Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesienne porządki na MPCforum!

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak swoją drogą to już wiem dlaczego tak chętnie ostatnio były te plakietki rozdawane... żeby je później zajebać (choćby kilka dni temu "statusowy konkurs kwiata - kto napisze dostaje blue,,,) :) Zamiast zabrać się za to co naprawdę na tym forum jest zjebane i co je pogrąża to zabrali się za "porządki" które wyczyszczą liczbę userów jeszcze bardziej. O braniu udziału w konkursach już nie mówię, bo obserwując ciągły regularny spadek aktywności na tym forum , gdzie liczba rzadko kiedy przekracza 700 "zarejestrowanych" osób i regularnie spada i zacznie jeszcze bardziej, nie mówiąc o botach na "gościu" bo tego liczyć nie można do aktywności forum bo tez mogę sobie vboty wykupić - tak to jest super zmiana i super sposób na naprawienie forum. 

Szkoda że klapki na oczach jak u konia i widać tylko jedną prostą, a nie widać tego co po bokach i co naprawdę na tym forum zmienić się powinno żeby odzyskało "zaufanie"  i renomę jak dawniej i zachęciło ludzi do powrotu. 

Tak więc super forma naprawiania forum. Tak swoja drogą ciekaw jestem kiedy znowu "nowe" plakietki zaczną "latać" od tak sobie jak kiedyś , bo dam sobie rękę uciąć ( to bym teraz ręki nie miał ) że już niedługo. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co wy chcecie za rekompensaty skoro 90% forum miała plakietki za jakieś konkursy na kiju. Jaką ta rekompensata miałaby wtedy wartość? Skończcie przekładać te plakietki ponad życie, bo to śmieszne

Przecież teraz będą tak samo rozdawane plakietki, więc na to samo wychodzi.

Co do ogólnego tematu, to te nowe "nagrody" wyglądają kiczowato, stary wygląd był zdecydowanie bardziej estetyczny.

805491408806070489277.png

Opublikowano

btw będzie się dało wbijać te levele plakietek jak yangi na nowej jakości? :santa:

Error 504 Ray ID: 2d3728ee114d2b1b • 2016-08-16 19:06:48 UTC

Gateway time-out

Opublikowano

Wyjebane. Gdyby nie płacz jednego usera w statusach, to bym nie wiedział, że coś usunęli... Btw. powinniście coś dać dla tych, co posiadali jakieś plakietki. Nawet tego czempiona...

Opublikowano

btw mieliście usunąć plakietki a nie je wyzerować wy chuje Kappa 

Nie za dużo wymagasz? niektórym z red rangą brakuje logicznego myślenia, bo przecież przyznanie torcika != otrzymanie potem nagrody więc o czym wy chcecie rozmawiać  :v  :v  :v  :v  :v  :v  :v

nic tylko czekać na kolejne konkursy które? będą takie same xD to jest chyba najśmieszniejsze, zrób grafikę, narysuj pampersa i napisz komentarz.

Mnie najbardziej bawi fakt, że o usunięciu nagród zadecydowali zieloni bądź czerwoni, którzy teraz bronią tego pomysłu, że tak będzie lepiej.

A gdy stracą swój stołek to będą podobnie płakać o brak rangi moderacyjnej ale i o brak rangi, którą kiedyś wygrali. ;-) 

Łatwo jest decydować ale trudniej wziąć za to odpowiedzialność. Niby plakietki to tylko plakietki ale mogliby jakoś się wypowiedzieć, że dziękują czy tam przepraszają, że ludzie, którzy zdobyli je fair je tracą ale nie.. najlepiej przecież napisać, że po prostu Ci co płaczą nie mają życia, a nowe zmiany są na pewno na lepsze.  :yay:

Opublikowano

@Why oj to prawda, ze byla tego masakryczba ilosc. Chyba na elfie jak liczylismy prawie 2k plakietek rozdanych bylo (wlacznie z tymi eventowymi). Osoby z dawnych czasow sie rzeczywiscie trudzily, zeby zdobyc tego upragnionego besta, czy tam blacka (pamietam jeszcze, jak siedzialem godzinami, zeby robic prace do konkursow, to byly czasy :D). Ciezko zkategoryzowac to, jak plakietki byly nadawane i to chyba rzeczywiscie nie ma sensu. Konkursy od dluzszego czasu wymarly, a sa po to, by dostarczyc rozrywki. Wziecie udzialu nic was nie kosztuje, no moze procz odrobiny czasu. Nikt wam nie kaze brac w nich udzial. Da sie zyc i bez plakietek. Jednak jezeli chcecie przywileje, to sie troche natrudzcie. Problemu raczej nie widze. :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Dostanę z powrotem mojego Gold Membera? Ma on dla mnie wartość sentymentalną. Dostałem go w 2k10 od dudsonowej za wielki wkład w pracę na forum

9368_gold.png

Opublikowano

jeżeli nie odzyskam mojego Gold membera o które tak długo się starałem to się żegnam z forum... szkoda mi czasu skoro tyle starania poszło w pizdu... tak jak by ktoś sobie dom wybudował ale ktoś przychodzi i za darmo go zabiera twierdząc że wybudujesz sobie nowy... żałosne posunięcie ze strony administracji, tyle lat przejebane na tym forum... obecnie konto  7 rok a z poprzednimi od samego początku.. Niszczycie to forum... życie tutaj umiera 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

jeżeli nie odzyskam mojego Gold membera o które tak długo się starałem to się żegnam z forum... szkoda mi czasu skoro tyle starania poszło w pizdu... tak jak by ktoś sobie dom wybudował ale ktoś przychodzi i za darmo go zabiera twierdząc że wybudujesz sobie nowy... żałosne posunięcie ze strony administracji 

Niejedna osoba straciła rangę, a się starała. Siedzieć dla plakietki to też trochę przypał. Nie oddadzą Ci rangi bo by musieli wszystkim oddać, a skoro usunęli to bez sensu byłoby je oddać na nowo. 

Opublikowano

jeżeli nie odzyskam mojego Gold membera o które tak długo się starałem to się żegnam z forum... szkoda mi czasu skoro tyle starania poszło w pizdu... tak jak by ktoś sobie dom wybudował ale ktoś przychodzi i za darmo go zabiera twierdząc że wybudujesz sobie nowy... żałosne posunięcie ze strony administracji 

Niejedna osoba straciła rangę, a się starała. Siedzieć dla plakietki to też trochę przypał. Nie oddadzą Ci rangi bo by musieli wszystkim oddać, a skoro usunęli to bez sensu byłoby je oddać na nowo. 

Masz konto od 2014, więc Ty to nie wiesz co to było kiedyś się starać o plakietkę. 

Opublikowano

słuchaj o swoją plakietkę GOLD się bardzo długo starałem i było z nią pewne przywiązanie... kolejny krok administracji który spowoduje że znowu użytkownicy się wkurzą i pójdą w pizdu... tak się nie robi 

@Karyvlea  Ubierz okulary xD Użytkownik od 05 wrz 2010

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Masz konto od 2014, więc Ty to nie wiesz co to było kiedyś się starać o plakietkę. 

Co nie zmienia faktu, że i tak plakietek nie oddadzą i tak. ;-)

Opublikowano

@Karyvlea  Okulary ubieraj  :P  Użytkownik od 05 wrz 2010

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Okulary ubieraj  :P  Użytkownik od 05 wrz 2010

Ona napisała do mnie. ;p 

@Edit

Też nie bardzo wiem co ma staż do plakietek. Ja nie dostałam swojej plakietki 'od tak' i fakt może nie wiem jak było kiedyś ale dostałam możliwość wygrania to wygrałam, a zabieranie jej "bo robimy coś nowego" to tak czy siak jest nie w porządku. 

Opublikowano

Okulary ubieraj  :P  Użytkownik od 05 wrz 2010

Ona napisała do mnie. ;p 

aaa ;:P  to niech chociaż nicki wymienia pod @ 

ale mnie wkurwiła teraz ta administracja.... 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ona napisała do mnie. ;p 

@Edit

Też nie bardzo wiem co ma staż do plakietek. Ja nie dostałam swojej plakietki 'od tak' i fakt może nie wiem jak było kiedyś ale dostałam możliwość wygrania to wygrałam, a zabieranie jej "bo robimy coś nowego" to tak czy siak jest nie w porządku. 

Nie chodzi mi o staż, tylko o to, że przed 2014 rokiem te konkursy zupełnie inaczej wyglądały. Po 2014 zalały nas kasie, króliki, tulipany i plakietki się dostawało z losowania, czy nasmarowanie gówna w paintcie. 

Opublikowano

Ona napisała do mnie. ;p 

@Edit

Nie chodzi mi o staż, tylko o to, że przed 2014 rokiem te konkursy zupełnie inaczej wyglądały. Po 2014 zalały nas kasie, króliki, tulipany i plakietki się dostawało z losowania, czy nasmarowanie gówna w paintcie. 

Czaję ale ja się wypowiadam jako użytkownik, który raczej nie uczestniczył w takich konkursach. W tym roku pierwszy raz dostaję jakieś torciki i inne bzdety dlatego wypowiedziałam się jako osoba, która jednak wygrała w konkursie, w którym miałam szansę i było trzeba zrobić coś więcej niż odpisać na status. 

Opublikowano

Ona napisała do mnie. ;p 

@Edit

wiem.. ale  jak widać pierw projekty Minecrafta od Mpc padły pózniej serwery Cs następnie metina Evonis i antaris... nie wiem oni chyba chcą by mpc upadlo

za wysoka sygnatura

Opublikowano

wiem.. ale  jak widać pierw projekty Minecrafta od Mpc padły pózniej serwery Cs następnie metina Evonis i antaris... nie wiem oni chyba chcą by mpc upadlo

Ej no ziomek, ale nie musisz tego aż tak przeżywać. Świat się nie wali. 

Opublikowano

Ej no ziomek, ale nie musisz tego aż tak przeżywać. Świat się nie wali. 

po prostu wkurwiają mnie takie akcje ;) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Panowie, tylko spokojnie. Dym nic tutaj nie da. Jakiś GM pisał wcześniej, że ma być rekompensata i jakiś tam boost. Gówno burza tylko pogorszy sytuację.  

Myślę, że trzeba cierpliwie czekać i przyglądać się rozwojowi sytuacji.

9368_gold.png

Opublikowano

Panowie, tylko spokojnie. Dym nic tutaj nie da. Jakiś GM pisał wcześniej, że ma być rekompensata i jakiś tam boost. Gówno burza tylko pogorszy sytuację.  

Fajna sygnaturka.  :yay:  :yay:

@Edit

Jak dla mnie odchodzenie z forum z powodu braku plakietki to trochę dziecinada. 

Opublikowano

Fajna sygnaturka.  :yay:  :yay:

@Edit

Jak dla mnie odchodzenie z forum z powodu braku plakietki to trochę dziecinada. 

Stary, ładnie wyglądający Goldzik ;)

Ludzie tak gadają, a nie odejdzie nikt. Ewentualnie garstka, która i tak wróci. 

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...