Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OptiMUm PvP [S6 EP3 + skill tree S8] [Exp x20] [drop x40] [non reset] [START 18.11.2016r. godz 18:00]

OptiMUmPvP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem , bo guard wykrywa mi niby haki i zostaje wywalony po kilku minutach gry. Laptop nowka sztuka, tydzień temu zakupiony, zainstalowany jedynie winrar i inny server mu online, a on mi tu pierdoli ze haki.

Opublikowano

Mam problem , bo guard wykrywa mi niby haki i zostaje wywalony po kilku minutach gry. Laptop nowka sztuka, tydzień temu zakupiony, zainstalowany jedynie winrar i inny server mu online, a on mi tu pierdoli ze haki.

Mam to samo a nic szczególnego nie jest odpalone

Opublikowano

nie wiem kto ustawiał RF'a ale miał coś z mózgiem :) jest tak spierdzielony, że szkoda marnować czasu.. nabiłem 200+ lvl a bije jak ścierwo .. tak samo summoner, nie wiem co wami kierowało ale w chwili obecnej te dwie postacie to jeden wielki niewypał, wystarczy wejść na serwer i pogadać z ludźmi.. zmieńcie to bo to jakaś patologia jest :O

Opublikowano

nie wiem co bierzesz, ale odstaw ten towar :O w publikacji jest napisane, że obie te postacie zostały delikatnie znerfione.. tiaaa! W CHWILI OBECNEJ NIE DA SIĘ NIMI GRAĆ! nabiłem grubo ponad 200 lvl na rfie a mój dmg jest tak spierdzielony, że szkoda gadać i marnować więcej czasu :O tak samo summoner, w tej chwili lvl 270, dmg z berserkiem, ee i impem i BARDZO DOBRYM STICKIEM Z MOSSA jest tak słaby że nawet EE z kuszy bije mocniej, serio?! wystarczy wejść na serwer i popytać ludzi, nawet teraz jakaś wietnamska gildia pisała na czacie po swojemu, że te dwie postacie są niegrywalne a Ty próbujesz wmówić mi i reszcie ludzi że jest okej? na koniec dodam, że obie te postacie to moje mainy jeśli chodzi o global i serwery pvp więc wiem co mówię ...

Opublikowano

Ostatnio na większości serwerów sumka jest popsuta kombinuje się żeby ją maksymalnie osłabić, a później jest niegrywalna.

ostatnio stało się to plagą, robienie z dupy na siłę "balansu" którego nie było, nie ma i nie będzie.. ale zawsze znajdą się klauny które muszą coś spierdolić w danej postaci przez co staje się niegrywalna :) niektórzy są jeszcze tak zaślepieni, że nie widzą w tym problemu, mimo że każdy kto gra tymi postaciami o tym trąbi to NIEE, przecież admin ma rację :O

Opublikowano

Nie ma to jak dissować postać na małym lvlu, wbijcie max Lvl oraz ML zróbcie drzewko pod pvp potem się wypowiadajcie. Nigdy się nie zrobi balansu żeby na każdym lvlu wszystkie postacie były sobie równe każda ma zalety i wady być może grałeś na serverach gdzie RF był  chooy OP i jesteś do tego przyzwyczajony.

Opublikowano

Nie ma to jak dissować postać na małym lvlu, wbijcie max ML zróbcie drzewko pod pvp potem się wypowiadajcie.

skomentowałbym, zniszczył cię totalnie, ale że nie kojarzę cię gościu z serwerów pvp a co za tym idzie pewnie grasz tylko na takich z resami to powiem krótko, zamilcz i spływaj gdzie indziej. Wypowiadasz się w temacie które kompletnie nie ogarniasz (zrobilem rozeznanie twoich postów - wszystkie to serwery z rr) więc przystopuj bo robisz z siebie warzywo.

Opublikowano

Nie ma to jak dissować postać na małym lvlu, wbijcie max ML zróbcie drzewko pod pvp potem się wypowiadajcie.

skomentowałbym, zniszczył cię totalnie, ale że nie kojarzę cię gościu z serwerów pvp a co za tym idzie pewnie grasz tylko na takich z resami to powiem krótko, zamilcz i spływaj gdzie indziej. Wypowiadasz się w temacie które kompletnie nie ogarniasz (zrobilem rozeznanie twoich postów - wszystkie to serwery z rr) więc przystopuj bo robisz z siebie warzywo.

Zrobiłeś konto na MPC żeby tu płakać... zniczył na forum? xD  chłopcze jesteś prymitywny i zabawny ale tylko tutaj możesz się popisywać więc nie odbieram Ci tego. a co do servera zapraszam póki co miło się gra :)

Opublikowano

vitalek - posluchaj chlopcze , jakim skilem bijesz ta sumka ze jest niegrywalna? wbij 400 lvl rf , wez ee w pt i powiedz mi ze z chaina zle bije ,  wszystko bylo sprawdzone i nie wmowisz mi ze jest inaczej , rf na 400lvl i 150 ml nisczyl bk na tym samym ml 10-0 na pvp wiec albo nie potrafisz grac albo zrobiles jakis trefny build

Opublikowano

Ewrzen - strona bedzie dzialal dzisiaj . mi osobiscie tez raz dziala raz nie , jest to spowodowane nowymi zabezpieczeniami anty ddos , jesli wsyzstko wroci do normy napisze ;)

Opublikowano

Strona cały czas nie działa. Kiedy będzie dostępna?

cmd.exe > ipconfig /flushdns - i po jakimś czasie zacznie działać. 

Albo ręcznie zmienić DNS jak się nie chce czekać :P 

iHacks  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...