Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klikacz

Avertis Aka Bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdarzają się bany za klikacze ale sporadycznie. Jak bocisz po kilka godzin dzienni to nic ci nie zrobią, ale jeśli latasz całymi dniami i nocami to jest szansa na bana ;)  

Opublikowano

Zdarzają się bany za klikacze ale sporadycznie. Jak bocisz po kilka godzin dzienni to nic ci nie zrobią, ale jeśli latasz całymi dniami i nocami to jest szansa na bana ;)

daj dowód, że typek latał tylko na klikaczu i za to dostał bana.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

daj dowód, że typek latał tylko na klikaczu i za to dostał bana.

Śmieszne. Nie moje konto - nie mój interes, ja tylko przekazuje informacje jakie dostałem. 

Opublikowano

Ja osobiście latam 3 lata, żadnego bana nigdy. Ani tez nie słyszałem aby ktoś z moich znajomych dostał.

Na ts'ach co chwile ktoś płakał, że dostał. Ja tylko przekazuje to co słyszałem, a ile w tym prawdy to nie wiem. Ja za candy dostałem bo bociłem dosyć długo bez żadnej przerwy. Ale biorąc ogół to szansa jest mała, nawet bardzo

Opublikowano

Ja osobiście latam 3 lata, żadnego bana nigdy. Ani tez nie słyszałem aby ktoś z moich znajomych dostał.

Na ts'ach co chwile ktoś płakał, że dostał. Ja tylko przekazuje to co słyszałem, a ile w tym prawdy to nie wiem. Ja za candy dostałem bo bociłem dosyć długo bez żadnej przerwy. Ale biorąc ogół to szansa jest mała, nawet bardzo

ja też nie słyszałem żeby ktoś bana dostał, bociłem raz z 50 godzin i nic.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

ja też nie słyszałem żeby ktoś bana dostał, bociłem raz z 50 godzin i nic.

Ja bociłem z tydzień.. I bana dostałem, ale poza tym to nigdy. 

Ja też włąśnie chce zacząć powie ktoś jak to zrobić ?

Chcesz zacząć bocić ? xD to pobierz bota i boć ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...