Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

9 urodziny forum! :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Lata spędzone na forum to niezapomniany czas, chwile, których nigdy w życiu nie zapomnę. Bawiłam się tu znakomicie, team, z którym pracowałam zawsze był pomocny, przyjazny i uśmiechnięty. Wśród tej społeczności są sami wspaniali ludzie! Przeżyjmy ten wspaniały moment, jakim są urodziny MPC, razem i celebrujmy to niesamowite wydarzenie!

xD

Cass_ lubi to

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

mimo takiej liczby idiotów na forum, fajnie tutaj jest 

fajnie w jakimś tam stopniu przyczynić się do jakiegoś rozwoju tej społeczności 

widzimy się za rok w podobnym niusie, wtedy ja go wstawię w tym dziale jako czerwony/zielony, serio

Opublikowano

Mimo, że forum już nie jest takie jak kiedyś, bo i zmieniają się trendy, zmieniają się ludzie i wiele innych czynników, fajnie, że dalej jest taki miejsce, gdzie można wrócić, coś porobić, pośmiać się, poznać kogoś :D

Wszystkiego najlepszego :D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

"20 lat, bo 100 mogę nie dożyć" ~ Makin :v

No ale stówka forumek!

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano (edytowane)

Pomimo tych nieudanych prób na KidModeratora zawsze tutaj zostawałem.

Jest to jedyne forum o takim klimacie (a idioci tylko dodają uroku :D).

Oby więcej urodzin MPC! Najlepszego :makka100lat:

Edytowane przez DarnoczeG
Opublikowano

Przykro mi to pisać, ale powinniście się powoli zastanawiać nad jakimś godnym zamknięciem tego forum zanim zrobi się tutaj do końca syfiarstwo (choć już teraz jest). 

To już jest zdecydowanie za dużo. 

Opublikowano (edytowane)

Wstyd się przyznawać, że jest się użytkownikiem tego forum bo nie o takie forum walczyłem za czasów kokoszki

Zresztą szkoda gadać

Edytowane przez Mahometa
Opublikowano

9 lat to spory kawał czasu, ale niestety prawdę mówiąc póki co rozwój forum idzie w odwrotną stronę, niż powinien. Dużo się dzieje "niewyjaśnionych" rzeczy, jednak trzymam kciuki i wierzę, że w pewnym momencie trochę zmienicie w funkcjonowaniu tego wszystkiego. To już prawie dekada, czyli nie lada okres czasu, a szkoda by było tracić coś, co wypracowali poprzednicy zaangażowaniem, zaparciem, pomysłowością i mnóstwem innych czynników, które obecnie, mimo, że występują, to są niewłaściwie wykorzystywane przez niektórych, bądź u co po niektórych ich brakuje. Może nie będę życzył 100 lat, bo to ojjjj odległy czas, ale renowacji, powrotu do lat świetności i trwania w nich jak najdłużej. Wszystkiego najlepszego MPC! :makka100lat:  :makka100lat:   :makka100lat:

R.I.P składnia. xD

Creative i Zavetti lubią to

zSCFQrN.png

Opublikowano

Przykro mi to pisać, ale powinniście się powoli zastanawiać nad jakimś godnym zamknięciem tego forum zanim zrobi się tutaj do końca syfiarstwo (choć już teraz jest). 

To już jest zdecydowanie za dużo. 

Pomóż im w tym i jako pierwszy spierdalaj z tego forum.

KlauS., Julietta, Calme i 12 innych lubią to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...