Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu [Play2Win] [S6] [x100] START 14.10 18:00

szewa12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niestety ale z przyczyn technicznych moze to byc bardzo ryzykowne ze cos pojdzie nie tak w zaburzeniu cyklu i raczej odpuszczamy. O szczegolach poinformuje was jeszcze Szewa czy bedzie czy tez za tydzien

Opublikowano

przyczyn technicznych? nie testowaliście wgl. CS ?
proponuję jednak przetestować, lepiej jak by teraz wyszło ze jest coś do poprawy, niż powiedźmy za 10/15rr

My gracze, chętnie poświecimy 1h expa, na przetestowanie CS.

Opublikowano

Przemyślimy kwestię dodania gildii ręcznie do CS'a w bazie danych i walkę testową :)

sygnatura.png

Opublikowano

CS powinien być ustawiony przed startem... Ingerowanie w ustawienia CS właśnie się tak kończy...
Dziwi mnie to, dlaczego nie ma naszych kont ? Mam nadzieje, że są backup'y.

Opublikowano

._. WAŻNA INFORMACJA ._.
Jak pewnie wszyscy widzą utraciliśmy bazę danych, niestety nie przywrócimy jej i bardzo za to przepraszamy..
Miałem w głowie przez chwilę, żeby odpuścić.... ale nie zrobię tego - spróbujemy!

Serwer będzie odpalony dzisiaj o godzinie 18:00 z nową bazą danych, KAŻDE NOWE KONTO BĘDZIE MIAŁO EXP x120 przez 48h, dlatego zakladać konto jakoś przed 18:00.

RF/DL/MG beda od 1lvla
Kazdy otrzyma na start small wingi
VIP'y będą oczywiście przywrócone.

sygnatura.png

Opublikowano

Nie oszukujmy się, serwer RIP. Szkoda waszych pieniędzy a naszego czasu.

Gwarantuję Ci, że jeśli nie naprawimy luki przez która ktoś usunał baze danych, nie odpalimy serwera o 18:00 i nie będziecie marnować czasu.

sygnatura.png

Opublikowano

Dobrze się grało ładna blacha wyszła widzę no zobaczymy mam jedną propozycję przy okazji wzmocnić moby na kanturu party z jednym resetem żeby mogło tam expić to śmiech na sali za łatwo będzie.

Opublikowano

Dobrze się grało ładna blacha wyszła widzę no zobaczymy mam jedną propozycję przy okazji wzmocnić moby na kanturu party z jednym resetem żeby mogło tam expić to śmiech na sali za łatwo będzie.

Popieram. Generalnie wróciłbym do normalnych ustawień, gdzie po resecie zaczynamy od 1 lvl jak Bóg przykazał.

Expienie po resie od 200 lvl to bezsens, nikt już nie korzysta z niskich map tylko od razu wbija się na tarkan i wyżej... 0 zabawy.

Opublikowano

Szkoda ze tak kończy większość Polskich serwerów, był potencjał a Teraz pewnie duża część graczy nie poświęci znowu swojego czasu. Nie mniej jednak trzymam kciuki żeby się to udało bo dawno nie było dobrego medium Exp serwera

Opublikowano

Popieram. Generalnie wróciłbym do normalnych ustawień, gdzie po resecie zaczynamy od 1 lvl jak Bóg przykazał.

Expienie po resie od 200 lvl to bezsens, nikt już nie korzysta z niskich map tylko od razu wbija się na tarkan i wyżej... 0 zabawy.

Jesli dostaniesz jeszcze jakieś poparcie, to będziemy zaczynac od 1lvl'a po resie :)

Wypowiadać się ludzi, którzy chcą coś zmienić

Wysłucham także każdej opini na naszym teamspeaku3

sygnatura.png

Opublikowano

Exp 300 + 200lvl po rr to pewnie z 30-40rr przez weekend;) też jestem za zaczynaniem od 1lvla

Nie przesadzaj :) Jak za duzo wbijecie to po 24h sie wroci do x100

Ale spokojnie dopilnuje zeby nie przekroczyl nikt 8resa przez weekend.

sygnatura.png

Opublikowano

nie żebym reklamował ale z serwera  Moon Mu po 2 dniach offa spierdoliła połowa osób , myslisz ze teraz wrócą ludzie po takiej ryfie ? skad mamy miec pewność ze znowu ktos bazy danych nie rozpierdoli , troche smiech na sali wiem ze nie wszystko jest to zabezpieczenia ale nie sądze żeby wróćiła chociaz połowa ludzi z serwa 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...