Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Podmienić Bronie W C-S1.6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem Nowym Użytkownikiem mpcforum i Dzisiaj Powiem wam jak Podmieniac Modele w CS1.6 Non Steam i steam

1.wchodzimy na strone gdzie znajdują się modele najlepiej (www.fpsbanana.com)

2.Sciągamy taki Model

3.Wypakowywujemy go na Pulpit

4.I podmieniamy czyli :

-wchodzimy w.. W Cs'a potem cstrike i models (jeżeli to jest bron to wklejamy sciągnienty model i wklejamy do models jeżeli to jest SKIN np Terrora to gdy mamy otwarty folder MODELS to otwieramy nastempny folder "Players" i szukamy terrora i wklejamy plik terror.mdl

U mnie wygląda to tak

Skin Playera - C/Program Files/Valve/cstrike/models/np arctic

skin Broni-C/Program Files/Valve/cstrike/models

Rada Skopiujcie orginalny Model (Standardowy) w osobny Folder na pulpicie bo jak tamten nawali to macie po grze :PP

mam nadzieje że mój pierwszy Tut się przydał

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

łatwo się domyślić, ale trudniej byłoby znaleść stronke ze skinami. + ze podałeś chociaż danwo już ją znałem. dla niektórych się przyda.

Opublikowano

Jeśli już zabierasz się za jakiś tutorial to napisz go tak, żeby każdy zrozumiał.

Twój tut :

wejdź na fpsbanana.com i sciagnij modele po lewej je masz i do roznych gier potem na pulpicie wypakuj i podmien w folderze csa

Mniej więcej tak.

Wejdź na stronę fpsbanana.com. Po lewej stronie masz kategorie plików (mapy, dźwięki, modele). Wybierz tą, która Cię interesuje i poszukaj jakiegoś fajnego modelu. Ściągnij plik i wypakuj na pulpicie. Mapy (pliki .bsp) wrzucaj do folderu maps, modele broni do models, a dźwięki do sound. Jeśli poprawnie wszystko zamieniłeś to włącz cs'a i ciesz się nowym wyglądem.

Czy tak nie jest lepiej?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bardzo przydatny poradnik leci +

ZAPRASZAM NA TEAM SPEAK3 !!

IP: 178.63.154.35

Port: 9987

DARMOWE KANAŁY DLA WSZYSTKICH ORAZ POSZUKUJEMY SERVER ADMINÓW !!

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...