Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Our-World [PL] [S4] [x30] [Zapowiedź]

Our-World

Ważne pytania  

70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy AFK ma być dozwolone?

2. 2. Czy PK na spotach ma być zakazane?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start otwartych testów serwera 1 listopad 2016r

wpadnę zobaczyć jak to wygląda, fajnie by było aby taki serwerek powstał :)

sygnatura.png

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszystko fajnie pięknie ale przebicie vip expa x1.5 to lekka przesada 30:45 stosunek zamieniłbym na 30:35, w końcu profitem expa vip i tak się nie kończy.

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

1.A co z tym helperem? Wiadomo cos? Przydaloby sie cos co zbiera chociaz jogi bo bardziej obcykani gracze pewnie sami dodadza sobie helpery jak to mialo miejsce na innich servach.

2. Czy jewele beda dostępne w sklepie za zen poza jog +13?

3. Czy exe itemy beda dropily na spotach?

Opublikowano

No witam.

Serwer mi się podoba (specjalnie żeby tu napisać założyłem konto na mpcforum - wcześniej wpadałem jako gość).

Podstawowe pytania:

Jak będzie wyglądał balans poszczególnych postaci? Mam nadzieję, że będzie wyrównany.

Opóźniacz 48h to nie za mało na początek? Według mnie lepszym rozwiązaniem było by 72h

AFK nie powinno być dozwolone, ale jak będą wyglądały kary za AFK? Mianowicie czy będzie podział jak na x-w AFK dzienne i nocne?

PK proponuję wypróbować na początku (walki o spoty gdy inni teoretycznie mają takie same szanse) przez pierwszy tydzień, później się okaże. Oczywiście PK zawsze powinno być dostępne na PB w Devias.

Proponuję trochę zmniejszyć Chaos Machine, żeby było zwyczajnie trudniej - zmniejszyć każdą wartość o 5 %.

Aż serce się cieszy na ten serwer, ale nie śpieszcie się ze oficjalnym startem. Dopracujcie WSZYSTKO ja jestem cierpliwy, mam nadzieję, że inni też.

Na razie tyle jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to napiszę, WSZYSTKIEGO DOBREGO!

Opublikowano

1.A co z tym helperem? Wiadomo cos? Przydaloby sie cos co zbiera chociaz jogi bo bardziej obcykani gracze pewnie sami dodadza sobie helpery jak to mialo miejsce na innich servach.

2. Czy jewele beda dostępne w sklepie za zen poza jog +13?

3. Czy exe itemy beda dropily na spotach?

1. Będzie dostępny clicker tylko do expienia nie do zbierania.

2. Nie będzie jeweli w sklepach.

3. Tak będą .

No witam.

Serwer mi się podoba (specjalnie żeby tu napisać założyłem konto na mpcforum - wcześniej wpadałem jako gość).

Podstawowe pytania:

Jak będzie wyglądał balans poszczególnych postaci? Mam nadzieję, że będzie wyrównany.

Opóźniacz 48h to nie za mało na początek? Według mnie lepszym rozwiązaniem było by 72h

AFK nie powinno być dozwolone, ale jak będą wyglądały kary za AFK? Mianowicie czy będzie podział jak na x-w AFK dzienne i nocne?

PK proponuję wypróbować na początku (walki o spoty gdy inni teoretycznie mają takie same szanse) przez pierwszy tydzień, później się okaże. Oczywiście PK zawsze powinno być dostępne na PB w Devias.

Proponuję trochę zmniejszyć Chaos Machine, żeby było zwyczajnie trudniej - zmniejszyć każdą wartość o 5 %.

Aż serce się cieszy na ten serwer, ale nie śpieszcie się ze oficjalnym startem. Dopracujcie WSZYSTKO ja jestem cierpliwy, mam nadzieję, że inni też.

Na razie tyle jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to napiszę, WSZYSTKIEGO DOBREGO!

Nad balansem pracujemy, będziemy go ustawiać.  Myślimy nad przedłużeniem ogranicznika resowego właśnie do tych 72h dokładniejsze informacje podamy przed startem. AFK będzie sprawdzane i karane na odpowiednich zasadach.

Niewiem jak będzie dzisiaj z testami ponieważ strona nie jest jeszcze zakodowana a niechce pokazywać strony w stanie jakim jest teraz.

Opublikowano

Zagram na pewno! Czekałem bardzo długo na taki serwer tego typu, te rr co 3 dni <3 mmmm. Miodzio. Będę na starcie już pierwszym graczem który się zaloguje.

Opublikowano

Zapraszam na opóznione testy serwera :)

Niestety nie jesteśmy jeszcze w stanie udostępnić www, dlatego po klienta i konto na serwerze zapraszam na forum: our-world.xaa.pl

xt01lzb9ru7b.jpg

d169ww535kac.jpg

Opublikowano

Bardzo dużo serwerów startuje 11.11.

Według mnie dobrą opcją było by otwarcie serwera trochę później, chociaż tydzień.

Opublikowano

na pewno wpadnę ! wspominam dobrze x-w mam nadzieję że i dobrze będę czuć się tutaj i będę wspominać znakomicie wspólne expy , eventy ;) pozdro ! do zobaczenia na serwerze ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...