Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pani Kasia świętuje urodziny MPC!

Pani Kasia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

940481474305067592769.png

Ohh.. dopiero dwa lata temu świętowałam razem z wami 7 urodziny i milion użytkowników na forum, wracam teraz, żeby zobaczyć co tu się zmieniło, bo @Makin ostatnio do mnie dzwoni, że nie za dobrze się dzieje... nikt nie chce urozmaicić wam czasu, dać nagród, zbić procentów, to mówi "Kasiu, byłabyś tak miła i pomogła mi z tym?". Za dobre serce jednak mam do tego człowieka, że znowu się zgodziłam. 

Jednak mam nadzieję, że nie zepsułam Wam tym nastroju czy też humoru, a go poprawiłam. W tym roku mam nadzieję, że będziemy się świetnie bawić tak jak ostatnio i przeżyjemy te kilka tygodni razem w świetnej atmosferze!

9 urodziny MPCforum to kolejny powód do świętowania, a co to za świętowanie bez żadnych trunków, prezentów, imprezy czy innych rzeczy, żeby jeszcze bardziej urozmaicić sobie czas. Jak już @Makin napisał, każdy z większych działów będzie przeprowadzał swoje konkursy, jednak nie możemy zapomnieć też o tych mniejszych, dlatego tam też pojawią się jakieś ciekawe rzeczy :)

Jak zwykle na moim profilu będziecie mogli znaleźć przeróżne kategorie oraz konkursy, jednak w tym roku to nie wszystko! Polecam bacznie obserwować przeróżne działy, statusy, a także profile GM'ów czy też ludzi z Moderacji, bo możliwe, że tam też pojawi się coś, co może przyciągnąć waszą uwagę, aby zdobyć wymarzone nagrody! 

Na okres trwania urodzin przygotowałam dla Was specjalne plakietki z tej okazji: 
119131474305067592769.png
616691474305067592769.png

Będziecie mogli je otrzymać za udziały w konkursach organizowanych na całym forum. Ponadto będziecie mogli je wymienić na inne plakietki, które zostaną przypisane na stałe do Waszego profilu!  Mogę Wam jednak zagwarantować, że plakietki nie będą jedynymi nagrodami. Przygotowaliśmy również nagrody rzeczowe, o które na pewno będzie warto zawalczyć!  :D

Niech te kilka tygodni będzie super zabawą dla wszystkich użytkowników! Sto lat MPC! :)

1319614750905531410096.gif

Autor:

happi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wracam teraz, żeby zobaczyć co tu się zmieniło

uciekaj póki nie jest za późno

przecież to pisze jeden z gmów  :makka:

coś za późno, rok czy tam dwa lata temu byłaś od 1 IX

f1a327ea2f.png

Opublikowano

btw znowu będzie akcja "kto pierwszy znajdzie jajko admina w dziale o vapowaniu dostanie plakietke gwiazdka śmierci mpc, za pięc gwiazdek plakietka studiujący prawo vegan, za 10 takich black member"?

Error 504 Ray ID: 2d3728ee114d2b1b • 2016-08-16 19:06:48 UTC

Gateway time-out

Opublikowano

Oby nie te same, oklepane konkursy, bo to będzie tylko gwóźdź do trumny, jeżeli chodzi o eventy organizowane przez administrację. Swoją drogą dziwnie wygląda ta rozbieżność językowa - MPC Birthday i MPC Torcik... Nie lepiej było ujednolicić? xD

Kto w tym roku na Kasi siedzi? Powodzenia.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Niech jeszcze makin zmieni swoje postępowanie i będzie super, polecam :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

super

super

super

super

Gateway time-out

Opublikowano

oho myślałby kto, nie było jej 2 lata i teraz bezczelnie oferuje nam te swoje śmieszne konkursy z plakietkami tak samo jak ten stary k***s mikołaj co na święta włazi w buciorach i oferuje choinki i plakietki j****y osioł mi do tej pory plakiety nie dał tak samo będzie i z nią..

Apeluje do was drodzy użytkownicy nie dajcie się zmanipulować to jest jakaś organizacja mafii skurwysynów co chcą zaoferować nam plakietki, a tak naprawdę to będą warny za spam i stalking albo co gorsza bany.

Kokosz ostatnio pisał że zemsta będzie słodka, i czuje że ta suka trzyma razem z nim, prawdopodobnie będzie to zamach na organy forum moi drodzy.

Pomódlmy się do czerwonego światła aby zatrzymało tą szajkę oszustów i propagandzistów.

hqdefault.jpg

@topic

Witamy kasiu

Opublikowano

A kasia to ma hajs na nagrody rzeczowe? Czy znowu poczta polska zgubi

Ja podobno wygrałem kubek w czerwcu :makka:

ja bym chciał tylko -20% z paska :v

tenor.gif

Opublikowano

A kasia to ma hajs na nagrody rzeczowe? Czy znowu poczta polska zgubi

Listonosz ukradnie, albo ufo anihiluje

Gateway time-out

Opublikowano

Widzę, że tutaj w powyższych postach można zauważyć koncert życzeń, który możemy przyrównać do Świętego Mikołaja :D 

Jako, że moje konto przeżyło mały staż na tym forum to na zachętę chciałbym wyżebrać jakąś plakietkę.

@ Wszystkie działy obejmuje konkurs czy tylko nieliczne ?

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Zastosowanie dla developerów

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

https://console.cloud.google.com/cloudshell

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Opublikowano

Eh, rok temu jeszcze słyszałam, że majówkowe konkursy z kwiatami będą ostatnimi tego typu wydarzeniami, bo "plakietki przez takie konkursy straciły na wartości".  ._.

Ja raczej nie będę brała udziału, bo nie zależy mi na takich nagrodach, ale życzę powodzenia wszystkim, którzy będą coś próbować. :)

Opublikowano

Eh, rok temu jeszcze słyszałam, że majówkowe konkursy z kwiatami będą ostatnimi tego typu wydarzeniami, bo "plakietki przez takie konkursy straciły na wartości".  ._.

bo nie mialo byc plakietek, przeciez mialy byc wielkie zmiany plakietek, ale z tym jak z cala reszta: dopiero po ips 4

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...