Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z myszka w wowie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej nie wiem czy powinnienem tu to pisac ale problem dotyczy tylko gry wow kupilem jakis czas temu laptopa i zaczolem na nim grac problem w tym ze myszka obraca sie za szybko kiedy chce PPM zmienic kamere zeby np wygodniej lowic ryby zamiast tego ta kamera doslownie lata w jedna i druga strone probowalem myszki od siostry ten sam problem szukalem w ustawieniach myszki w grze ale bez skutku 

Opublikowano

z tego co zauwazylem to polega to na tym ze jezeli lekko przechyle kat widzenia ppm lub lpm to on obkreca sie od 180 stopni i jest to strasznie nieprzyjemne

Opublikowano

dzieki deerek za podeslanie linku do tematu bede sledzil go na bierzaco moze uda mi sie naprawic problem

Daj koniecznie znać czy rozwiązałeś problem i napisz jakim sposobem ;)

Opublikowano (edytowane)

A wiec tak problem rozwiazany po nizej pisze to co zrobilem aby to naprawic po pierwsze :

- nie grasz  w wowa w oknie (nie wiem czemu ale tak jest)

- dalej wchodzisz tam gdzie masz zainstalowanego wowa 

- wybierasz ikonke WOW ale nie launcher to wazne w launcherze nic nie zmieniasz wybierasz ikonke tylko z WOW (PPM) nastepnie wlasciwosci/zgodnosc/jezeli masz windowsa 10 wybierasz tryb zgodnosci jak w windows 8 / a nastepnie ponizej zaznaczasz wylacz skalowanie ekranu do ustawien wyskokich

- odpalasz wowa

Problem mi znikl jeszcze raz Deerek wielkie dzieki za podeslanie tego tematu na glownej stronie wowa bardzo mi pomogl temat do zamkniecia

Edytowane przez kendzioleczek
Deerek lubi to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...