Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu [Play2Win] [S6] [x100] START 14.10 18:00

szewa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak będzie wyglądać sprawa "waluty" na serwerze - standardowo blessy, soule? Czy może znów staną jogi na "czele" ?

Oraz jak będzie wyglądał balans postaci? Czy było coś kombinowane nad każdą postacią by miała w miarę równe szanse do pvp?

Waluta, standardowo niestety.

Balans postaci był ustawiany, lecz wiadomo nie mogę nic obiecać. Jak w każdej grze każda postać ma swoje wady i zalety.

Na pewno RF nie będzie tak ********* postacią jak na większości serwerów.

Ok. Liczę, że będzie dało radę się grać jakoś MG :P A jak sprawa itemów s4 i seedów ? Bo nie było chyba nic pisane na ten temat.

Itemy S4 będą dropić tylko nie exc, oczywiscie trzeba bedzie się nameczyc zeby dropnac 5socketowy item :)

sygnatura.png

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli chodzi o ankietę, która była...

Mimo tego, że x150 wygrał, będzie mniejszy exp :)

Na x150 będzie o drobine za szybko, myślę nad x50 albo x100

Wypowiadajcie się ludzie co myślicie na temat expa :)

JUTRO START 18:00

sygnatura.png

Opublikowano

Ja jestem za expem x100. Myślę, że taki exp da radę przyciągnąć więcej ludzi. Exp nie będzie mały ani duży więc uważam, że będzie idealny do gry.

Zawsze można pomyśleć też nad jakimś serwerem VIP może?:) Główny serwer exp x50, a vip dajmy 80-100 expa. 

Opublikowano

Ja jestem za expem x100. Myślę, że taki exp da radę przyciągnąć więcej ludzi. Exp nie będzie mały ani duży więc uważam, że będzie idealny do gry.

Zawsze można pomyśleć też nad jakimś serwerem VIP może? :) Główny serwer exp x50, a vip dajmy 80-100 expa. 

Vip będzie na tym samym subserwerze :) trochę sie pozmieniało i juz nie trzeba robic drugiego serwera pod vipa :p

sygnatura.png

Opublikowano

Mooby zostały tak podkręcone aby nie było za dużo moobów o podobnym expie i za szybkich przeskoków po mapach :)

Oczywiście razem z siłą mooba podwyzszony został jego exp.

sygnatura.png

Opublikowano

Serwer, który startuje we wtorek, raczej nie przyciągnie dużej ilości graczy. Przecież nikt nie weźmie wolnego z pracy/szkoły, bo startuje MuO. Tzn, są też inne wypadki...No ale, mam nadzieję, że się będę mylił. Nie lepiej przeczekać, do tego piątku ? Dać ludziom pobawić się przez weekend, a jak im się spodoba to i w tygodniu będą zaglądać. 

Ale to tylko moja opinia.

Co do samego serwera, każdemu kto chce zagrać, polecam, jestem pewien, że nie znajdziecie dużo bugów i błędów ( zawsze się coś znajdzie. ) i nie będzie problemu z żywotnością serwera.

Opublikowano

Serwer, który startuje we wtorek, raczej nie przyciągnie dużej ilości graczy. Przecież nikt nie weźmie wolnego z pracy/szkoły, bo startuje MuO. Tzn, są też inne wypadki...No ale, mam nadzieję, że się będę mylił. Nie lepiej przeczekać, do tego piątku ? Dać ludziom pobawić się przez weekend, a jak im się spodoba to i w tygodniu będą zaglądać. 

Ale to tylko moja opinia.

Co do samego serwera, każdemu kto chce zagrać, polecam, jestem pewien, że nie znajdziecie dużo bugów i błędów ( zawsze się coś znajdzie. ) i nie będzie problemu z żywotnością serwera.

Fufu niestety musimy wystartować jutro, aby serwer w pełni był przypilnowany :)

sygnatura.png

Opublikowano

Bylem przygotowany na jutro start wziolem nawet wolne teraz kaszana (wczesniejsza data to byl 10 ) ale i tak zagram zobaczymy co bedzie troche potestowalem  a wiec pozostalo czekac

Opublikowano

Ludzie w tygodniu też grają co widać po innych serverach liczniki rosną ponad 200 online więc nie ma sensu przekładać daty startu, z resztą w weekend niektórzy też mają inne plany niż siedzenie przed Mu, jednym nie pasuje weekend drugim środek tygodnia, nigdy wszystkim się nie dogodzi, uszanujmy decyzje Szewy i czekajmy na start, nie wiem na ile ale na pewno wpadnę, pozdrawiam.

Opublikowano

Bylem przygotowany na jutro start wziolem nawet wolne teraz kaszana (wczesniejsza data to byl 10 ) ale i tak zagram zobaczymy co bedzie troche potestowalem  a wiec pozostalo czekac

Jutro jest 11 :) I od początku była taka data.. :D

Cherry Blossom Mix

10 białych = paczka jeweli (10)

30 czerwonych = ringi exc or paczka jeweli (10

255 złotych = niespodzianka :)

sygnatura.png

Opublikowano

Nie myślałeś o zmianie plików na bardziej stabilny season 6? myślę , że brak helpera wpłynie znacząco na ilość online

pliki są dobre :) A helper mozna w kazdej chwili wylaczyc, tylko w obecnych czasach pogorszy to sprawę :)

sygnatura.png

Opublikowano

Dzisiaj wielkie otwarcie o godzinie 18:00!

Uwaga :)

Każdy nowy gracz, otrzyma bonus expa i dropu na 24h, nieważne czy wejdzie dzis czy za tydzień!

sygnatura.png

Opublikowano

To juz dzis ale zostalo jeszcze sporo godzin oczekiwania ciekawe jaka liczba online bedzie sie utrzymywala mam nadzieje ze spora ale najwazniejsza bedzie atmosfera na servie no i co wazne zeby niebylo gamoni co kiluja dla zabawy albo chorych ambicji ^^

Opublikowano

To juz dzis ale zostalo jeszcze sporo godzin oczekiwania ciekawe jaka liczba online bedzie sie utrzymywala mam nadzieje ze spora ale najwazniejsza bedzie atmosfera na servie no i co wazne zeby niebylo gamoni co kiluja dla zabawy albo chorych ambicji ^^

Makumba została dodana specjalna mapa, jeśli ktoś Cie będzie nękał, idziesz na nią i spokojnie expisz :) Masz mniejszy spot, ale masz gwarancje ze nikt Cie nie zabije :)

Czekam na start, w jakiej cenie VIP?

Na miesiąc 4,5 euro - 19,22zł :)

sygnatura.png

Opublikowano

Można już pobierać i rejestrować?

Tak, nawet mozecie sprawdzać czy wam się gra normalnie włączy bo serwer jest online, tylko dołaczanie do serwera jest wyłączone :)

Gre odpalamy tylko i wyłącznie przez ChaosMuStarter

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...