Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSWIN.PL / EZSKIN.PL - SCAM

dandi063

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
CSWIN.PL Oraz EZSKIN.PL

Profil oszusta - http://steamcommunity.com/profiles/76561198164887888   (Report byłby dobrym rozwiązaniem.)

CSWIN.PL

O co w tym biega?

Może najpierw porozmawiajmy o jackpocie, osoba o nicku "DamianDomal" wraz ze swoim współpracownikiem stworzyli jackpota w celu zarobienia pieniędzy. 

Ale nie zarabiali go w sposób uczciwy.

Ze swojego drugiego konta: 

Paweł0x14 - http://steamcommunity.com/profiles/76561198218969347 (reportujecie polecam.)

Wbijał skinami wartości powyżej 30$. Przy pomocy skryptu ( Nie miał tych itemów u bota.)

Jako iż byłem jego sposobem na zarobek, wiedziałem jak wbić do puli tymi skinami.

Do wyboru miałem 2 skiny. 

Ak-47 Neon Revolution | BS o wartości 34$

Oraz

Kosa za 44$

Na końcu dodawało się po prostu /1.php albo /2.php

Za każdą osobę dostawałem 30%..

Screenów niestety nie mam. Jedynie jeżeli będziecie chcieli to podam wam trade z tym uzytkownikiem.

EZSKIN.PL

Kolejny scam tego samego użytkownika "DamianDomal"

Byłem po raz kolejny jego łatwym sposobem na zarobek.

Zapraszasz dzieci zyskujesz pieniądze. 

Tylko ta sprawa była już bardziej skomplikowana.

Była to subskrypcja która zabierała osobom 25 zł na start i 18 zł co tydzień w poniedziałek.

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że kiedy zapraszałem te dzieci chciałem im napisać żeby anulowali sobie tą usługę. To ten Damianek  kazał ich zostawić żeby dalej mógł bulić z nich hajs.

Tutaj już Damian zaczyna mnie oszukiwać na pieniądze. Zaprosiłem 3 osoby na których zyskiwał 48 zł

Piszę że żeby wypłacić musi uzbierać 200 zł. Parenaście osób wysłało tego smsa parenaście razy napisał że nikt nie wysłał oprócz tych 3 osób.

Po tym przejrzałem na oczy i zobaczyłem jakim trzeba być za przeproszeniem chujem, żeby nie dość że j**** w dupe dzieci, to jeszcze j**** w dupe swoich że tak to ujmę "Pracowników"

Przeprosiłbym wszystkich których ten Damian i w pewnym sensie ja okradliśmy.

Screeny.

Opublikowano

Dzięki, jest jakaś określona liczba reportów którą osoba powinna dostać żeby miała trade bana?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...