Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Candybot

bartek9991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam problem, mianowicie kupiłem vps-a z windowsem 7 64bit żeby móc na nim odpalić candybot-a, niestety podczas logowania się na konto wyskakuje okienko z komunikatem "HTTP Error"

flash player-y zainstalowane najnowsze, net framework wersja 4.6, java najnowsza, kombinuje na różne sposoby niestety z miernym skutkiem, może wy znacie rozwiązanie tego problemu? z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

Opublikowano

z tego co wiem, używa tylko IE, ale ok, spróbuje doinstalować chrome, tak jak już pisałem na początku net framework 4.6

EDIT: Niby się zalogowało, ale zamiast minimapki białe tło, ktoś ma jakiś pomysł?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

musisz włączyć pakiet wyglądu aero w windowsie i w grze wyłączyc automatyczne logowanie w opcjach mapy mi to pomogło i zainstalowałem flash playera wszędzie gdzie się da :)

Opublikowano

musisz włączyć pakiet wyglądu aero w windowsie i w grze wyłączyc automatyczne logowanie w opcjach mapy mi to pomogło i zainstalowałem flash playera wszędzie gdzie się da :)

chodzi ci o kompozycje aero tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...