Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArtemidaMu [PL] [LongTerm] [S9EP2] [500xp 30%] 07-10-2016

ArtemidaMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robienie res acc przy long termie to strzał w stopę, po prostu gracze którzy grali nie wrócą na serwer, który miał długo stać a nagle admin robi reset. Sam jestem takim przykładem, nie chciałoby mi się. Server jest fajny, stabilny, grają spoko ludzie. Miło się ciupie po prostu.

Opublikowano

Trzeba czymś zachęcić ludzi żeby przyszli,panie adminie do dzieła chaos i moon mieli duzo graczy więc tu też tak może być tylko trzeba coś wymyslic ciekawego,żadnych resow kont nie rob bo to robi 99% polskich serwerów 

Opublikowano

Zapraszam na serwer.

Postaram sie niedlugo przeinstalowac forum bo zapomnialem tam passow , gdy zrobie nowe forum zaloze temat , wspolnie bedziemy dyskutowac nad zmianami i je wprowadzac by dojsc w koncu do perfekcji  :) Wiem ze mozna na was liczyc. 

2748614472756671449386.gif

Opublikowano

Ja wbilem i jest ok. Polecam. Moon juz dawno padl chaos tez. A ten stoi. Zapraszam graczy którzy chca pograc ponad 2 tygodnie na jednym serwi.

Zapraszam i dziekuje za przychylne opinie . A co do adminow serwerow ktorych wymieniles to jedni sie ze mnie smiali ze mowie o stabilnosci :) 

2748614472756671449386.gif

Opublikowano

25 online to mowisz ze jest server ??:P to jest stabilnosc ?? chlopie nie  pogrążaj sie lepiej. I z tego co mi wiadomo to Chaos dalej dziala i dalej mozna pograc wiec nie pierdolcie ze upadl bo jest tyle samo graczy co na tej martwej platformie 

Opublikowano

Serwer jest od dawna trupem z zielona kropeczka online (jak kazdy artemida). Jak chcesz robic long term stabilny etc. to mysl globalnie a nie lokalnie. Wyrywanie sobie przez serwery grupki mniej wiecej 150 osob z tego forum jest bezcelowe. Jak sie na tym znasz i chce Ci sie w to bawic to zrob nowy serwer z lepszymi ustawieniami, dopracuj go bardziej i reklamuj na zagranicznych forach przede wszystkim. Jesli porownujesz swoj serwer do tych wymienionych powyzej to znaczy ze stawiasz swoj na najnizszej polce i graczy nie bedzie nigdy. To tylko rada - nie pojazd, na razie wszystkie twoje serwery Artemida to lipa ale doceniam zaangazowanie i dlatego w ogole to napisalem. Sprobuj od nowa, daj dobry produkt dla graczy zza granicy a polscy gracze przyjda sami.

Opublikowano

Grało mi się dobrze, dopóki nie zawitał tam koleś który za cel przysięgnął sobie przeszkadzać wszystkim, mianowicie Artur. Zgłaszałem to administracji, która miała to gdzieś i ma dalej. Więc grajcie sobie sami. Amatorzy.

Odradzam ten server wszystkim, ponieważ administracja ma was w dupie i nie odpisze, ani nie pomoże.

Odradzam też kolejne wcielenia tego serwera, władzę mają Cię gdzieś i tak zostanie. Admini to amatorzy.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...