliwością. :)

Opublikowano

Menio Ty to lubisz się chyba przypierdalać do wszystkiego co ? startuje jakiśtam server, publikacja zachęcająca a Ty na siłę szukasz okazji do gównoburzy i tylko prowokujesz jakimiś pierdołami...

nie grałem na hofie, w poszanowaniu mam co się tam działo ale tak jak napisał Moon nie jednemu psu burek na imie, może mają po prostu podobną domene...

Najlepsze co możesz zrobić to zaparz sobie ziółka bo na swoim servie jesteś zupełnie innym człowiekiem niż reprezentujesz się na mpc forum, zachowujesz się tak jak przedstawia to twój avatar na tym forum, jak pospolite dziecko.

Weź się za ogarnianie servera bo masz takie kratery że szkoda słów..

Jeśli chodzi o moon mu? nie przejmujcie się meniem bo z tego co zdążyłem zauważyć jego naturą jest przypierdzielanie się do każdego nowego Polskiego servera :)

PS. prawdopodobnie wpadne na server z kilkoma osobami żeby zobaczyć jak się gra bo ustawienia są bardzo zachęcające :) zwłaszcza drop zen mnie ciekawi bo wygląda na to że będzie ciężko o zeny :)

1996114742124251533187.png

Opublikowano

ja to nawet nie chciałem nic pisać bo wiedziałem że prestige się przypierdoli hahha robi to pod każdą publikacją regularnie a gdy upada jakiś server to nasyła swoje psy gończe żeby reklamowały jego serva pisząc posty w stylu ,,padło? śmieszne, a na prestige 100+ i przyjemnie się gra''

szkoda słów na gościa, nawet jego gracze widze mają już do niego zraze.. ciekawe co tam się dzieje na tym servie -.-

Moon mu, podłączam się pod pytanie, jak będzie z zenami ?

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

ja to nawet nie chciałem nic pisać bo wiedziałem że prestige się przypierdoli hahha robi to pod każdą publikacją regularnie a gdy upada jakiś server to nasyła swoje psy gończe żeby reklamowały jego serva pisząc posty w stylu ,,padło? śmieszne, a na prestige 100+ i przyjemnie się gra''

szkoda słów na gościa, nawet jego gracze widze mają już do niego zraze.. ciekawe co tam się dzieje na tym servie -.-

Powiedz mi po co pytasz o konfiguracje serwera jak to jest twój koleszka z HOF? Byłeś u niego GM i pytasz się na mpc jak będzie z ZEN?

Nie przypierdzielam się do każego serwera, spytałem grzecznie dlaczego jest takie samo IP. :) - host stoi na domowym łączu, z ip zewnętrznym, więc zmiana była nie możliwa.

Nie chodzi tu o przypieprzanie, wy zaczynacie robić gównoburze, ja nikogo nie obraziłem w żaden sposób, ani nie powiedziałem złego serwera na temat serwera.

Sami szukacie gównoburzy.

@aslan - twoje życiowe problemy 18 latka ze wsi -

PS. Ładne profilowe na FB, nie wyglądasz na takie wyszczekane dziecko.

Pozdrawiam i życzę powodzenia ;)

Opublikowano

Powiedz mi po co pytasz o konfiguracje serwera jak to jest twój koleszka z HOF? Byłeś u niego GM i pytasz się na mpc jak będzie z ZEN?

Nie przypierdzielam się do każego serwera, spytałem grzecznie dlaczego jest takie samo IP. :) - host stoi na domowym łączu, z ip zewnętrznym, więc zmiana była nie możliwa.

Nie chodzi tu o przypieprzanie, wy zaczynacie robić gównoburze, ja nikogo nie obraziłem w żaden sposób, ani nie powiedziałem złego serwera na temat serwera.

Sami szukacie gównoburzy.

@aslan - twoje życiowe problemy 18 latka ze wsi -

PS. Ładne profilowe na FB, nie wyglądasz na takie wyszczekane dziecko.

Pozdrawiam i życzę powodzenia ;)

dla twojej informacji drogi Panie, nie posiadam konta na fb ;) chyba Ci się osoby pomyliły którym chciałeś dopiec ?

wróciłbyś do domu ogarnąć co masz ogarnąć a nie się wypacasz na mpc...

1996114742124251533187.png

Opublikowano

Już nam ją zapewniasz ;)

Menio Ty to lubisz się chyba przypierdalać do wszystkiego co ? startuje jakiśtam server, publikacja zachęcająca a Ty na siłę szukasz okazji do gównoburzy i tylko prowokujesz jakimiś pierdołami...

nie grałem na hofie, w poszanowaniu mam co się tam działo ale tak jak napisał Moon nie jednemu psu burek na imie, może mają po prostu podobną domene...

Najlepsze co możesz zrobić to zaparz sobie ziółka bo na swoim servie jesteś zupełnie innym człowiekiem niż reprezentujesz się na mpc forum, zachowujesz się tak jak przedstawia to twój avatar na tym forum, jak pospolite dziecko.

Weź się za ogarnianie servera bo masz takie kratery że szkoda słów..

Jeśli chodzi o moon mu? nie przejmujcie się meniem bo z tego co zdążyłem zauważyć jego naturą jest przypierdzielanie się do każdego nowego Polskiego servera :)

PS. prawdopodobnie wpadne na server z kilkoma osobami żeby zobaczyć jak się gra bo ustawienia są bardzo zachęcające :) zwłaszcza drop zen mnie ciekawi bo wygląda na to że będzie ciężko o zeny :)

Nie wiem co leży w jego naturze, ale na pewno avatar tutaj dobrał niesamowicie trafnie :) 

Zapraszamy i jeśli chodzi o zen, to troszkę będzie ciężko, ale np. udając się co 2 godzinki do Devil Square, gdzie za np. zajęcie 1 miejsca jest 20kk zen, to zaraz się uzbiera na rr :)

Zen będzie główną walutą serwera.

@PestigeMU - serwer stoi na domowym łączu ze zewnętrznym IP i zmiana nie była by możliwa? No to teraz mnie na prawdę rozbawiłeś :) Widać jak się znasz ;)

Moon Mu Project.

Opublikowano

W związku przesunięcia startu serwera, mamy dla Was niepowtarzalną okazję. Do startu będą trwać BETA TESTY, kilku najlepszych wybranych testerów, którzy okażą się pomysłowością, bądź pomogą nam w dopracowaniu szczegółów, nagrodzimy na start serwera setem exc+zen (np. pad/leather/vine+zen) - oczywiście samym setem bez tarczy, czy ringów.

Zapraszamy i zachęcamy do wspólnego tworzenia serwera Moon MU! Dla nas każdy pomysł, czy sugestia jest ważna, bo to właśnie dla was jest on tworzony!

Moon Mu Project.

Opublikowano

Serwerek niezły ale grając już jakieś 5h na nim znalazłem w sumie 1 kamol - 1 jewel of chaos. Podnoszę wszystkie wypadajki itp - Panowie drop kamoli prawie zerowy, może warto chociaż trochę zwiększyć ich drop rate..

Opublikowano

proszę brać pod uwagę fakt iż obecnie jest ustawiony exp 9999 specjalnie pod szybkie resy na testach, oficjalnie na serverze będzie znacząco mniejszy exp co może wpłynąć na drop kamyczków :) jednakże zwiększenie dropu przy tak fajnym i niskim dropie zen będzie ciekwą opcją, licze że na serwerze główną rolę będą odgrywały zeny :)

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

Witam, oto kilka kolejnych moich obserwacji:

1. Golden Moby niesamowicie mocne. Mając 14 resów i ponad 5k życia ginę od 1 hita Budged Dragona - to ten mały smoczek który dropi bodajże Box of Heaven. Przy dużym expie to nie problem bo zrobi się następnych 10 resków i pewnie się je zacznie zabijać ale przy tym jakie planujecie czyli ok x200 to będzie masakra.

2. White Wizard na pewno nie respawnuje się co 1h a jak wychodzi to jego obstawa jest rozrzucona po prawie całej mapce. Poza tym White Wizard co prawda dropi blesa ale jego obstawa powinna dropić specjalny ring albo kasę a z tego co zauważyłem nie dropi nic.

3. Przy miksie na lvl 1 wingów przy 100% miałem failed a itemki zniknęły. Przy drugiej próbie wyszły wingi ale to i tak świadczy, że coś jest nie tak z pralką.

4. Z wypadajek, niestety nie pamiętam z której konkretnie wylatuje zielony itemek (wyglada na ziemi jak excellent ale pisze tylko +option) po podniesieniu zajmuje 1 miejsce w inventory ale itemek jest niewidzialny i nie da się go potem wywalić z inventory. Miałem tak 2 razy ale podniosłem tylko raz i teraz mi zagraca inv postaci.

5. Nie wiem czy celowo jest to wyłączone czy nie ale normalnie przy inwazji np red dragonów w danej krainie te smoki latają co jakiś czas po niebie a u Was tego nie zaobserwowałem. Poza tym szukałem dość dokładnie i w całej krainie znalazłem tylko 1 Red Dragona a normalnie w czasie inwazji powinno wychodzić ich z tego co pamiętam to kilka.

Na razie to tyle z rzeczy które zaobserwowałem grając na serwerze ale w miarę możliwości pobawię się jeszcze trochę i może coś wyjdzie w praniu.

Opublikowano

1. Jeśli chodzi o golden moby, celowo zostały one tak ustawione aby było ciężko zdobyć przedmioty Exc oraz wymusić na graczach grę zespołową.

2. Będziemy sprawdzać co się dzieje z tym eventem

3. Wingi 1 lvl mają są ustawione na 80% szansy powodzenia, chaos weapon 90% szansy powodzenia, wszystkie informacje odnośnie % w pralkach będą podane w newsach na stronie oraz forum i to tymi wartościami będziemy się sugerować (nie tym co pokazuje pralka)

4. dropiłem dzisiaj po jakieś 100 każdej wypadajki i nie spotkałem się ani razu z tym tajemniczym przedmiotem, może miałem zwyczajnego pecha tak więc wypadajki jak na ten moment pozostawimy tak jak są, jeśli coś się wydarzy w przyszłości z tymi wypadajkami będziemy wiedzieli co zrobić :)

5. Jest to celowo wyłączone i naszym zdaniem zbędne, smoków respi sporo więc trzeba je zwyczajnie znaleźć.

Opublikowano

Server będzie w jakiś sposób reklamowany? 

człowiek zajmujący się reklamami pracuje nad nimi więc mogę jedynie odpowiedzieć: Tak server będzie reklamowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...