Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AK-47 | Czerwona linia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa przedmiotu: AK 47 Red line

Stan: Przetestowany w boju

Typ wyceny (Euro,dolary,klucze itp): Euro lub jakiś/eś skin/y

Zdjęcia:  W załączniku  
Dodatkowe Informacje: Brak

post-1423719-0-89646800-1476373498_thumb.png

Opublikowano

a jaki to ma float ? 

napewno poza market, wystaw o kilka euro wiecej i ktos kupi

Chodzi Ci o wygląd w rozgrywce tak ? 

MARKET

Posty sobie nabijasZ?

screeny AK z gry   http://pl.tinypic.com/r/fool02/9

nie nabijam sobie postów , tylko daję stosowną wycenę... Niezależnie od Float , naklejek czy Nametagów ten kalach to nic innego jak Martek price ..Tyle w teamcie

Opublikowano

a jaki to ma float ?

MARKET

Posty sobie nabijasZ?

screeny AK z gry http://pl.tinypic.com/r/fool02/9

nie nabijam sobie postów , tylko daję stosowną wycenę... Niezależnie od Float , naklejek czy Nametagów ten kalach to nic innego jak Martek price ..Tyle w teamcie

Nawet jakieś z Kato 2014 w holo nic niby nie dodają ?

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

a jaki to ma float ?

MARKET

Posty sobie nabijasZ?

screeny AK z gry http://pl.tinypic.com/r/fool02/9

Nawet jakieś z Kato 2014 w holo nic niby nie dodają ?

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

naklejki z Katowic 14 są drogie bo jest ich MAŁO i są UNIKATOWE , ale tylko jako naklejki.. Naklejone na bronie są bezwartościowe i nie podnoszą CENY

Opublikowano

@costrume skończ p********, nie wiem dlaczego ty się w ogóle wypowiadasz na temat wyceny jak nie masz zielonego pojęcia o tym xD teraz powtórzyłeś moje słowa sprzed jakiegoś czasu, ale do innego przypadku lapsie

temat- jak masz czas to wystaw za ok. 20-25 euro, mniej więcej tyle jest wart z tymi naklejkami.. jak nie masz czasu to za 10-15 może spróbuj

Opublikowano

@costrume skończ p********, nie wiem dlaczego ty się w ogóle wypowiadasz na temat wyceny jak nie masz zielonego pojęcia o tym xD teraz powtórzyłeś moje słowa sprzed jakiegoś czasu, ale do innego przypadku lapsie

temat- jak masz czas to wystaw za ok. 20-25 euro, mniej więcej tyle jest wart z tymi naklejkami.. jak nie masz czasu to za 10-15 może spróbuj

Dzięki za odpowiedź, ten gosciu od początku wydawał mi się dziwny... spróbuje za 17 wystawić

@@EDIT 

Ak-47 poszedł za 16,99 €   :) Użytkownik costrume to jednak potrafi wycenić skiny xDDD  Ememenss dzięki :)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, ten gosciu od początku wydawał mi się dziwny... spróbuje za 17 wystawić

@@EDIT 

Ak-47 poszedł za 16,99 €   :) Użytkownik costrume to jednak potrafi wycenić skiny xDDD  Ememenss dzięki :)

ziomuś i po co kłamiesz... W przeciągu ostatniego miesiąca nikt nie kupił ak redline za cenę powyżej 11 euro..

Po za tym kałacha z naklejkami z Katowic 14 można już kupić za 7 euro i to w hologramie , więc NA PEWNO ktoś się pokusił o jedną zwykła naklejkę za 17 euro...

Pozdrawiam.

Opublikowano

@@EDIT 

ziomuś i po co kłamiesz... W przeciągu ostatniego miesiąca nikt nie kupił ak redline za cenę powyżej 11 euro..

Po za tym kałacha z naklejkami z Katowic 14 można już kupić za 7 euro i to w hologramie , więc NA PEWNO ktoś się pokusił o jedną zwykła naklejkę za 17 euro...

Pozdrawiam.

Góvvno się znasz na markecie, jak i na cenach broni z naklejkami. Ciekawe skąd wiesz za ile co zeszło, skoro na markecie jest tylko pokazana średnia(?) cen sprzedanych skinów, a w przypadku redline'a jest to ponad 100 w ciągu godziny ;]

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...