Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OptiMUm PvP [S6 EP3 + skill tree S8] [Exp x20] [drop x40] [non reset] [START 18.11.2016r. godz 18:00]

OptiMUmPvP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno wpadnę ale mam kilka pytań

1. Poza wspomnianymi zmianami RF/SU/sb nie ma żadnych "ukrytych" modyfikacji innych postaci?

2. Ile maksymalnie item może mieć socketów i jaki jest najwyższy lvl seed sphere?

3. Czy drzewko skilli ma te same bugi co global? Np. u DL poprzednie bonusy Increase Critical Damage przestają działać gdy dodamy pkt w kolejny skill ulepszający. Ogólnie sporo pozycji w drzewku nie działa tak jak jest to opisane, a ze tutaj jest to jakoś przeportowane wstecz czy wszystko jest tak jak w oryginale łącznie z bugami?

4. Jakieś ograniczenia dla opcji 200pvp 380 broni?

5. Eventy maja lepsze nagrody co uważam za dobry pomysł ale są w dość dużych odstępach czasu, chodzenie na nie będzie wiec istotne. Czy żeby nie odpaść za daleko od czołówki graczy będę musiał budzić się w nocy na CC/BC? Global dość dobrze sobie radzi z tym problemem przez inna organizacje godzin, eventy są w czasie największej aktywności graczy.

z góry dzięki za odpowiedż

Opublikowano

Piro jeśli chodzi o modyfikacje maksymalny procent forte to 60% chcemy żeby sety dd hp odgrywaly istotną rolę. Max liczba socket to 3, i lvl sphere również wynosi 3.Mysle że drzewo skili jest troszkę bardziej ubogie jak globalowe. Będziesz mógł wszystko sprawdzić na otwartych testach jeszcze w tym tygodniu z expem 2000. Bronie działają normalnie nie zauważyłem ograniczeń, co do eventow : jeśli taka wasza wola możemy zrobić większe natężenie w godzinach 15-22, dla mnie to jest chwilka roboty. Jesteśmy tu dla was i wszelkie pomysły i propozycje są mile widziane.

Dostana została strona www, której adres znajdziecie w publikacji. Nie jest ona jeszcze w stu procentach kompletna. Na dniach dodany zostanie również klient który będzie można pobrać w celu testowania swojego buildu, ustawień.

Max liczba kont z jednego IP : 4

Opublikowano

Napewno zawitam,  jesli moglbym dodac pewna sugestie to fajnie by bylo gdyby na serwerze skille: berserker( nie kolidował z buffem dmg od elfa tzn aby obydwa mogly być aktywne bo bez tego summoner ma dość mizerny dmg )oraz aby w końcu cos znaczyl skill sleep ( aby dzialal na cs czy podobnych eventach - nie musi na długo usypiac ale żeby cos znaczyl a nie tylko jako dekoracja . Oraz moglibyście dodac sensowny build pod DL command (kruka) tak aby  było więcej urozmaicenia w grze jeśli oczywiście nie będzie to dużo ingerować w ogolny balans postaci ale mysle ze taki dodatkowy build bylby ciekawy

Opublikowano

Ja myślę że większość osób chciałaby eventy w takich godzinach, na innych serwerach po prostu nie warto w nich uczestniczyć więc ludzie je olewają lub jest ich na tyle dużo ze nie przeszkadza im to. Co do innych nacji wiadomo wszystkim nie dogodzisz jak dasz je w późniejszych godzinach 21-1 to lepiej dla Brazylijczyków jak wcześniej 14-18 to dla Wietnamu/Filipin.

Noys sugerowal coś o poprawieniu command dl, jesli opcja w drzewku która podpisana jest jako zwiększająca defa na x pkt w cmd daje nie defa a dodatkowy dmg jak powinna (jeden z błędów opisu w drzewku skilli na globalu) będzie wystarczyło 3x zwiększyć szanse na trafienie kruka aby ten build miał jakiś użytek.

Opublikowano

Serwer jest skierowany do graczy z całego świata stąd też eventy o różnych porach dnia. Ale myślę że zostanie dodane bc i ds około godz 19, beta testy dla was ruszyły można pobierać klienta że strony. Na czas testów exp 2000, w przyszły czwartek zamykamy betę i w piątek oficjalny start

Opublikowano

Serwer jest skierowany do graczy z całego świata stąd też eventy o różnych porach dnia. Ale myślę że zostanie dodane bc i ds około godz 19, beta testy dla was ruszyły można pobierać klienta że strony. Na czas testów exp 2000, w przyszły czwartek zamykamy betę i w piątek oficjalny start

Global(webzen) jak sama nazwa na to wskazuje też jest skierowany do graczy z całego świata a własnie tam są one w tych godzinach. Event square tam jest zawsze przepełnione i ciężko się dostać do BC, a na CC też sporo ludzi. Jak nolife szybko wybiją się ponad resztę dzięki tym nagrodom to osoby pracujace/uczące się długo nie posiedzą na tym serwerze. Nie wiem czemu każdy prywatny serwer ma zła organizacje godzin całkiem niedopasowaną do graczy, chyba boicie się o utratę ludzi z Australii i Hawajów lol (hint. oni nie graja w MU).

Opublikowano

Jeśli ktoś jest nolifem to i tak i tak odbiegnie od reszty tym bardziej że nie jest to serwer z resami gdzie można nadrobić stratami. Nagrody o których mówisz nie dadzą zbyt wielkiej przewagi tym bardziej że nie lecą od początkowych bc i cc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...