Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konsola PS3 i gry z pendrive

HombreQuality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie

Dzisiaj chciałbym się dowiedzieć kilka rzeczy na temat mojej konsoli PS3 :)

Więc zaczynajmy:

1. Co muszę zrobić żeby instalować gry które pobiorę z torrentów wrzucę na pendrive i chcę zainstalować na mojej konsoli.

2. Jeśli muszę wykonać jailbreak może mi ktoś jak go zrobić na mojej konsoli, z tyłu konsoli pisze takie coś

Serial: 03-27445874-5793239-CECH-4003A

3. Czy jeśli mam pendrive 8 gb a Fifa 17 duplex ps3 na torrentach waży 9,34gb mogę zainstalować ją na party?

4. Czy jeśli zainstaluję fifę z torrentów, mogę grać online ?

5. Działa jeszcze ta opcja że można pobierać gry z PS+ za darmo? Czy już ta dziura została załatana.

6. Jest jakiś sposób na darmowe gry z tego shopu?

7. Zapomniałem wam dodać jak w chodzę w opcje i informacje o systemie piszę tam:

Wersja oprogramowania: 4.80 i nie można żadnej literki ani nic :)

Jeśli ktoś mi pomoże z wykonaniem jailbreak jestem w stanie zapłacić do 200/250 zł przelewem za taką pomoc i dać limit like na forum :)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Opublikowano

Więc zaczynajmy:

1. Co muszę zrobić żeby instalować gry które pobiorę z torrentów wrzucę na pendrive i chcę zainstalować na mojej konsoli.

2. Jeśli muszę wykonać jailbreak może mi ktoś jak go zrobić na mojej konsoli, z tyłu konsoli pisze takie coś

3. Czy jeśli mam pendrive 8 gb a Fifa 17 duplex ps3 na torrentach waży 9,34gb mogę zainstalować ją na party?

5. Działa jeszcze ta opcja że można pobierać gry z PS+ za darmo? Czy już ta dziura została załatana.

7. Zapomniałem wam dodać jak w chodzę w opcje i informacje o systemie piszę tam:

Jeśli ktoś mi pomoże z wykonaniem jailbreak jestem w stanie zapłacić do 200/250 zł przelewem za taką pomoc i dać limit like na forum :)

CECH-4003A to super slim jesli dobrze pamietam, to oznacza ze jednynie Cobra ODE moze byc zainstalowana ( Nie jailbreak, pozwala emulowac plyty tylko). Kosztuje to tyle co nowa konsola wiec osobiscie bym nie polecal.

Bez jailbreak duzo nie zrobisz.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Więc zaczynajmy:

CECH-4003A to super slim jesli dobrze pamietam, to oznacza ze jednynie Cobra ODE moze byc zainstalowana ( Nie jailbreak, pozwala emulowac plyty tylko). Kosztuje to tyle co nowa konsola wiec osobiscie bym nie polecal.

Bez jailbreak duzo nie zrobisz.

Nie tylko Cobra. Ogólnie tylko ODE. Cobra jest po prostu najpopularniejsza.

Na ODE nie zawsze da się grać online. Często są z tym problemy, że coś nie działa i tak dalej. Poza tym to co wspomniał już @razor3254 - bardzo duży koszt. ODE kosztuje około 400 złotych.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Oprócz ODE - nic.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Po tym co pisaliście poszedłem do emipku i kupiłem tą fife nie chciało mi się tyle bawić w te jailbreaki dzięki w każdym bądź razie :)

Temat do zamknięcia, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...