Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu [Play2Win] [S6] [x100] START 14.10 18:00

szewa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9i5ztfgaeni0.png

Exp:  x100
Drop: 40%
Reset: 400lvl, 500points/rr, command /reset
Max reset: no limit
Create Character: MG 220lvl, RF/DL 250lvl
Item plus mix:  85%- 80% - 75% - 70% - 65% - 60%

ngqq2uanupgf.png

- Brak WebShopu: możliwość kupienia itemów tylko od ludzi przez market

- VIP: +10% exp, +5% drop, dodatkowe depo, +5% do pralki

- Token system: możliwość kupienia itemów od ludzi lub VIP'a za zabijanie gold moobów/bossów

- NOWA MAPA: mapa dla AFK'erów, dla osób które mają mniej czasu na grę, na tej mapie PVP będzie wyłączone, ale spoty będą miały mniej moobów

- Custom Jewele: Jewel of Luck (60% szans na wbicie Lucka w item, nie działa na wingi)
                          Jewel of Excellent (60% szans na wbicie jednej opcji exc, max 3 opcje,nie działa na wingi)
  Jewele te będzie można wbijać w Ancient itemy co umożliwi zrobienie kozackiego seta, walka o dostęp do Lota będzie lepsza,
 oczywiście Jewele te będa do zdobycia ze zlotych skrzynek, a złoty klucz będzię bardzo rzadko dropił.
Złoty klucz dropi z krolików, 10% szans ze dropnie.

- Reconnect System 
- Auto Party (/re auto)
- Offline Shop w grze 
- Market WWW 
- Brak Petów, które zwiększają expa

gpw3brcpmppv.png

Blood Castle: Co 2 godziny od 00:00
Nagrody BC 1-5 Losowy Jewel, BC 6-8 Chaos Card
                    Chaos Card wymieniamy u Chaos Card Mastera na jeden item Excellent
Chaos Castle: Co 2 godziny od 01:00
Nagrody standardowo jewele i ACC item
Devil Square: Co 4 godziny od 00:30
Golden Dragon Invasion: Co 4 godziny od 03:20
Red Dragon Invasion: Co 4 godziny od 00:15, drop 3 losowe jewele
Rabbit Invasion: Co 4 godziny od 02:15
Medusa Invasion: Co 8 godzin od 01:00
CryWolf Event: Codziennie o 20:30

lfiszlaf5hz2.png

Lucky Coin:
10x = cztery losowe Jewele 
20x = paczka Jeweli (10) 
30x = Talisman of Chaos Assembly lub paczka jeweli (10)

Box of Luck:
Box'a tego możemy zdobyć zabijając Golden Budge Dragona, 
który respi się normalnie przy inwazji złotych moobów w Lorenci. 
Do upolowania będziemy mieli 5 takich smoczków. 
Będzie to słaby moob z dużą ilością HP - do zabicia nawet na 0 resie! 
Drop to -Small Wings/Cape dla wszystkich klas, Paczki Jeweli po 10

Bossy:
Kundun, Selupan, Medusa, Nightmare, Balgass 
Będa dropić itemy 380lvl'a

Maya Hands:
Sety Ashcrow, Eclipse, Iris, Valiant, Glorious, Ancient, Storm Hard

Cherry Blossom Mix

10 białych = paczka jeweli (10)

30 czerwonych = ringi exc or paczka jeweli (10

255 złotych = niespodzianka :)

Party System

2 osoby w pt 120%

3-4 osoby w pt 125%

5 osób 130%

Bez żadnych tzw rasowych party

publikacja będzie z czasem uzupełniana

sygnatura.png

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że Serwer robiony jest przede wszystkim pod długą rozgrywkę,

Jak poprzednie 3-4 edycje ? :D

To jest 1 Edycja mojego serwera, przejąłem serwer po kimś :)

Więc twój wpis nie dotyczy tego serwera :)

Rozumiem, że próbujesz rozbić konkurencję :) Pozdrawiam

sygnatura.png

Opublikowano

Zapowiada się naprawdę w końcu bardzo dobry serwer ! ;) Jako stary gracz MU chętnie powrócę do tej gry.

Pozostaje czekać i oby wszystko wypalilo ! ;)

Opublikowano

Zróbcie jeszcze ogranicznik resow tzn np res co dwa dni a koszt exc item + jewele i bd kozak :D

Wiem z jakigo serwera ta opcja, spędziłem na nim kilka lat :)

Ale czy w tych czasach to przejdzie? Wątpie...

sygnatura.png

Opublikowano

Krwawy jest server mam w szklankach całe pięści 
Wtorek 18:00 wjeżdżamy,,i lepiej żeby nie trzeba było uczyć nikogo alfabetu od początku

Opublikowano

W sumie racja w tych czasach ciężko o duże zainteresowanie na.takich.ustawieniach a szkoda..

Ale i tak zobaczymy jak z takim niskim expem to wszystko pójdzie :P

sygnatura.png

Opublikowano

Krwawy jest server mam w szklankach całe pięści 

Wtorek 18:00 wjeżdżamy,,i lepiej żeby nie trzeba było uczyć nikogo alfabetu od początku

Nie wiem zbytnio o co chodzi :D Ale zapraszamy! :)

sygnatura.png

Opublikowano

Informacje na temat nowej mapy nazywanej Arkanią.

Na mapę będziemy mogli wejść od 250lvl'a, wejście na mapę znajduje się w Lorenci (233, 239).

Będzie to mapa dla osób, które nie mogą być przy komputerze przez dłuższy czas.

Na mapie tej będzie wiele spotów, które będą miały mniej moobów niż zwykle spoty na innych mapach.

PvP w Arkanii będzie wyłączone!

fth6pcq16tjv.png

harjtb9x1sys.png

sygnatura.png

Opublikowano

szewa stawia serwer :O to się porobiło :D zajrzę z chęcią :)

dość mam serwerów do pierwszego CS'a :) 

nikomu nie zapewnie, że Chaos będzie lepszy.. Ale spróbuję! :)

sygnatura.png

Opublikowano

Wpadne na 2 servery konkurencyjne ale tu również zawitam jak w żadnym nie będzie ponad 100 graczy Online rezygnuje z Polskiej sceny Mu online, pozdrawiam 

Opublikowano

Party System

2 osoby w pt 120%

3-4 osoby w pt 125%

5 osób 130%

Bez żadnych tzw rasowych party

sygnatura.png

Opublikowano

Witam ! 

Fajnie, ze za stawianie servera w koncu bierze sie ktoś z pojeciem o tej grze jednak same proby tu nie wystarcza..

Zastanawia mnie skąd bierze sie ta calkowicie bezsensowna tendencja do robienia tylko i wyłacznie serverow opartych na rr postaci. Przeciez servery, ktore odniosly sukces na takich konfiguracjach i zapewnialy graczom zabawe na dluzej niz miesiac mozna do dzis wymienic na palcach jednej reki. Epoka fun serwow z takim expem juz dawno sie skonczyla. Niech przykladem bedzie chociazby Mu nomercy na ktorym kazda edycja jest oblezona iloscia graczy 1000+ przy czym exp nie przekracza 10x..a zabawa trwa conajmniej 3-4 miesiace.Wielu ludzi teskni za "normalnym" pvp servem ,na ktorym znaczenie ma twoj mlvl i ekwipunek a nie to czy jestes bk lub rf ,bo reszta klas jest po prostu nie grywalna..Wchodze co jakis czas na to smutne mpc z nadzieja,ze w koncu ktos pomysli  o stricte pvp mid exp servie (30x-50x) na ktorym nie bedzie trzeba martwic sie zrobienien XXX z kolei resa i balansem swojej postaci, ale ciagle ten sam rr "low exp" crap.

Chcialbym aby ten krotki post nie zostal odebrany jako forma krytyki, ale raczej bodziec do przemyslenia czy nie lepszym pomyslem byloby zrobienie srv bez resow nastawionego na pvp i mozliwosc grania z przyjemnoscia kazda z klas w calym tym morzu praktycznie identycznych "chwilowek".

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Witam ! 

Fajnie, ze za stawianie servera w koncu bierze sie ktoś z pojeciem o tej grze jednak same proby tu nie wystarcza..

Zastanawia mnie skąd bierze sie ta calkowicie bezsensowna tendencja do robienia tylko i wyłacznie serverow opartych na rr postaci. Przeciez servery, ktore odniosly sukces na takich konfiguracjach i zapewnialy graczom zabawe na dluzej niz miesiac mozna do dzis wymienic na palcach jednej reki. Epoka fun serwow z takim expem juz dawno sie skonczyla. Niech przykladem bedzie chociazby Mu nomercy na ktorym kazda edycja jest oblezona iloscia graczy 1000+ przy czym exp nie przekracza 10x..a zabawa trwa conajmniej 3-4 miesiace.Wielu ludzi teskni za "normalnym" pvp servem ,na ktorym znaczenie ma twoj mlvl i ekwipunek a nie to czy jestes bk lub rf ,bo reszta klas jest po prostu nie grywalna..Wchodze co jakis czas na to smutne mpc z nadzieja,ze w koncu ktos pomysli  o stricte pvp mid exp servie (30x-50x) na ktorym nie bedzie trzeba martwic sie zrobienien XXX z kolei resa i balansem swojej postaci, ale ciagle ten sam rr "low exp" crap.

Chcialbym aby ten krotki post nie zostal odebrany jako forma krytyki, ale raczej bodziec do przemyslenia czy nie lepszym pomyslem byloby zrobienie srv bez resow nastawionego na pvp i mozliwosc grania z przyjemnoscia kazda z klas w calym tym morzu praktycznie identycznych "chwilowek".

Pozdrawiam ;)

Wiem co masz na myśli, sam najwięcej czasu spędziłem na serwerze x25 :) Na razie próbuję z takimi ustawieniami, bo w tych czasach nie wiem jakby ludzie zaakceptowali tak niski exp.. 

Pozdrawiam również i mam nadzieję, że wpadniesz na serwer. Nie będzie się tak szybko resy biło :)

sygnatura.png

Opublikowano

Jak będzie wyglądać sprawa "waluty" na serwerze - standardowo blessy, soule? Czy może znów staną jogi na "czele" ?

Oraz jak będzie wyglądał balans postaci? Czy było coś kombinowane nad każdą postacią by miała w miarę równe szanse do pvp?

Opublikowano

Jak będzie wyglądać sprawa "waluty" na serwerze - standardowo blessy, soule? Czy może znów staną jogi na "czele" ?

Oraz jak będzie wyglądał balans postaci? Czy było coś kombinowane nad każdą postacią by miała w miarę równe szanse do pvp?

Waluta, standardowo niestety.

Balans postaci był ustawiany, lecz wiadomo nie mogę nic obiecać. Jak w każdej grze każda postać ma swoje wady i zalety.

Na pewno RF nie będzie tak ********* postacią jak na większości serwerów.

sygnatura.png

Opublikowano

WAŻNA INFORMACJA

Najprawdopodobniej poty będą paczkowane po 20 sztuk, dzięki temu postacie bijące na dystans będą miał szanse pokonać BK i w ogóle rozgrywka będzie ciekawsza, szczególnie na CSie :)

sygnatura.png

Opublikowano

Waluta, standardowo niestety.

Balans postaci był ustawiany, lecz wiadomo nie mogę nic obiecać. Jak w każdej grze każda postać ma swoje wady i zalety.

Na pewno RF nie będzie tak ********* postacią jak na większości serwerów.

Ok. Liczę, że będzie dało radę się grać jakoś MG :P A jak sprawa itemów s4 i seedów ? Bo nie było chyba nic pisane na ten temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...