Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon MU | S6 E3 | x150 | Start 07.10.2016 o 18:00

Moon MU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pojebany ten regulamin. kazdy bedzie latac z ss na forum i plakac ze ks lub pk. 

jak udowodnic komus kto przyszedl na bossa, i go sksul ze boss byl moj i nie mial do tego prawa?  

ss? no to dodajcie program co robi ss co 3 sekundy =)

przeciez mozna ksuc tylko nie mozna pk

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zaraz wejde na ts :) , pytanko jedno do administracji co do pralki, widnieje informacja o % itemu +10-15 ale % są stałe niezależnie od opcji luck? czy to są % z luckiem a od itemów bez trzeba odjąć 25%? ciekawi mnie ta kwestia.

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

zaraz wejde na ts :) , pytanko jedno do administracji co do pralki, widnieje informacja o % itemu +10-15 ale % są stałe niezależnie od opcji luck? czy to są % z luckiem a od itemów bez trzeba odjąć 25%? ciekawi mnie ta kwestia.

wartość podawana z Luckiem :)

Moon Mu Project.

http://moonmu.eu

Opublikowano

Chętne osoby chcące zagrać razem od początku zapraszam na TeamSpeak'a ip: 1s1k.pl KANAŁ ╠═-•>Publiczny Kanał 3 No Limit BEZ HASŁA !

Właśnie zapraszamy na TS-a :D

Opublikowano

Elegancko zapraszam na serwer obecnie ponad 100 ppl online jednak mysle ze jutro dobije do 150 ! 
Wpadac kozackie ustawienia nie odpierdolili fuszerki !

Opublikowano

Pogral bym ale rozdzielczosc mnie nie puszcza.... ucina mi obraz albo na dole, albo u gory. Window mode, czy fullscreen mode nic nie daja. Nie da sie grac. Na wiekszosci serverow mam z tym problem wlasnie

Opublikowano

Fajne ustawienia , podoba mi sie ze trochę podkreciliscie hp mobow , pomimo braku czasu na gre , będę expil w wolnych chwilach , życzę powodzenia !

Opublikowano

Zapraszam wszystkich, bardzo fajnie sie gra. Jedyny minus to obecnosć Mossa, bo teraz każdy biega z exe brońmi z edr, a jak przyjdzie czas na goldy to wydropione bronie będą sprzedawane w sklepie ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...