Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spawacz i jego wpływ na społeczność Metina

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mylisz się asprajm w 1 zdaniu, dalej nie czytam, bo nie chce mi się, ale mniejsza.

B U G A R I S to co? zwineli się, bo gracze ta? pls :D

Widzisz, jakbyś przeczytał dalej, to byś wiedział. Niżej masz odpowiedź do swojego pytania, środek wypowiedzi, chyba wiesz o co chodzi.

Jakiekolwiek wpłaty na rzecz przedmiotów z ItemShopu są dobrowolne i musisz mieć świadomość tego, że serwer na którym potencjalnie zamierzasz grac może dokonać niebawem swojego żywotu. Jak szybko tego dokona? Jest tutaj parę reguł na postawie których można to oszacować.

W ich przypadku to czyste oszustwo i tłumaczenie tego tym jest nie na miejscu, bo PISALI, że mają umowy, a jak zapytałem makina kiedyś w zapowiedzi co będzie jak się srechnikowi robić nie będzie chciało to mi odpisał, że w tym projekcie nie ma miejsca na takie rzeczy XDD

Więc twoja odpowiedź jak dla mnie nie ma sensu i nie pasuje do "wszystkich". Po prostu oni zrobili userów mpforum w C***A i jeszcze się z tym nie kryją.

Większość miała swój serwer i każdy wie jak jest.. no ale trzeba odróżniać pewne rzeczy i osoby :P

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

azprime ty pierdolisz na kogos a sam lepszy nie jestes robisz ludzi w chuya stawiasz serwery na miesiac czy dwa i sie zawijasz 

Ten temat nie dotyczy mnie, zadnego z serwerów, zadnego z twórców Metina, tylko spawacza i jego contentu. Proponuje zapoznać się z głównym wątkiem zanim zaczniesz się udzielać w tym temacie.

nie wazne ale ty swiety nie jestes i zaraz znowu to udowodnisz bo twoj serwer zarobi troche i sie zawiniesz

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

tak cała smietanka sie zebrała.

To wyjasnij mi azpime,flourine,alchemik te wasze k***a jebane niepowodzenia ? 

Wypuszczacie syfy na miesiąc i co ? zawijacie sie z mandzurem a za miesiac wydajecie to samo pod inna nazwa tylko zmienione kosmetycznie 

dotyczy sie to przedewszystkim 

@Azprime @Flourine bo alchemika ostatni projekt był totalna porazką po której zniknął bez śladu.

Fakt faktem sa ba l czesto nie we wszystkim ma racje ale przynajmniej robi cos zeby wam ukrócić te jebane miesięczne projekty które ewidentnie mają na celu wyjebanie ile sie da z isu i nara.

Troche po jego dramkach ludzie zaczeli włączec myslenie i widza co sie dzieje. 

Kolesiostwo,cyganstwo i oszustwa nic ponadto.

ty tak na serio? Moj ostatni projekt nawet nie mial isu bezmozgowcu wlaczonego

A czy ja napisałem coś o is ? wymieniłem cię tylko w niepowodzeniach a dalej jest odniesienie do flou i azprime czyli dalsza część sie ciebie nie tyczy.

Obiecywałeś naprawe i wgl tego projektu i faktycznie is nie było ale zawiodłeś swoich odbiorców tym że wyjebałeś do ciepłych krajów i zapadłeś sie nagle pod ziemie zamiast chociaż spróbować coś zrobić,najlepiej jest uciec.

@alchemik1

bo sie boisz prawdy jak zaczyna sie mówic o niewygodnych dla cb faktach to od razu mówisz ze to temat o spa wa czu a nie o twoich niepowodzeniach.

Tylko sorry azprime jedno z drugim sie łączy.

Skoro uczysz sie ekonomi to widze ze dobrze ciebie nauczyli.

Pierwsze dni/tydzien z serwera najlepszy zysk dlatego sie przykładasz miesiac/póltora zaczyna sie olewka/zamkniecie serwera i start za miesac z tym samym,tymi samymi bugami tylko ze zmienioną nazwą i wizualna stroną.

Niezła maszynka do robienia pieniędzy raz zainwestowane i raz praca włożona a sprzedawane 10 razy.

Siedze w tym jebanym metinie od 2008 roku i widze co sie dzieje,kiedys privy były na innych zasadach teraz stały sie produktem a nie projektem od graczy dla graczy.

@Azprime

ps i jak mam cie nie wrzucać do jednego wora z flourine skoro robicie to samo tylko róznicie sie umiejętnosciami.

Nie boje się zadnych niewygodnych faktow, bo wszyscy wiedza o mojej przeszłości i tego nie ukrywam. Czy chowam się gdzieś pod innymi nickami i wciskam ludziom kłamstwa? Z moimi projektami było różnie, ale czy gdzieś się tego wypieram i wciskam ludziom kopiuj/wklej jak to stwierdziłeś? Tekst o spawaczu pojawił się z mojej strony tylko i wyłącznie ze względu na atak personalny w moją osobe, a nie w mój serwer, w punkcie drugim tematu zamiescilem screeny z tego. Jeśli uważasz, ze tak samo jak Flourine sprzedaje bazy danych, odsprzedaje czyjeś prace, opierdalam konta graczy, włamuje się na serwery, handluje stronami i innymi rzeczami spod czyjejś ręki i kręce wałki na czym tylko się da byle by zarobić 100 zł nie to raczej nie mamy o czym rozmawiać.

Dobra może faktycznie przesadziłem porównując ciebie do flourine bo to jest najwiekszy złamas metina.

Zwracam honor za te wrzucenie do jednego wora.

Tylko powiedz dlaczego co miesiac nowy serwer? Bo spadają aktywni online ? Bo mniej profitu płynie z itemshopu ?

Jaki jest powód żeby robic to samo co 1-1,5miesiąca ? 

Własnie moim zdaniem szkopuł tkwi w pieniądzach.

Jak mają sie czuć gracze którzy ci zaufali i postanowili wesprzeć tymi wpłatami do is a ty zawijasz interes i startujesz z czyms innym.

Jak to mozna nazwac wyłudzenie ? oszustwo ? przekręt ? 

No wytłumacz mi te kwestię.

@Azprime

@SUREK

ty to już całkiem jesteś przesiąknięty tą metinowską zgnilizną i twoje obiecywanie złotych gór w przypadku twoich serwerów konczyło się z chwilą spadku graczy i zysku.Zresztą co można mówić o gosciu co albo wypuszcza 15 teriosów albo lanerisów lub łączy jedno z drugim.

@SUREK

własnie jestem w trasie do UCZCIWEJ PRACY.

także nie mow mi ze mam wyjsc na dwór.

Nie spinam tylko mam zwoje zdanie na ten temat.

Metin to zabawa ale zabawa sie konczy kiedy w gre wchodza pieniadze i krętactwa.

Widzisz, grzalem dupso na jamajce, ale mowiac na serio to nie jest projekt porzucony uwierz ze zbyt duzo sie dzialo w tamtym okresie z moim zyciem :) Nastepnym razem moze zapytaj sie jak bylo naprawde i pozniej oskarzaj

ban.gif

Opublikowano

Wypuszczacie syfy na miesiąc i co ? zawijacie sie z mandzurem a za miesiac wydajecie to samo pod inna nazwa tylko zmienione kosmetycznie 

@Azprime @Flourine bo alchemika ostatni projekt był totalna porazką po której zniknął bez śladu.

Fakt faktem sa ba l czesto nie we wszystkim ma racje ale przynajmniej robi cos zeby wam ukrócić te jebane miesięczne projekty które ewidentnie mają na celu wyjebanie ile sie da z isu i nara.

A czy ja napisałem coś o is ? wymieniłem cię tylko w niepowodzeniach a dalej jest odniesienie do flou i azprime czyli dalsza część sie ciebie nie tyczy.

Obiecywałeś naprawe i wgl tego projektu i faktycznie is nie było ale zawiodłeś swoich odbiorców tym że wyjebałeś do ciepłych krajów i zapadłeś sie nagle pod ziemie zamiast chociaż spróbować coś zrobić,najlepiej jest uciec.

@alchemik1

bo sie boisz prawdy jak zaczyna sie mówic o niewygodnych dla cb faktach to od razu mówisz ze to temat o spa wa czu a nie o twoich niepowodzeniach.

Pierwsze dni/tydzien z serwera najlepszy zysk dlatego sie przykładasz miesiac/póltora zaczyna sie olewka/zamkniecie serwera i start za miesac z tym samym,tymi samymi bugami tylko ze zmienioną nazwą i wizualna stroną.

Niezła maszynka do robienia pieniędzy raz zainwestowane i raz praca włożona a sprzedawane 10 razy.

Siedze w tym jebanym metinie od 2008 roku i widze co sie dzieje,kiedys privy były na innych zasadach teraz stały sie produktem a nie projektem od graczy dla graczy.

@Azprime

ps i jak mam cie nie wrzucać do jednego wora z flourine skoro robicie to samo tylko róznicie sie umiejętnosciami.

Nie boje się zadnych niewygodnych faktow, bo wszyscy wiedza o mojej przeszłości i tego nie ukrywam. Czy chowam się gdzieś pod innymi nickami i wciskam ludziom kłamstwa? Z moimi projektami było różnie, ale czy gdzieś się tego wypieram i wciskam ludziom kopiuj/wklej jak to stwierdziłeś? Tekst o spawaczu pojawił się z mojej strony tylko i wyłącznie ze względu na atak personalny w moją osobe, a nie w mój serwer, w punkcie drugim tematu zamiescilem screeny z tego. Jeśli uważasz, ze tak samo jak Flourine sprzedaje bazy danych, odsprzedaje czyjeś prace, opierdalam konta graczy, włamuje się na serwery, handluje stronami i innymi rzeczami spod czyjejś ręki i kręce wałki na czym tylko się da byle by zarobić 100 zł nie to raczej nie mamy o czym rozmawiać.

Dobra może faktycznie przesadziłem porównując ciebie do flourine bo to jest najwiekszy złamas metina.

Tylko powiedz dlaczego co miesiac nowy serwer? Bo spadają aktywni online ? Bo mniej profitu płynie z itemshopu ?

Jak mają sie czuć gracze którzy ci zaufali i postanowili wesprzeć tymi wpłatami do is a ty zawijasz interes i startujesz z czyms innym.

@Azprime

@SUREK

ty to już całkiem jesteś przesiąknięty tą metinowską zgnilizną i twoje obiecywanie złotych gór w przypadku twoich serwerów konczyło się z chwilą spadku graczy i zysku.Zresztą co można mówić o gosciu co albo wypuszcza 15 teriosów albo lanerisów lub łączy jedno z drugim.

@SUREK

Metin to zabawa ale zabawa sie konczy kiedy w gre wchodza pieniadze i krętactwa.

Widzisz, grzalem dupso na jamajce, ale mowiac na serio to nie jest projekt porzucony uwierz ze zbyt duzo sie dzialo w tamtym okresie z moim zyciem :) Nastepnym razem moze zapytaj sie jak bylo naprawde i pozniej oskarzaj
nie wazne co by sie dzialo nie zmienia to faktu ze wyjebales i zamknąłeś serwa bez slowa a wystarczylo napisać jedno zdanie.

@Sielu

W tym wypadku ma racje to co odjebali z antarisem to TOP1 jawny przekręt i,oszustwo ludzi.

Chodzilo jak widać teraz tylko o kase i to się dzieje na większości serwerów choć nie na taka skale

Opublikowano

#gównoburza 

S A B A L - Bóg metina ( jego mniemanie ) tylko psycholog mu pomoże. 
Nakręcacie go tym tematem itd :) bo jest szum w okół niego a u niego na wsi pewnie jest typowym januszem ;p
Praca praca i życie pozą pracą w komputerku, jego świat jego racje ;p 
ten człowiek jest spaczony

elo piona ^^

Opublikowano

@alchemik1

@Azprime

@Azprime

@SUREK

@SUREK

nie wazne co by sie dzialo nie zmienia to faktu ze wyjebales i zamknąłeś serwa bez slowa a wystarczylo napisać jedno zdanie.

@Sielu

W tym wypadku ma racje to co odjebali z antarisem to TOP1 jawny przekręt i,oszustwo ludzi.

Chodzilo jak widać teraz tylko o kase i to się dzieje na większości serwerów choć nie na taka skale

Zamklem serwer jak bylo pusto i nie bylo nikogo :) Widze plebsy lubia ploty i robic gowno afery na czyjs temat bez pokrycia z prawda

ban.gif

Opublikowano

Stwórzcie serwer na kilka lat a na pewno nikt nikomu nic nie będzie wypominał.
Tworzycie gówna na kilka tygodni i płacz że ktoś o tym wspomina.

Opublikowano

Miałem się tu nie wypowiadać ale skoro tak się ma sytuacja to, to zrobię. 

Twórcy serwerów Metin2 w Polsce walczą ze sobą od lat i zawiązują też tzw. "sojusze" - tworzą czasami wspólne projekty i inne ciekawe rzeczy. 

Mimo że w tym dziale od zawsze panował większy syf niż w pogaduszkach było .. jak to określić - "chu... ale stabilnie"

Nagle do świata w którym każdy myślał za siebie wtrącił się osobnik zwany po ksywie "spawaczem" i swoimi dennymi filmami które mają 1% prawdy 49% seplenienia i 50 % ironii, rozgromił i podzielił scene metina. Czy to isamu który ma 1 milion subów? nieee Czy to nitro co ma 1 milion subów? nieee - To s.a.b.a.l  który ma ledwo 3k i po 500 wyświetleń. Niektóre wasze serwery miały więcej graczy niż on ma widzów lub rozgłosu. 

Często nagrywa o dziale metina na mpc i jak to słucham to krwawią uszy - człowiek który nie ma pojęcia o niczym, wypowiada się o wszystkim. 

Moje pytanie jest następujące - czemu wszyscy nie połączycie tych swoich wybitnych umysłów które tworzą nowe systemy, nowe bronie, zbroje i całe serwery i go "wyjaśnicie" że tak to powiem.  Społeczność MPC ma 10 razy większe przebicie niż ten marny hejter w osobie sepleniącego spawacza.

(Jest to moja prywatna wypowiedz wiec bez spekulacji) 

@Sielu a no wiem że kasa najważniejsza :D co nie zmienia faktu. Wiem że to mało możliwe lecz wypowiedz jest na miejscu. W każdy serwer jest włożona jakaś tam praca - mniejsza - większa. A łączenie w tym poście nie zostało potraktowane dosłownie :)

@kari009 To nie obraza - a jakość rozgłosu ma znaczenie.

Zostawiam tutaj swojego posta to może ktoś pomyśli o co chodzi w tej wypowiedzi bo na 100% nie o wojne i dosłowne łącznie...

Opublikowano

Twórcy serwerów Metin2 w Polsce walczą ze sobą od lat i zawiązują też tzw. "sojusze" - tworzą czasami wspólne projekty i inne ciekawe rzeczy. 

Mimo że w tym dziale od zawsze panował większy syf niż w pogaduszkach było .. jak to określić - "chu... ale stabilnie"

Nagle do świata w którym każdy myślał za siebie wtrącił się osobnik zwany po ksywie "spawaczem" i swoimi dennymi filmami które mają 1% prawdy 49% seplenienia i 50 % ironii, rozgromił i podzielił scene metina. Czy to isamu który ma 1 milion subów? nieee Czy to nitro co ma 1 milion subów? nieee - To s.a.b.a.l  który ma ledwo 3k i po 500 wyświetleń. Niektóre wasze serwery miały więcej graczy niż on ma widzów lub rozgłosu. 

Często nagrywa o dziale metina na mpc i jak to słucham to krwawią uszy - człowiek który nie ma pojęcia o niczym, wypowiada się o wszystkim. 

Moje pytanie jest następujące - czemu wszyscy nie połączycie tych swoich wybitnych umysłów które tworzą nowe systemy, nowe bronie, zbroje i całe serwery i go "wyjaśnicie" że tak to powiem.  Społeczność MPC ma 10 razy większe przebicie niż ten marny hejter w osobie sepleniącego spawacza.

Mi to czasami brak słów i ostatni raz czytam jakikolwiek post od ciebie, bo to na prawdę bardzo niski poziom..

Człowieku, myślisz, że komuś się chce po 1, łączyć siły po 2, robić po 3, coś komuś pokazywać? to jest metin zejdź na ziemię, dla 99% liczą się pieniążki. Nie twierdzę że to źle, tylko wtedy gdy wiem, że technik zapierdala`ł żeby go zrobić.

A tak ogólnie, to nie jestem na jakiejś strefie wojennej z s a b a l e m, często mówi prawdę a często kłamie, nie mam innego zdania.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Panie Esej  , jako iż nie jestem jakimś zwolennikiem tego spawacza  robi w sumie dobrze , że broni ludzi przed gównami , które będa powstawały przez długi długi czas zapewnie jeszcze , ale to nie znaczy , że masz go obrażać . Ilość subów jest wyznacznikiem czego ? Co ma Isamu , Nitro do tego  ? Skoro ma 3,5k subow mało wyświetleń a potrafi wam zamieszać to jednak jest coś nie tak  . Ilość subów , wyświetleniem nie ma nic do rzeczy . Ciśniecie mu od seplenienia - macie jakieś kompleksy własne czy co  ?  Sam gram gdzie mi się podoba nie słucham nikogo , ale obrażać go na poziomie obrazy jego ,, seplenienia " to jest poziom gimbusa . Pzdr .

Masz własny rozum to go używaj .

Opublikowano

Nieumiejetne komentowanie serwerow mein2 to jego zycie. Nie odbierajcie mu tego on z tego zyje.

A to ze pierdoli 3 po 3 to juz inna sprawa :v

Opublikowano

Tylko tak jak już wspomniałem, to gracze zmieniają serwery jak rękawiczki. Powiedzmy, że taki serwer by powstał: hard? za ciężko, medium-hard? (pewnie byłoby jak z atreyą), medium? hejty, że drugi antaris. Easy? Mamy dość easy itd. Więc raczej nie jest to realne. Teraz najdłużej trzyma się Xenox/Vesteris, a z całej grupy techników to serwery Hoola (jako GA lub sponsora) trzymają się najdłużej. I nawet jak połączyliby te siły to co? Kłótnie o pieniążki, problem z yt, bo nie będą nagrywali po 5 sezonów z jednego priva, więc moim zdaniem jest to średni pomysł. Jedynie co mi przychodzi na myśl to wspólna pomoc, przysługi etc.

Taki pomysł może by wypalił, gdyby utworzyły się grupki tworzące dany typ serwera(typowy hard, medium-hard itd.), ale raczej to nierealne.

Opublikowano

Spawacz jest idiotą hejtuje wszystko co się da i tam gdzie jest fame ale i również robi robotę dla tych troszkę mniej rozwiniętych, przesadza i to w chu* aż szkoda słów czyli tak troche neutral ;d

Opublikowano

Nie uczestniczę już aktywnie w życiu metina jak i MPC od wielu lat jak dawniej ale z tego co widzę to on nakręca się sam i wy również go nakręcacie.

Wyczuł temat, który każdego będzie przyciągał do oglądalności jego produkcji czym są na każdym kroku kontrowersje.

Nie oszukujmy się.. ludzie uwielbiają dramy i historie o "mrocznych przyszłościach". Nie ma co się przejmować, jeżeli jesteś w porządku to i tak zawsze się wybronisz a odbijanie piłeczki rzucaniem na siebie argumentów by sobie dojebać nie jest zbyt dżentelmeńskie. Zresztą... człowiek na którego temat toczy się dyskusja ma takie pojęcie na temat pracy każdego z was tyle ile mu ktoś powie.

Ogólnie jeżeli chodzi o MPC to nie sądziłem, że kiedyś doczekam tutaj takich czasów. Dział mojego metina widzę już nie jest tym samym co był kiedyś.

Opublikowano

Człowieku o czym ty gadasz?

Jakie nowe systemy? jakie bronie? jakie zbroje?

TO JEST ZWYKŁE PODPIERDALANIE Z INNYCH SERWERÓW.

Za co ty masz moda?

NIE MA żadnego społeczeństwa na mpc forum ,MPC ORAZ TEAM SH4KE wydymało ludzi to teraz ludzie dymają MPC.Teraz jedna osoba może 10 różnych serwerów publikować ,co tam ,że KAŻDY PADA co dwa miesiące.Ważne ,że przelewy idą :v

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

Co Was najbardziej boli? To, że pokazuje zwykłym graczom, którzy "technicy" robią dziesiąty serwer, który będzie stał miesiąc. To, że ujawnia łamanie regulaminu mpc forum i to, że niektórzy użytkownicy mogą stawiać co chwile jakieś gówno lub ukrywać się pod multikontami? Ch*j do tego czy sepleni,czy nie

Opublikowano

S a b al ~ spawacz osoba z wykształceniem, zarabiającą pieniądze poprzez ciężko pracę.

Asprime ~ 19 letnie dziecko na utrzymaniu mamusi. Jedyny dochód pieniądze z serwerów do trzepania kast.

Zastanów się co piszesz :) Że zarabiasz, poprzez tworzenie pierwszego lepszego gowna co po 2-3 tygodniach upada ? Przy tym trzepiąc z dzieci niezła kasę ? ~ Brak wykształcenia, kłamstwa na każdym kroku.

S A B A L ~ jeszcze raz osoba z wykształceniem. Zarabiającą pieniądze, jak większość ludzi poprzez prace :)

O to dobry post, daje like i liczę na rew.

topic.

Co do S@bala, powiem tylko tyle:

Ósme - Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu. 

Opublikowano

Miesiąc temu większość gadała że nikt się nie liczy z jego zdaniem, a teraz większość ludzi co tworzy serwery metin2 sra po kątach byle o nich nic nie nagrał xD

Kto się sra, ten się sra. Moje serwery może doskonałe nie są, administratorem idealnym nie jestem ale z graczami w c***a nie cisne, nie sprzedaje żadnych baz i nic także jedyne co może zrobić to wymyśleć jakieś bajki albo wspomnieć moje dedyki z 2013 roku :v

to skąd mam baze divine worlda na pc którego ty robiłeś :D

Zobacz na początku kto był w administracji i kogo z niej potem wyjebałem.

Jeszcze nie pojebało mnie do tego stopnia żeby szkodzić własnemu serwerowi udostępniając osobom trzecim jego bazę.

Opublikowano

@Sielu a no wiem że kasa najważniejsza :D co nie zmienia faktu. Wiem że to mało możliwe lecz wypowiedz jest na miejscu. W każdy serwer jest włożona jakaś tam praca - mniejsza - większa. A łączenie w tym poście nie zostało potraktowane dosłownie :)

@kari009 To nie obraza - a jakość rozgłosu ma znaczenie.

Zostawiam tutaj swojego posta to może ktoś pomyśli o co chodzi w tej wypowiedzi bo na 100% nie o wojne i dosłowne łącznie...

Już widzę wspólną współprace xD sami siebie by okradli ;v 

Opublikowano

Nawet dobrze robi chociaż według jego teorii żaden priv się nie nadaje do gry ;) On nie rozumie tego że KAŻDY priv robiony jest z myślą o zarobku,!jednakże jeśli admin. serwera zarabia hajs, a jednocześnie zajmuje się serwerem i nie ma przekrętów typu navi itd. To jak najbardziej polecam takie serwery ;)

Opublikowano

Nawet dobrze robi chociaż według jego teorii żaden priv się nie nadaje do gry ;) On nie rozumie tego że KAŻDY priv robiony jest z myślą o zarobku,!jednakże jeśli admin. serwera zarabia hajs, a jednocześnie zajmuje się serwerem i nie ma przekrętów typu navi itd. To jak najbardziej polecam takie serwery  ;)

Endymion również Vesterisa robił z myślą o zarobku więc co jest z innymi serwerami nie tak, że od razu padają?

Pan na S zawsze powtarzał ,że jedynie warto grać na Vesterisie bo jest to serwer stabilny.Przejrzyj sobie jego filmy o serwerach i teraz popatrz jakie stoją do dziś?wniosek Pan na S ma 100% sprawdzalność bo wszystko pada po max dwóch miesiącach.

Możecie go gnoić ,śmiać się z jego seplenienia ale nie odbierzecie mu tego ,że chroni dzieciaki właśnie przed takimi pasożytami jak cała śmietanka wypowiadająca się w tym temacie.

d85312efd2f27.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...