Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o światach Classic oraz Pandora?

KBraszka47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o światach Classic i Pandora?

Chciałbym się dowiedzieć czy opłaca się płacić 20 zł (PSC) co miesiąc, aby tam grać. (Pandora)

Chciałbym także się zapytać czy na Classicu jest sporo osób? Szukam świata gdzie jest duża ilość graczy, gram na Hutenie ale nie spotykam graczy zbyt często.

Opublikowano

Świat Classic

Aktywnych postaci: 46.9 tys. Obciążenie serwera (1min/15min): 10% / 11% Graczy online w tej chwili: 212 Najwięcej online było: 1046 Dane z:

18:14:51, 24.09.2016

Tutaj masz ile osób gra w godzinach wieczornych, ogólnie to ten świat jest nawet przyjemny, a co do Pandory to nie opłaca się zbytnio, no chyba że chcesz poexpić bo e2 każda zajęta przez jakiś klan, na herosów ciągle kampią.

Świat Pandora (prywatny)

Aktywnych postaci: 27.9 tys. Obciążenie serwera (1min/15min): 15% / 12% Graczy online w tej chwili: 429 Najwięcej online było: 776 Dane z: 18:14:33, 24.09.2016 Zarządcy   Regulamin: Świat Pandora

Take it easy my friend

Opublikowano

Pandora - świat osiedlony przez podstawówkę wymieszaną z gimnazjum przez co na samym początku odrzuca.

Classic - świat oldschool'owców, grałem na nim do 2k13, masa przyjemnych ludzi (wtedy) lecz jak chcesz zaczynać, to idź na któryś z nowszych serwerów takich jak Zorza lub Gefion (tak, baardzo nowe serwery) ponieważ ceny nie są aż tak bardzo bagatelne lub Tempest jeżeli wolisz nowy interfejs.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na Classic nie grałem od dawna. Na pandorze to jest jak wspomniał wyżej podstawówka wymieszana z gimnazjum. Praktycznie większość jest nieogarnięta, jak ktoś ma lepsze uzbrojenie to tylko będzie szukał wszelakich sposobów by utrudnić ci grę. Ja sobie expiłem 125 lvl na czerwonych orkach i szedł sobie 140 lvl i go tak swędziało, że musiał mnie zabić. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...