Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesienne porządki na MPCforum!

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczyłoby dać championa osobom, które miały 3 plakietki/best membera, lub więcej plakietek. Tragedii by z tego nie było, a ludzie by przestali narzekać :P

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sracie o te zabrane plakietki jakby wam ukradli cały wasz dobytek. Przynajmniej jakieś nowe wyzwanie, popatrzcie na to z takiej strony.

Tylko, że niektórzy po prostu wysiłkiem jako takim je zdobyli ;)

Rozumiemy takie osoby, jednak nie byliśmy w stanie prześledzić w kilka osób tysiąc osób z rangami konkursowymi weryfikując wkład włożony w uzyskanie plakietki. Więcej osób zdobyło coś poprzez "wyślij pw" i masowe nadawanie 300 plakietek, konkursy statusowe czy inne kwiatki, elfy itd. 

Nie jesteśmy w stanie dogodzić wszystkim, ale chcemy jak najlepiej, dlatego wspomniałem o planowanych wydarzeniach, które pomogą każdemu uzyskać jakiś start. 

Patrzcie na statusy około 18 :)

Dobrze, w takim razie po treningu zacznę obserwować bacznie forum i oczekiwał wynagrodzenia :p Bo akurat Besta miałem za plakietki z konkursów, a teraz to będzie spore wyzwanie 21 plakietek do Best Memebra  :yay:

76561198169311417.png

Opublikowano

Okej mam pierwszą nową plakietkę - nawet nawet.

Pierwszy champion poleciał do @Argin☺

Za co ? xD Też chce, w zamian za mojego blue mebera :D

Wymienił okolicznościowe plakietki na championa zgodnie z przelicznikiem u Pani Kasi w profilu

Opublikowano

Ogólnie to powiem też tak. Wprowadzacie nowy system, fajnie. Ale i tak go rozpierdolicie lada moment tak samo jak zjebaliście standardowe plakietki. Nawalicie znowu tysiące konkursów z tymi plakietkami, tj teraz z tą PaniąKasią, gdyby te torciki były jakoś trudniej do zdobycia a tu wystarczy w statusie odpisac czy inny s**t. 

Idea fajna, ale skończy to tak samo jak wcześniej, że plakietki stracą wartość i w Diamondach czy innych bestach będzie latało pół forum. 

Opublikowano

No za mojego blacka to ja Was uduszę! Taki ładny kolor!

Swoją drogą coś Wam ten PR nie wychodzi... :)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Głowiłem się jak im to wytłumaczyć, więc było to tak:

http://screenshot.sh/n9IuWDUKRfZ8T

Skąd masz tyle ?  o.O Panie sędzioo on oszukiwał xD No jakim prawem masz tyle ? Jak nie chyba nie było tyle konkursów.. xD

Opublikowano

Niby zmiana na plus, bo w końcu to zyska swoją wartość, ale korzystać z forum bez golda... będzie bardzo ciężko. 

Opublikowano

Skąd masz tyle ?  o.O Panie sędzioo on oszukiwał xD No jakim prawem masz tyle ? Jak nie chyba nie było tyle konkursów.. xD

Sygnatura, komplement, swoje zdjęcie, zdjęcie zwierzaka, sposoby na grype i cos jeszcze

Opublikowano

Dobry jezu.mp3, zabrali wam nic nie dające plakietki na spadającym z rowerka forum, potrzeba wam pomocy psychologicznej po tej traumie?

Error 504 Ray ID: 2d3728ee114d2b1b • 2016-08-16 19:06:48 UTC

Gateway time-out

Opublikowano

Sygnatura, komplement, swoje zdjęcie, zdjęcie zwierzaka, sposoby na grype i cos jeszcze

Aż tyle tego było ? wrrrrrrrrrrr.. Przegapiłem komplement, sposób na grype i "coś jeszcze". Ale czekam na resztę konkursów żeby odzyskać to co miałem  :yay:

Opublikowano

Jeszcze przestańcie dawać vipa każdej panience która odejdzie z moda lub zostanie zrezygnowana i będzie z*********e :makka:

Error 504 Ray ID: 2d3728ee114d2b1b • 2016-08-16 19:06:48 UTC

Gateway time-out

Opublikowano

Design ładny, ale co do całego systemu to spodziewałem się czegoś więcej... nie wyszło

#edit przy okazji mogliście usunąć plakietki Antarisa

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że rozwalicie ten system. Przestaniecie mieć ochotę na sprawdzanie ciągle kto wygrał w tym i tym konkursie... Ciągłe rozdawanie plakietek...

Zaczniecie dawać je po dobroci za nic... Masakra.

Co do samego wyczyszczenia forum z plakietek to pomysł dobry. Za dużo tego było. Teraz przynajmniej ktoś będzie mógł się chwalić plakietką.

Opublikowano
Limit rozmiaru wrzucanych obrazków zwiększony do 2MB.

Bez sensu. Mocno ogranicza korzystanie z forumka. Chcesz zrobić ładny poradnik? Najpierw wygraj konkurs. (pomijając to, że wszyscy wrzucają w ).

Może omijać filtr słów.

Omg.

Prawo do ukrywania własny postów.

Wtf. To już zaburza porządek forum.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Wystarczyłoby dać championa osobom, które miały 3 plakietki/best membera, lub więcej plakietek. Tragedii by z tego nie było, a ludzie by przestali narzekać :P

Co byś nie zrobił, zawsze będą narzekać. Nie ma co spekulować. Są, to trzeba to przyjąć i tyle. Nie chce się bawić w konkursy, to się nie bawi, chce się mieć przywileje, to się bawi i tyle. xD

zSCFQrN.png

Opublikowano

Teraz będzie spam do grup, jak MPC News, żeby tylko nie mieć szarego nicku xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...