Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy klikaczu

PrzemekRBK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O jakiego klikacza ci chodzi ?

Do boxów :)

Ale do jakiegoś konkretnie ? Czy jesteś zielony w tych sprawach i chcesz wszystko mieć wyjaśnione ? :D

Opublikowano

O jakiego klikacza ci chodzi ?

Do boxów :)

Ale do jakiegoś konkretnie ? Czy jesteś zielony w tych sprawach i chcesz wszystko mieć wyjaśnione ? :D

Trochę zielony jestem 

A tak dokadnie do bonus boxów :) 

jak możesz to wytłumacz byłbym wdzięczny :)

Opublikowano

Ja osobiście latam na nim od co najmniej roku (Tylko że na wersji płatnej). Mam nawet specjalną maszynę wykupioną, więc na bocie 24/7, jak na razie bana nie ma. Bot lata wzorowo, trzeba tylko nie przesadzić z ustawieniami i bana nie będzie. Co do stronki to pobierasz bota, musisz być zalogowany. Potem odpalasz i tyle, intuicyjnie sobie powinieneś poradzić. Domyślnie ustawienia są dobre.

706_sygnatura.jpg

Opublikowano

Ja osobiście latam na nim od co najmniej roku (Tylko że na wersji płatnej). Mam nawet specjalną maszynę wykupioną, więc na bocie 24/7, jak na razie bana nie ma. Bot lata wzorowo, trzeba tylko nie przesadzić z ustawieniami i bana nie będzie. Co do stronki to pobierasz bota, musisz być zalogowany. Potem odpalasz i tyle, intuicyjnie sobie powinieneś poradzić. Domyślnie ustawienia są dobre.

A moge linka do płatnej wersji ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...